Komentatorski stol – Gužva u prometu

Guzve grad 231210

Vozim se u autu. Nailazim na jednu veliku kolonu auta koja se stvorila zbog radova na cesti. Nestrpljiv sam i ludim jer će za pola sata krenuti wrestling događaj kojeg jednostavno moram pogledati, no sudeći po zastoju, mislim da neću stići na početak. Krećem se živcirati i psujem sve po redu jer ću propustiti show. Radovi na cesti ne prestaju i kolona je sve veća i veća. Prošlo je pola sata i shvatio sam da je show krenuo, a ja sam još usred velike kolone koja jednostavno se ne pokreće. Izlazim iz auta i vičem na sav glas da nešto poduzmu u vezi toga. Ništa. Nitko me ne doživljava. Nakon nekoliko sati, uspio sam doći kući, no nažalost, show je tada završio i bio sam frustriran zbog toga. Ne postoji gora stvar doli propustiti wrestling događaj.

 

20150910_NXT_BayleySasha_LIGHT_HOMEPAGE

1. Na sljedećem Takeoveru, NXT Women’s prvakinja Bayley i Sasha Banks će napraviti povijest tako što će sudjelovati u 30-minutnom Ironwoman meču. Koliko ste uzbuđeni za taj meč?

Emir Ahmethodžić: Ne sjećam se kada sam bio uzbuđeniji za neki WWE match. Djevojke su napravile klasik na Takeover: Brooklyn, za mene najbolji match godine uz triple threat za titulu sa Royal Rumblea. Stipulacija im takođe ide u korist. Imaju i više nego dovoljno vremena da fino iskonstruišu match po njihovom ugođaju. Ovo će biti prvi put da jedan veći event pod pokroviteljstvom WWEa maineventaju žene, tako da će ovaj match kreirati sliku žena kao maineventere čelnim ljudima WWEa. Sudbina WWE ženske divizije vrlo lahko može ovisiti o ovom matchu. Nisu mogli naći bolje djevojke da to sve prenesu na grbači. Kao i Triple H, i ja imam apsolutno povjerenje u njih.

Vedran Karlić: Uzbuđen? Pretpostavljam kako je to retoričko pitanje. Kako ne biti? Main event, potpuno zasluženo. Ironwoman meč? Jednako dobro, pokazatelj kako dame nisu tu kako bi bile samo seksualni objekt, nego da mogu sve što i njihovi muški kolege. Nije me briga kako će završiti, znam kako ću uživati u meču. Izgleda da je NXT bacio revoluciju u zahod i spustio vodu.

Igor Gujić: Jako dobar odabir stipulacije, mislim da su u zadnjem meču te dvije žene vidjeli što one mogu, ovo ce biti zaista veličanstveno.

Alen Butumović: Čim sam saznao da će se ovaj meč dogoditi, skočio sam od sreće. Njih dvije su za nešto manje od 20 minuta uspjele napraviti nevjerojatan klasik u Brooklynu, no ovdje imaju pola sata i vjerujem kako će ovo biti još bolje. Njih dvije znaju što rade i siguran sam kako će to i pokazati ovdje. Drago mi je da je ovo Main Event Takeovera, definitivno su zaslužile biti u njemu.

Sasha-Banks-Becky-Lynch-Charlotte-Bayley

2. Sasha Banks, Becky Lynch i Charlotte polako napuštaju NXT i sve tri će kroz određeno vrijeme biti u potpunosti na glavnom rosteru i ne u NXTu. Tko će nositelji ženske divizije u NXTu sad kada njih ne bude bilo?

Emir Ahmethodžić: NXT je pretrpio težak udarac njihovim odlascima. Od stare garde u NXTu su ostale još Bayley i Emma. Od novijih se naziru Alexa Bliss, Nia Jax će uskoro debitirati, Peyton Royce koja je dobila dosta pohvala upravo od Sashe Banks. Onda i Kana, koja će nositi ime Asuka u NXTu. Uz dosta predanog vremena u novije likove, možemo imati velike nade za budućnost. Tim bolje, jer će onda i Bayley i Emma brže na main roster gdje će svakako koristiti da dignu kvalitetu.

