Komentatorski stol – Gust raspored

Ovaj tjedan nam je bio bogat hrvačkim eventima. Imali smo čak dva velika NJPW eventa i jedan WWE-ov.

  1. Paul Heyman je najavio da će Brock Lesnar cash-inati svoj Money in the Bank kovčeg na ovotjednoj epizodi RAW-a, međutim nije. Kakvo je vaše mišljenje o tome?

Kristijan B: Ne razumijem ovu najavu. Kao prvo zašto ovo uopće najaviti? Kao drugo, zašto nije cash-inao kad je imao odličnu priliku postati novi/stari Universal prvak. Jako glupa i čudna odluka WWE vodstva.

Alen Butumović: Zato što postoje oni koji će u to povjerovati pa otići i pogledati Raw, što će im naravno dići gledanost. Ovaj puta su izigrali publiku, idući puta im već pola tih ljudi neće nasjesti na ovakvu najavu.

2. Jeste li pogledali WWE Super Showdown, i kakvi su vaši dojmovi s tog eventa?

Kristijan B: Nisam pogledao, a prema svemu sudeći i nisam imao što propustiti. Komentari za ovaj event su uglavnom negativni, kako na društvenim mrežama tako i na našem forumu. Pogledao sam kratke isječke eventa, ali nisam impresioniran viđenim.

Alen Butumović: Sve sam rekao u recenziji. Tuga, jad, bol i žalost.

3. Jon Moxley je po prvi puta nastupio u NJPW-u i to na BOSJ finalnom danu, pobjedivši Juice Robinsona te osvojivši IWGP United States titulu. Treba li njegova matična kompanija AEW, priznati tu titulu i njega kao prvaka, iako nisu u suradnji s NJPW-om?

Kristijan B: Svakako. AEW treba biti otvoren za suradnju s NJPW-om. Da su pametni trebaju priznati i WWE-ove titule, i ne skrivati to od fanova jer mi nismo glupi.

Alen Butumović: Treba, ne smiju glumiti WWE ako se predstavljaju kao totalna suprotnost njima, kao što i jesu. Više će im ići na štetu ako ga ne priznaju kao IWGP US prvaka jer će navući negativne reputacije, ovako ako ga najave kao prvake uopće neće imati štete.

4. U srijedu je bio održan posljednji finalni dan Best of Super Juniors turnira. Will Ospreay je osvojio turnir pobjedivši Shingo Takagia. Kako se vama svidio cijelokupni turnir?

Kristijan B: Pogledao sam samo određene mečeve s turnira, i jako su mi se svidjeli. Finale je bilo fenomenalno. Will Ospreay je vjerojatno najbolji hrvač na svijetu trenutno, a nasuprot njemu hrvač koji je fantastično bookiran čitav turnir. Shingo Takagi nema za čime žaliti jer je odradio fantastičan turnir, i stavio svoje ime na mapu.

Alen Butumović: Turnir nisam nažalost cijeli gledao, pogledao sam prva dva dana i onda sam stao zbog nedostatka vremena. Ali samo ću reći kako finale obavezno morate pogledati.

5. Završeni su Best of Super Juniors i Dominion eventi, te se sada lagano okrećemo prema G1 Climax turniru, koji će se održati ovog ljeta. Kakva su vaša očekivanja za taj turnir?

Kristijan B: Već smo na Dominionu dobili potvrdu kako će na G1 Climaxu nastupiti Jon Moxley, Shingo Takagi i KENTA, a pitanje je kakvih nas iznenađenja još čeka. Malo je prerano pričati o osvajaču turnira, ali jako se veselim vidjeti tko će se boriti s kime, jednom kada objave sve učesnike oba bloka. Jedva čekam!

Alen Butumović: Znači tek su najavili tri imena i već su me kupili. Pazite to, Moxley i KENTA će biti ove godine u Climaxu. I još će tu biti sjajni Shingo i još ako stave jednako sjajnog Ospreaya, da sva ostala mjesta popune young lionima turnir će i dalje biti najbolji ikada.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Gust raspored"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*