Komentatorski stol – Frustracija

Koliko puta ste se našli u situaciji kada vam stvari ne polaze od ruke, ili vam je pak nešto diglo tlak, a samim time i živac? Ili ste bili frustrirani na nešto što je trenutno van vaše moći? Svima nam se to dogodilo, no nemojte tugovati, ili barem uzmite pauzu, pošto stiže novo izdanje Komentatorskog stola.

1. Najprije se Jericho pojavio na NJPW showu i napao Omegu, a onda je Omega uzvratio udarac dan kasnije na press konferenciji. Kako su vam se svidjela ova događanja između njih dvojice?

Alen Butumović: Ma fantastično. Izgledalo je veoma stvarno, brawl u oba navrata je bio fantastičan i totalno su me kupili s ovime i još više zainteresirali za meč. Jedva čekam ovo stvarno. U samo par minuta uspjeli su stvoriti samo takav osjećaj ogromnog meča. Ovo već sada izgledaju kao jedan od najiščekivanijih mečeva u NJPW-u u zadnjih par godina barem.

Vedran Karlić: Odlično. Nisam očekivao da će imati ikakvih dodira do WK. Prvi dio je pokazao Jericha kao legitimnog borca i ustanovio kako će biti negativac, a drugi je pokazao koliko prekrasan wrestling može biti kada nije skriptiran do zadnjeg trenutka. Jericho koji izbacuje bijes iz sebe kao ventili paru, koji novinarima govore što da napišu pa zatim baca isto po novinarskoj sobi… prekrasno. To nitko nije napisao, to su oni imalu plan i improvizirali na njemu. Mislim da je ovo postao najvažniji meč za ‘stranu’ publiku. Bravo NJPW.

2. Koji meč bi trebao ići zadnji na Wrestle Kingdomu – Omega/Jericho ili Naito/Okada?

Alen Butumović: Ne znam, meni je apsolutno svejedno. Ja sam znam da jedva čekam oba meča i potpuno sam siguran da će dostaviti samo kvalitetu. Jako su lijepo oba rivalstva izgradili, svaki meč je poseban na svoj način i ima neke svoje značajke, no oba meča su u suštini main event i zaista mi nije bitno koji će meč ići zadnji.

Vedran Karlić: Naito vs Okada mora biti zadnji. Za najvažniji je pojas, ima potencijala biti meč godine, a osim toga ‘strana’ publika će nakon Omege i Jericha moći pogledati NJPW radi po pitanju sjajnih mečeva u svom stilu.

3. Na skali 1-10, koliko vas je briga za Clash of Champions?

Alen Butumović: 6 – Zainteresiran sam za meč za Tag Team titule, za Styles&Owens/Nakamura&Orton meč, te eventualno za Mahal/Styles meč ako budu ponovili ono sa SmackDowna. Ako me ta tri meča zadovolje, bit ću sretan. No, mislim da ovo neće biti posebno dobar PPV, a s druge strane lako lagano može biti loš.

Vedran Karlić: To je ovaj vikend? Ili? Rekao bih nula, al nisu mi dali to na skali… zato 1.

4. Želite li gledati meč između Lesnara, Strowmana i Kanea na Royal Rumbleu? 

Alen Butumović: Tko god je ovo smislio i predstavio kao potencijalnu ideju, neka se odmah pokopa. Mislim ovo je strašno. Pogotovo za jedan PPV kao što je Royal Rumble. Staviti Kanea u meč za svjetsku titulu u 2017., odnosno 2018. godini je strašno. Jedva ne čekam ovo.

Vedran Karlić: Ne. Zar postoji netko tko to želi gledati?

5. S druge strane, tko bi mogao biti sljedeći izazivač za WWE titulu jednom kada Mahal i Styles završe svoje rivalstvo?

Alen Butumović: Možda Zayn i Owens? Nekako mi se oni čine kao najbolji odabiri jer imaju najviše momentuma, još ako pobijede na PPV-u bit će i bolje. Mislim da Nakamuru čuvaju za WrestleManiju, a i neka se malo još odmori i skupi momentuma da zaboravimo na onu sramotu što je pretrpio protiv Mahala.

Vedran Karlić: Owens ili Zayn, ako ne izgube posao, ili pak John Cena. Nakamura će dobiti priliku, ali ne vjerujem da će biti prvi u redu za nju.

6. Dalton Castle novi je ROH prvak nakon što je sinoć pobijedio Codya. Sviđa li vam se ova odluka?

Alen Butumović: Jako mi se sviđa odluka. Castle je jedan od najpopularnijih ljudi, ako ne i najpopularniji i mislim da raduje sve to što je on sada prvak. Cody je bio dosadan prvak i nije imao dobrih mečeva, pa čak i ako je bio nešto popularniji van ROH-a, mislim da njegova vladavina nije baš donijela dobroga. Ako ništa drugo, barem će produkt biti zanimljiviji s Castleom kao prvakom.

Vedran Karlić: Po meni je Cody podigao titulu, te je bilo lagano vrijeme da je netko drugi ugrabi. Mislim da je Castle odličan izbor, donosi nešto drugačije. A Cody će i dalje biti tu, te mislim kako mu u budućnosti ne gine još jedan naslov.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.