Vedran Karlić: Bayley je tamo, Alexa Bliss je super kao negativka, Emma se još traži, polako uključuju nove cure. Mogao bih biti bezobrazan i kazati kako u NXT treba prebaciti pola diva s main rostera. A ima i ona jedna koja nosi plave hlače… Kako li se samo zove?

Igor Gujić: Dolazi Kana, a za ostale će se WWE već pobrinuti, ne sumnjam da ćemo ostati kratki za žensku diviziju u NXTu.

Alen Butumović: Ne mislim da će NXT ženska divizija potonuti. Naravno, odlaskom njih neće biti tako jako kao što je bila dosada, ali postoji mnogo žena koje su možda dobre, ali nisu dobile ni vremena ni prostora da se pokažu. Eva Marie naravno nije jedna od njih. Drago mi je da je Kana potpisala za WWE, imamo Bliss, možda se Brooke popravi koliko toliko, Emmu i još nekoliko u njih. Uglavnom, ne bi trebalo biti loše.

9774 - Jeff_Hardy The_Hardy_Boyz matt_hardy promotional_image wwe

3. Nakon što su se Dudleyzi vratili u WWE, oni na svome vidiku imaju u planu povratak još jednog legendarnog tima, a to su Hardyzi. Imate li želju vidjeti njih dvojicu opet u WWE ringu?

Emir Ahmethodžić: Ne znam tačno šta da mislim o ovome. Hardy Boysi jesu legende, i vjerujem da će biti od koristi u WWEu, ali nakon svih prekršaja, suspenzija i otkaza koje je dobio Jeff Hardy, ne znam koliko je pametno pružati mu još jednu šansu. Vincea to neće biti briga vrlo vjerovatno, i spreman je to sve zaboraviti ako će zaraditi koji dolar više. tako da je vrlo moguće. Ako ništa vidjet ćemo dizanje kvalitete tag team divizije.

Vedran Karlić: Da. Mislim kako nema potrebe objašnjavati.

Igor Gujić: Pa imam želju, međutim ne na dugoročno, nekoliko mečeva sa Dudleysima te da budu nekakva potpora mladim timovima.

Alen Butumović: Ako ćemo imati još jedan ludi TLC meč s Dudleyzima i još nekim timovima, ja sam u potpunosti za ovu ideju. Hardyzi su jedan od najomiljenijih timova u povijesti WWEa i bilo bi lijepo vidjeti ih ponovno natrag. A i mislim kako nije nemoguće sad kada su Dudleyzi tu, a TNA baš i nije u bajnom stanju, možda nešto bude od ovoga. Neka nas WWE iznenadi.

RAW_1161_Photo_022-1622731904

4. Na Raw-u, New Day će imati meč protiv PTPa za Tag Team titule i ako ih pobijede, ići će na Dudley Boyze na Night of Championsu. Bi li pobjeda za New Day protiv Dudleyza dobra došla u korist njima ili bi Dudleyzi trebali osvojiti Tag Team titule?

Emir Ahmetohdžić: Ja očekujem pobjedu Dudleyza, jer to tako funkcioniše u WWEu, ali bih ja lično pobjedu dao New Dayu. Želimo zvijezde, želimo sadašnjost i budućnost, a to ne možemo imati ako ne počnu pobjeđivati kredibilne timove, a to su jedino zvijezde iz prošlosti. Od svih povrataka iz starije ere, od Rocka, Lesnara, Undertakera, svaki put kada bi ta osoba bila pobijeđena, pobijednik je zvijezda. Stvar je u tome samo što se pobijednik od trenutnih boraca svodio samo na Cenu. Onda dolazi pitanje zašto nema niti jedne kredibilne zvijezde u WWEu osim John Cene. Gospodo, tu leži odgovor. Dudleyzi su se vratili, i slijede im tag team titule, ne sporim to. Neka ih dobiju u rematchu, ali za korist New Daya, prvi match oni moraju pobijediti.

Vedran Karlić: Mislim kako je New Day u sjajanoj situaciji. Zabavni su, publika ih voli, a pojas je samo bonus. Alo ga izgube bit će zanimljivo vidjeti kako ga planiraju vratiti, a ako zadrže pojase bit će zanimljivo gledati njihova slavlja.

Igor Gujić: Pa mislim da bi trebali imati svoj posljednji run sa stilom, to će mislim pomoći mladim timovima tako da im pokažu kako se trebaju nositi sa tim.

