Komentatorski stol – Energetski napitci

Koji vam je najdraži?

1. Glavna tema ovog tjedna bila je Brie Bella koja je još jednom pokazala svoju nesigurnost u ringu nakon što je nokautirala Liv Morgan. Što mislite o njenim sposobnostima u ringu, je li trudnoća učinila svoje, treba li je maknuti, eventualno ponovno istrenirati? 

Alen Butumović: Već je par brutalno opasnih pogrešaka napravila otkako se vratila, prvo je sebe još malo ubila dvaput prije nekoliko tjedana kad je izvodila one grozne Suicide Diveove, a sada je još malo ubila i Liv Morgan. Definitivno je izgubila i ono malo što je imala to se tiče kvalitete. Ako se još jednom ovakvo nešto ponovi, a bojim se da hoće, bilo bi dobro da je maknu i da se ili posveti obitelji do kraja ili da se ustabili treniranjem.

Vedran Karlić: Brie nikada nije bila pretjerano dobra. Bilo je to drugačije vrijeme, kada su neke druge stvari bile važnije. I kada nekome takvome, koji se tek vratio nakon trudnoće, s upitnom količinom vremena provedenom u treninzima, date da radi preko svojih mogućnosti, doći će do ovakvih stvari. Ovo su slučaji kada nekoga polako vraćaš kroz neke tag timove, a ne na način da je opasna po sebe i za druge.

Filip Stanković: Nikad nije slovila kao dobra in-ring hrvačica tako da ovo ne treba previše čuditi. Nije prošlo puno vremena otkad se vratila, pa mislim da je treba pustit još malo da vidimo hoće biti još ovakvih “kikseva” ili će se popraviti.

2. Evolution je najavljen za SmackDown 1000. Mišljenja? 

Alen Butumović: A baš sam mislio kako će SmackDown 1000, za razliku od Rawa 1000, ostalih jubileja ili nekih slavljeničkih showova, biti usmjeren na budućnost i dobre wrestling mečeve, a evo dobit ćemo presliku onoga što su bili svi dosadašnji showovi toga tipa. I to je pomalo žalosno. Ne zanima me ova najava. Mene bi recimo zanimalo da su najavili meč između Almasa i Bryana za taj show, karikiram sada. Znači nešto što je zapravo dobro, svježe, vrijedno pažnje i pozitivno za budućnost i branda i kompanije.

Vedran Karlić: Pogledajte sliku iznad, sada svim tim ljudima dodajte godine koje su prošle od kada je slika snimljena. Meni je već puna kapa te jeftine nostalgije.

Filip Stanković: Ravnodušan sam oko toga. Očekujem nešto kao i sa DX-om na Raw obljetnici.

3. WWE je prošli tjedan krenuo s gradnjom potencijalno heel turna Deana Ambrosea. Je li ovo samo zavaravanje ili mislite da će zaista potegnuti okidač? 

Alen Butumović: Ma kompliciraju bezveze, ovo se trebalo desiti odmah kad se vratio, a oni su u međuvremenu ponovno ujedinili Shielda, a sad čak i teasaju njegov heel turn. Što se mene tiče, to je najgora moguća odluka. To što se poigravaju s time. Trebaju to direktno napraviti, a ne tu nešto filozofirati, a samo čine stvar gorom.

Vedran Karlić: Ili neka naprave direktno ili neka ne naprave. Nije baš zanimljivo gledati svako malo teasanja nečega što se u konačnici nikada ne dogodi. Ili kada se dogodi se dogodi puno prekasno.

Filip Stanković: Vrlo lako bi se mogao dogoditi heel turn. Ako je Sami Zayn napravio heel turn, ako je Becky napravila heel turn, ako je Nakamura napravio heel turn, zašto WWE ne bi odlucio to napraviti i sa Ambroseom. Oni bi se u toj ulozi fantastično snašao, isto dobro kao i u face ulozi. Smatram da je prerano da se Shield opet raspadne.

4. Sve se više priča o mogućem DX vs Brothers of Destruction meču na Crown Jewel PPV-u. Zainteresirani? 

Alen Butumović: Ne jer zašto bih bio?

Vedran Karlić: Pele i Maradona. Čudi me kako ih Real ili Barcelona još nisu kupili…

Filip Stanković: Nimalo. Ni ova ideja da Michaels i Kane budu u kutu mi se ne sviđa. Najbolje da to HHH i Taker riješe 1v1 čisto.

5. Kako vam se dopada card za Fighthing Spirit Unleashed? 

Alen Butumović: Neki mečevi izgledaju dobro, kao recimo ovaj na slici iznad, ali većina carda izgleda kao čisti filler show. Možda su mogli dati nešto bolje. Ali ako im prodaja karata ide dobro, vjerojatno i nemaju potrebe.

Vedran Karlić: Mislim da će biti par dobrih stvari, ali da neće biti nešto što oduševljava.

Filip Stanković: Nije me impresionirao card. Većina su multi man mečevi, a Cody vs Robinson me puno ne privlači, a jedan je od rijetkih singles mečeva. Ospreay vs Scrull će gotovo sigurno biti najbolji meč večeri, a meč za Tag Team titule izgleda dobro, ali poznavajući sudionike meča, biti će previše overbookinga.

6. Mixed Match Challenge je već nekoliko tjedana aktualan, pratite li i vi ta događanja? Koji je smisao tog turnira? 

Alen Butumović: Samo guraju bezveze dodatnog produkta, a ne dobivaju ništa dobroga iz toga. To je problem već neko vrijeme.

Vedran Karlić: Aktualan je jaka riječ.

Filip Stanković: Taj turnir nema nikakvog smisla. Vjerujem da je gledanost jako mala. Ne poznam ni jednog wrestling fana da prati to. Mečevi nisu katastrofalni, ali u prenatrpanom WWE rasporedu, ljudi nemaju vremena trošiti vrijeme na prosječne i ispodprosječne tag team mečeve koji nemaju nikakav značaj.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Energetski napitci"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*