Komentatorski stol – Godišnji odmor

Počelo je ljeto, pa je vrijeme za razmišljanje o odmoru. Tako smo i mi malo uspavani pa smo bez ikakve pametnije ideje uzeli ovo ime za broj. I imamo nešto manje pitanja, pošto je u wrestling svijetu bio prilično spor tjedan.

1. Kako vam se sviđa Ciampa kao novi NXT izazivač?

Alen Butumović:  Sasvim logična odluka, ima najviše momentuma od svih i meč za titulu je logično sljedeći korak za dalje. Već sada mi se dopada program s Blackom, a tko zna što će biti poslije. Meč bi isto mogao biti genijalan.

Vedran Karlić: Pa zanima me, NXT radi dobar posao i generalno nisam imao problema niti s jednim izazivačem do sada. Tako nemam ni s njim. Meč bi mogao biti odličan.

2. Ima li nešto čemu se veselite za Extreme Rules?

Alen Butumović: Definitivno se veselim Rusevu i Stylesu jer je to nešto sasvim svježe. Veselim se i ponovnom ujedinjenju Bryana i Kanea u borbi za titule. I otprilike je to to. Raw mečevi me nimalo ne interesiraju, ne znam je li Rollins/Ziggler najavljeno (lijen sam da pogledam), ali eto to bi moglo jedan odande biti dobro.

Vedran Karlić: Rusev i Stlyes će biti dobar mče. Rusev je toliko talentiran i trebao je imati puno bolju poziciju u kompanij, ali nema. Bryan i Kane mi je zanimljivo, al’ bojim se što to znači za DB dugoročno. Mislim da je izgubio dio svoje magije osrednjim bookiranjem.

3. Koliko je Twitch zanimljiva platforma za wrestling?

Alen Butumović: Lijepo to što rade, mislim da time olakšavaju gledateljima prijenos što će im također omogućiti pridobivanje novih fanova na mnogo lakši način. Svakako se spaja ugodno s korisnim.

Vedran Karlić: Twitch je platforma prvenstveno za video igre, premda šire to što sve ima u ponudi. Wrestling tu ima jako zanimljivu poziciju, pošto daje priliku mnogima vidjeti o čemu se radi i to potpuno besplatno. Pogotovo za mlade generacije. Van Amerike wrestling nije toliko popularan (uz par država koje su iznimka), nećete tamo naći wrestling na telki, ili bar ne u dobrim terminima. Mladi su pronašli nove platforme, Twitch je jedna od njih, zato je zgodno biti tamo. Bilo da netko slučajno ili ciljano vidi.

4. Pola godine je iza nas, što je za sada obilježilo godinu?

Alen Butumović: Definitivno Takeoveri i većina New Japan evenata, ako ćemo gledati wrestling. Pojedinačno gledano, Gargano rastura u NXT-u i ima fantastične mečeve s Almasom i Ciampom, Omega i Okada su rasturili kao ponovno kao i još mnogo, mnogo mečeva kada je u pitanju na Japan. Što se tiče nekih šokantnih vijesti, tračeva i ekskluziva, to slabo pamtim, to me baš i ne interesira do te mjere da ću se u ovom trenutku sjetiti. Ima nažalost i loših vijesti koje će obilježiti godinu, kao recimo smrt Vadera.

Vedran Karlić: Prilično loš WWE program, odličan TakeOver događaji, jedan od najboljih mečeva koje sam vidio, naravno Omega vs Okada 4. Zatim suluda situacija u Meksiku gdje će La Parka raditi CMLL i AAA glavni event godinu, unutar mjesec dana jedan od drugoga, i to oba u main eventu. Što je nečuveno, pokazatelj kako i tamo pušu neki novi vjetrovi. All In koji je napunio deset tisuća, nešto što dvadeset godina nitko nije napravio. Ali i tužnih stvari, kao smrt Vadera, ili ona otužna priča između Cene i Nikki.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Godišnji odmor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*