Komentatorski stol – I tebe sam sit kafano

Krenula je pjesma, raširio je ruke kao da su krila ptice ili aviona koji se upravo sprema poletjeti. Do dna je ispio tekućinu koju imao u čašici, a zatim je treskom razbio na hladnom podu birtije. Svi okupljeni su pogledali prema njemu, k’o da je lud. Kad je moment ekstaze završio, prišao mu je prijatelj i priupitao ga dal’ je dobio na lotu ili samo toliko voli tu pjesmu. Odgovor nije izrekao, samo je negativno klimnuo glavom, sjeo se natrag na svoje mjesto sretan što je subotu navečer upotpunilo novo izdanje njegovog omiljenog Komentatorskog stola.

 

SD_833_Photo_001-1166465354

1. Ponovo su krenula pričanja kako bi Wyatt familija trebala dobiti pojačanje u obliku sestre Abigail. Bi li to voljeli vidjeti, ako da, imate li nekoga favorita za tu poziciju?

Vedran Karlić: Dio mene bi to jako volio, a dio mene je protiv toga. Razlog zašto sam za to je što bi to proširilo cijelu priču oko Bray Wyatta, što bi mu dalo dodatnu dubinu i mogla bi se nastaviti priča u puno smjerova. Razlog protiv je taj što mi to izgleda kako pokušavaju dodati interes dodavanjem člana, a ne onako kako bi zaista trebali – napraviti Wyatt familiju relevantnom, napraviti ih snažnima i mističnima, vjerodostojnima. Po pitanju tko bi dotična dama mogla biti, nemam zbilja nikakvo razmišljanje.

Alen Butumović: Sestra Abigail bila bi dobro pojačanje Wyatt obitelji. Ne u fizičkom smislu, ali u smislu karaktera da. To bi im donijelo potrebno osvježenje i unijelo neke zanimljivosti u tim. Mislim da su to mogli napraviti odavno, ali nisu. Ne znam tko bi mogao od cura preuzeti tu ulogu, jedina koja bila bila dobra je Zahra Schreiber, no ona više nije u WWEu. Moraju uzeti nekog tko dosada nije viđen na televiziji.

017_NXT_01072016ej_2515-2749292515
2. Možda neka od NXT dama koje su u ovotjednoj epizodi imale Battle royal borbu za prvu izazivačicu. Kako vam se svidio meč i izbor pobjednice?

Vedran Karlić: Meč je bio solidan, ništa više od toga. Nisam siguran da sam sretan što Asuka izgubila ovaj meč, još manje sam sretan što ju je Eva Marie izbacila. Ta žena ne smije biti relevantna, napravila je neke pomake, ali i dalje nije dobra. Potpuno razumijem zašto je to bilo tako, kako publika ne bi razapela Carmellu kada osvoji, ovako su bili oduševljeni što je ona osvojila. Carmella i Bayley su prijateljice i mogle bi imati zanimljivu priču.

Alen Butumović: Meč nije bio ništa posebno, no booking mi se svidio. Eva se prikrivala tokom cijelog meča i odmarala van ringa da bi na kraju ušla i izbacila a Asuku, no Carmella se pojavila i izbacila ju za pobjedu. Opet pokušavaju natjerati nas koji gledamo da dobijemo srčani kada vidimo kako Eva pobjeđuje. Nemam problema s Carmellom kao sljedećim izazivačem, ona sigurno neće uzeti titulu nego je ovo samo prolazni meč da Takeovera u Dallasu kada će Bayley vjerojatno braniti titulu protiv Asuke.

nakamura
3. NJPW napravio je svoj potez – skinuo je pojas s Nakamure. Tko će biti idući čovjek koji će ga nositi?

Denis G: Najvjerojatnije će staviti pojas na Omegu, samo još ostaje pitanje njegovog protivnika. Ne znam koga će staviti u meč, ali volio bih da to bude Naito. Ostaci ostataka Bullet Cluba protiv Los Ingobernablesa mi zvuči kao zanimljiva priča, pogotovo ako dovedu ostatak Naitove ekipe iz Meksika, Uskoro će Fantasticamania, možda netko iz CMLL-a i ostane na neko vrijeme u New Japanu. Čeka nas zanimljivo razdoblje za kompaniju, moglo bi biti dosta promjena i novih lica.