Alen Butumović: Ja bih stavio ovo ovako: neka New Day pobijedi Prime Time Playerse, pa zatim na neki prljav način pobjede i Dudleyze na Night of Championsu nakon čega bi oni sebe smatrali najboljim timom u povijesti WWEa jer su pobijedili Dudleyze, pa neka onda tek Bubba i Devon uzmu titule na možda Hell in a Cell ili nekom drugom PPVu. Pobjeda New Daya bi bila super za njih, ali isto tako i želim vidjeti Dudleyze još jednom s pojasom oko struka. To nam garantira nekakve TLC mečeve, ja mislim.

charlotte-nikki-bella-1000x600

5. Iako je to bilo najavljeno za Night of Champions, Nikki Bella će ipak braniti titulu protiv Charlotte na Raw-u što može dovesti do situacije da Charlotte osvoji titulu samo nekoliko sati prije nego bi Nikki postala najduža Divas prvakinja. Mislite li da će se taj scenarij dogoditi?

Emir Ahmethodžić: Bio bi to jedan od šokantnijih trenutaka u godini. Mislim da bi to bio prvi put da se par sati pred obaranje rekorda oduzme titula, što bi bilo historijski i WWE bi pokazao veliku hrabrost tim potezom. Nažalost, mislim da od toga neće ništa biti, upravo zbog nedostatka hrabrosti. Ovo su najavili vjerovatno samo kako bi uplijenili pažnju fanovima u prvi ponedjeljak sezone od kada se Raw natječe sa Monday Night Football emisijom za gledanost. Pri tome će zaštititi Nikki, tako što će joj dati pobjedu nad Charlotte pred (mogućim) gubitkom titule.

Vedran Karlić: Ne. Bit će neki glupi DQ zato što WWE nije dovoljno hrabar napraviti takav šok. A čak i da je, Belle će naći načina stopirati to.

Igor Gujić: Ne vjerujem u taj scenarij, Nikki Bella je kao i njen dečko dosta utjecajna, nadam se da se to bude desilo naravno ali su sanse doista male.

Alen Butumović: Mislim da nećemo vidjeti promjenu titule na Raw-u, iako bih ja osobno želio to vidjeti, a vjerujem i mnogi. Ako već se to neće dogoditi, volio bih da se možda Sasha Banks uplete u meč jer je ona već dobila Nikki Bellu pa se to pretvori u Triple Threat na Night of Championsu gdje će Charlotte uzeti titulu i onda će ona i Sasha Banks imati seriju mečeve za nju nakon toga.

SS15_Photo_049-1952867434

6. Vidjeli smo kako je Sheamus na Raw-u podsjetio Rollinsa da još uvijek ima kovčeg kod sebe. Pošto će Rollins imati dva meča na Night of Championsu, hoće li Sheamus pokušati unovčiti MITB kovčeg i postati WWE prvak?

Emir Ahmetohodžić: Mislim da će se to desiti u skorije vrijeme. Sheamus je završio svoje rivalstvo sa Ortonom, i trenutno ne radi ništa. Vrlo lahko da se ostvari scenario da rollins izgubi titulu od Stinga, i da Sheamus cashira na Night of Championsu ili možda na Rawu poslije. Mislim da hoće svakako.

Vedran Karlić: Nije mi najmanje briga. Sheamus je taj kovčeg trebao iskoristii kao ratnik, najaviti ironman meč u kavezu i neka najbolji ratnik dobije. No zato što ima kovčeg mora biti karakterni oportunist? Gluposti i loš buking. Zato me nije briga.

Igor Gujić: Sigurno je da nas WWE bude “trollao” sa njegovim cash inom ali ne vjerujem da se to bude zaista tako i dogodilo, mislim da ga samo bude zeznuo sa tim za titulu koju nadam se bude izgubio. Isto tako se nadam da Sheamus bude uskoro imao meč protiv nekoga da izgubi taj kofer.

Alen Butumović: Mislim da će se ovaj scenarij dogoditi, ali možda ne skroz. Možda samo bude pokušao, ali ne i iskoristio. Možda bude i iskoristio, ali ne i osvojio titulu. Ne znam što očekivati od ove situacije s njim, nekako ne vjerujem da bi WWE mogao dati Sheamusu titulu, a opet, možda i budu.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Gužva u prometu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*