Komentatorski stol – Jahte

I dok kruže glasine kako naš kolega Emir posjeduje ozbiljno skupu jahtom kojoj nije ravna ni ova na našoj naslovnoj fotografiji, kojom on zavodi sve cure na obalama Jadranskog mora, ostavit ćemo da glasine budu glasine u ovom trenutku, a vi uživate u ovotjednom Komentatorskom stolu.

1.  Segment između Reignsa i Cene ne Rawu dobio je mnogo pažnje u prpteklom tjednu. Jeste li ga gledali i kako se on vama svidio? 

Alen Butumović: Meni se užasno svidjelo, posvetio sam jedan članak u segmentu zato što mislim da je bio odlično odrađen.

Denis G: Soldian segment, ali i pokazatelj da njihovim mlađim zvijezdama treba dati više slobode u promoima kako bi naučili improvizirati.

Vedran Karlić: Odličan segment, pogotovo ako ga iskoriste da u nastavku programa Roman šuti te bude samo veliki i jak.

2. Kako vam se trenutno sviđaju stvari koje WWE radi između Owensa i Shanea kako bi izgradili njihov potencijalni meč uskoro? 

Alen Butumović: Meni se za sada dopada kako su to odradili. Isto se pričalo i za Styles/Shane program te je bilo dosta skeptičnosti oko toga, ali je na kraju ispalo dobro. Mislim da će tako i ovo biti dobro, za sada program ide u pravom smjeru, jedino sada treba vidjeti na što će meč ličiti.

Vedran Karlić: Dovoljno dobro, ali volio bih da se malo maknu od toga da Shane mora imati meč / ulogu za svaki veći PPV. Bilo ih je loših (HIAC s Undertakerom), bilo ih je solidnih, no niti jedan nije bio neki bez kojeg ne bih mogao.

3. AAA je imala TripleManiju prošli tjedan, uključujući i mask vs mask meč između Psycho Clowna i Dr. Wagnera. Jeste li pogledali njihov najveći show? 

Alen Butumović: Pogledao sam taj main event, sam meč mi je bio dobar, ali ne bih rekao da je bio išta previše posebno. Mene se više dojmilo ono što se dogodilo nakon meča, a to je kako su odradili Wagnerovo skidanje maske. Bilo je emocionalno, baš su dočarali to da im skidanje maske nakon toliko godina ipak nešto znači i da je dio tradicije. Cijeli show nisam gledao, nisam vidio baš pozitivne recenzije pa me nije zainteresiralo.

Vedran Karlić: Mene je cijeli događaj u konačnici razočarao. Svaki meč je imao neko uplitanje i to mi je pomalo smetalo. Taman kada bi meč postao solidan – paf. Niti jedan meč nije bio nešto spektakularno, čak ni main event. Ali imali smo dva vrhunska segmenta. Mundo i Vampiro konfrontaciju te ono Wagnerovo skidanje maske, imalo je osjećaj ‘važnije od života’ i bilo je emotivno. Segment vrijedan svake pohvale.

4. Kad smo već kod njih, mnogi hrvači iz AAA doći će u GFW zbog njihove dogovorene suradnje. Najnovije ime koje će se pojaviti na Impactu je Pagano. Hoće li GFW postići barem nešto ovim dogovorom?

Alen Butumović: Sve ovisi o njima. Mogu ih dobro iskoristiti i onda će postići nešto. No ako ih dovedu tek tako kao atrakciju samo kako bi se pojavili, onda tu ne možemo očekivati mnogo. Ali meni se sviđa što su ove dvije kompanije uspjele doći do suradnje jer imaju poprilično različit fanbase.

Denis G: Nadam se samo da ih neće koristiti i tretirati kao što bi tretirali lokalne indy jobbere, TNA ima lošu povijest bookiranja i korištenja gostujućih workera, valjda neće i GFW nastaviti istim tonom. Dobili su Tayu, Munda, Fantasmu Jr.a, Pagana i još dosta talentiranih ljudi, bilo bi šteta upropastiti takvu priliku.

5. Hoće li se ova suradnja prošiti na neke druge načine? Hoćemo li možda uskoro vidjeti i neki zajednički show dvije dotične kompanije? 

Alen Butumović: Za njih bi to bilo dobro, a i ja bih volio vidjeti taj show. Pomoglo bi Impactu da dobiju publiciteta kod publike koja prati AAA, dok bi ovi dobili publiciteta u Americi, odnosno kod Impact fanova. Mislim da bi to obostrano bila dobra odluka.

Denis G: Bilo je već šuškanja o njihovom zajedničkom showu, ali bilo bi dobro da se ne zaustavi samo na tome. Uz AAA surađuju s NOAH-om i The Crash-om, savršena prilika za USA vs Japan vs Mexico turnir.

6. Izbačena je prva runda Mae Young Classica, jeste li pogledali išta od toga i koji je vaš dojam u ovom trenutku o turniru? 

Alen Butumović: Pogledao sam sva četiri showa, vidio sam četiri, pet dobrih mečeva, no nije me ništa toliko impresioniralo kao što je to CWC napravio. Showovi su za sada pratili istu formulu – tri prosječna ili malo ispodprosječna meča i onda dobar main event. No, nadam se da ću vidjeti bolju kvalitetu u nastavku.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Jahte"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*