Vedran Karlić: Bio je ovo dobar potez, nisam ljubitelj mečeva u kojima znam tko će biti pobjednik, a takav bi bio da je Nakamura imao još jedan meč u kojem brani titulu. Nekako sam osjećaja kako će novi meč za titulu biti Tanahashi protiv Omege. I premda bih volio da potonji dobije, mislim da neće.

Alen Butumović: Ovo znači da će Nakamura još ranije završiti s NJPWom nego što je trebao. Ovako je samo predao titulu, a onako bi je trebao izgubiti na nekom eventu, pa onda još eventualno dobiti revanš. Kenny Omega je pobijedio Nakamuru u onom Tag Team meču, stoga će on biti izazivač za ovu vakantiranu titulu. Stvarno ne znam tko bi mogao biti drugi, no prilično sam kako će Omega osvojiti titulu uskoro.

mvp
4. Lucha Underground sezona dva je pred vratima, a jedno od novih imena koje se spominje je MVP. Mišljenja?

Denis G: Ma jedva čekam ovo, a MVP bi mogao biti dobar dodatak Lucha Underground rosteru. Uvijek mi je bio zanimljiv, a znamo kako su uspjeli izvući ono najbolje i iz ljudi za koje nismo smatrali da su pogodni za LU stil. Trenutno ne pratim niti jedan tjedni wrestling show, sve ostalo je loše ili osrednje. Lucha Underground je pravo osvježenje u pored svih tih generičkih showova, znaju što rade i zato ne sumnjam u njihovu odluku. Sjetite se samo kako su pljuvali po Hernandezu, a ovdje je nam je pružio izvedbe karijere.

Vedran Karlić: MVP je meni uvijek bio drag, možda zato što mu je kao i meni najdraži klub Manchester United, a igrač Eric Cantona. No, nogomet nije tema, wrestling je. Malo tko je bio loš u Lucha Undergroundu, a mislim kako bi se MVP savršeno uklopi kao novi član Crewa. Možda kao neka zla figura koja želi poziciju koju ima Cueto. Možda bolje da stanem s razmišljanjima… Neka se glasina pokaže istinitom.

Alen Butumović: MVP mi se osobno nikad nije činio baš tako posebnim. Nije bio loš, ali nikad ga nisam smatrao previše dobrim wrestlerom. Možda ovo doba dok je bio u TNA ima utjecaja na to, ne znam. Nisam siguran koliko će biti dobar dodatak Luchi Underground, no ako se ovo ostvari, vidjet ćemo kako će se odviti. Sposoban je uraditi dobre mečeve, no nikada nisam bio lud za njime, tako da mi je ovdje zapravo svejedno hoće li se pojaviti ili ne.

 

054_SD_01122016jg_0196-1229973837

5. Ovotjedni hrvač je Kalisto. Slušam vas.

Denis G: Odličan high flyer, gledao sam ga dok je hrvao po raznim indy fedovima. Samuray del Sol, tako mu je bio naziv. Nisam upoznat s njegovim radom u WWE-u, gledao sam samo par njegovih NXT mečeva. Čovjek ima potencijala, svijetla budućnost je pred njim. Izgleda mi kao savršeni face za WWE, pravi miljenik publike koji će prodati milijune majica i ostalih rekvizita. Pogledajte nešto od njegovih indy mečeva kako biste vidjeli što ovaj luchador sve može izvesti, jer neke stvari nećete vidjeti u WWE-u.

Vedran Karlić: Nisam gledao Kalista u njegovim indy danima tako da ne mogu reći ništa o tome njegovom periodu karijere, ali čak i u potezima limitiranom WWEu on se pokazao kao vrlo dobar high flyer. WWE već neko vrijeme traži meksičku zvijezdu, a Kalisto može biti upravo to. Ima poteze u ringu, nije puno govorio do sada, a ono što je rekao bilo je sasvim solidno (tebe gledam Roman Reigns), a mislim da će prodaja njegovih rekvizita biti fantastična – mislim da će biti dobar magnet za ljude.

Alen Butumović: Kalisto je zaista zabavan highflyer, i više je nego sposoban proizvesti kvalitetan meč te je to dokazao u ovom kratkom periodu otkako je Sin Cara ozlijeđen te je Kalisto dobio malo prilike u singles mečevima. Stvarno sam se ponadao da će držati tu US titulu malo duže jer je zaista zaslužio, no ipak su je maknuli tri dana kasnije. Nadam se da će je uskoro povratiti jer vjerujem kako bi bio odličan prvak i pružao bi kvalitetne mečeve.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – I tebe sam sit kafano"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*