Komentatorski stol – Finale finala

Danas je prilično važan dan za Hrvatsku budući da je Hrvatska rukometna reprezentacija u finalu Europskog prvenstva. Stoga smo odlučili današnje izdanje Komentatorskog stola odraditi prije te utakmice i skratiti ga na svega nekoliko pitanja. Uživajte.

Jedan od glavnih događaja je ovog tjedna bio je Dynamite koji se održao na kruzeru u sklopu Jerichovog krstarenja. Kako vam se svidjela ideja showa i sam show?

Alen Butumović: Izgledalo je vrlo inovativno, svježe, drugačije i kvalitetno. A to je ono što nam treba danas. Odlično su to sve uklopili, produkcija je u prilično zahtjevnim uvjetima i dalje bila izvrsna. Sam show nisam čitav pogledao, ali recimo meč Moxa i PAC-a mi je bio jako dobar. Ne bih se bunio kada bi ovo postala konstanta, to jest da i na godinu dobijemo ovakvo nešto.

Vedran Karlić: Lijepo je vidjeti kako kompanija iskoristi priliku i napravi vizualno drugačiji show od onoga na što smo navikli na tjednoj bazi. Tako show nije suhoparan. Epizoda je bila prilično zabavna, ništa spektakularno.

S druge strane, na NXT-u, Keith Lee je postao novi North American prvak. Ispravna odluka?

Alen Butumović: Itekako ispravna odluka. Keith Lee u ovom trenutku ima hrpu momentuma i bila je šteta to ne iskoristiti. Mislim da će imati fantastičan reign s ovom titulom koja nastavlja dobivati super tretman.

Vedran Karlić: Dva pogleda na ovo. Prvi je to da je odlično što je jedan toliko perspektivan hrvač došao do titule. Drugi je taj da je smješno da je tako perspektivan hrvač osvojio manje važnu nagradu u drugoj ligi.

Royal Rumble je pred nama. Mislite li da ćemo dobiti dobar PPV? Koga predviđate za pobjednike Rumble mečeva?

Alen Butumović: Čisto sumnjam u dobar PPV, pa to ne pamtim kada se dogodilo zadnjim put u WWE-u. Najviše bih volio da osvoji netko tko nije u toj skupini očekivanih pobjednika, netko poput recimo Stylesa ili s druge strane Kairi Sane ili tako nešto. Ali, eto, vjerojatno ćemo se morati zadovoljiti Baronom Corbinom, Romanom Reignsom ili sličnima.

Vedran Karlić: Moja predviđanja su Roman Reigns u muškom, i možda Ronda Rousey u ženskom. Nemam pojma dal je spremna iline, ali to su moja predviđanja. Kako ovaj meč više ne garantira main event Wm njegov značaj je pao. A kvaliteta mečeva je upitna. Meč u kojem možeš ispričati 10 priča, ti isrpičaš možda jednu… Sat vremena za to?

I za kraj, budući da se WrestleMania sve više bliži, pitanje je koji biste vi meč stavili u main event u ovom trenutku?

Alen Butumović: Sad govorim ovo totalno van nekih očekivanih događanja, čisto onako što bih ja volio. Volio bih vidjeti Bryana u main eventu. Mislim da ga definitivno zaslužuje. A za protivnika ne znam. Sjajno bi bilo dobiti Bryan protiv Stylesa, premda su na različitim brendovima. Premda ne bi bilo loše da dobijemo Lesnar vs Styles za WWE titulu i Stylesa kao pobjednika. Kakav bi to booking bio.

Vedran Karlić: Ja bih stavio Bryan vs Reigns, a očekujem Regins vs Wyatt

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Finale finala"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*