Komentatorski stol – El Clasico

Danas je održan novi El Clasico. El Clasico je najveći nogometni okršaj u svijetu. Okršaj se odvija između Barcelone i Real Madrida. Danas je Barcelona odnijela pobjedu. Jeste li gledali utakmicu? Čiji ste fan, Realov ili Barcelonin?

1. Najavljeno je da će 25.12. na Božić, John Cena napraviti povratak na Raw. Što očekujete od njegovog povratka? Kojim smjerom bi mogao krenuti?

Alen Butumović: Ova free agent stvar sa Cenom je poprilično glupa, prije mjesec dana se borio u timu na SmackDown strani, zašto bi ga Raw htio natrag? Valjda će biti solidno, dobit ćemo neki meč, ali nemam neko uzbuđenje što će se on vratiti.

Filip Stanković: Volio bi ga vidjeti u feudu sa Balorom. Finn trenutno ne radi ništa i dobro bi mu došla neka priča sa ikonom ove kompanije.

Emir Ahmethodžić: Očekujem da ovaj povratak bude one off – odgovor na Reignsov open challenge za IC titulu. Pravi povratak Cene bih očekivao tek na Rumbleu.

Vedran Karlić: Nemam ideje, i nije me pretjerano briga. Vraćaju Cenu kako bi mogli prodati dvoranu, bolje da su snimili unaprijed i emitirali.

2. U ponedjeljak na Raw-u, Stephanie McMachon je najavila prvi ženski Royal Rumble meč. Prema nekim izvorima, broj učesnica bi trebao biti 30, pa koje povratke ili debije onda očekujete? 

Alen Butumović: Toliko me je briga za ovo da ne želim niti razmišljati. Neka ih bude 50 ako žele, samo neka se meč dogodi, neka opet “ispišu povijest” i doviđenja. Bilo bi me možda briga da se ovo dešava u NXT-u gdje su cure puno bolje građene. Ovdje se ne zna ko koga….tako da me iskreno nije briga.

Filip Stanković: Nema se tu baš nitko posebno vratit, možda jedino Nikki i Phoenix. NXT hrvačice bi volio vidjeti, jel ih ima jako dobrih. Za Peyton i Billie je već krajnje vrijeme da pređu na main roster i mislim da bi ovo bi dobar početak.

Emir Ahmethodžić: Trideset je prevelika brojka za ženski Rumble. Stvarno jeste. Ono što mi isto smeta jeste kako su sve djevojke na kraju zajedno proslavljale, kao da ova trojka nije gazila sve njih pred sobom već sedmicama. Zanemaruje se priča samo kako bi mogli pozirati u ringu pod naslovom – gledajte revolucija!!! Od povrataka bih očekivao Trish, Litu i Michelle McCool zasigurno. Pokoji debi od NXT cura, prvenstveno Peyton i Billie.

Vedran Karlić: Najveći problem s ovom stipulacijom je to što će morati biti loša kako bi main event večeri, muški RR izgledao dobro. Bit će povrataka i to je otprilike to. Bilo je PUNO boljih priča koje su se mogle napraviti da do ovoga dođe.

3. Dean Ambrose već duže vrijeme vuče ozljede, a sada ga sigurno neće biti neko duže vrijeme, navodno do ožulka. Što mislite koliko će to naštetiti Reignsu i Rollinsu?

Alen Butumović: Mislim da neće naštetiti niti Rollinsu i Reignsu jer oni mogu opet otići u singles vode i biti potpuno neoštećeni jer imaju već izgrađene individualne karijere. A tako i tako, ovaj Shield reunion kao da se nije dogodio, tako da s te strane nema se šta naštetiti Reignsu i Rollinsu. Mene više brine kako će Ambrose izaći iz ovoga. Možda mu ovo dobro dođe, mali odmor od svega i onda svjež povratak, potencijalno u ulozi heela. Ovu ozljedu mogu dobro iskoristiti za Rollins-Ambrose feud u slučaju da se Ambrose vrati prije WM jer Ambrose može okriviti Rollinsa da sav teret u timu njemu daje.

Filip Stanković: Reignsu neće jer je trenutno u feudu sa Joem i vjerojatno imaju spremljen još neki feud za njega u razdoblju WrestleManije, dok za Rollinsa mislim da nemaju planove. On će morati preći u singles vode i bookeri će sada morati nešto na brzinu stvoriti i velika je vjerojatnost da to ne ispadne dobro.

Emir Ahmethodžić: Čitav ovaj Shield povratak je bio dosta manje od očekivanog. Prvo su ih smjestili u sulud handicap match na TLCu, a i tu se Roman razbolio, tako da smo dobili odgodu na zvaničan reunion. Stvar sa New Dayom je bila dobra, ali nakon toga je opet uslijedio pad. Šta god da su planirali za njih, izgleda da će opet morati čekati dok se ambrose ne oporavi. Stvar je u tome što možda neće biti prilike za to više. Bliži se Manija, Roman je na putu za očekivan match sa Lesnarom, tako da vrijeme ističe za timovanje sa Shieldom. Reigns ima spremnu priču, ima IC titulu da ubija vrijeme, tako da on neće puno osjetiti ovo, ali bi Rollins mogao biti u problemima ako ne nađu nešta za njega za ovo vrijeme.

Vedran Karlić: Mislim kak će ovo biti loše za Deana. Od tri člana imam osjećaj kako ih je za njega najmanje briga, i još sada kada je van stroja, to će neki potpuno krivo gledati. Što je veliak šteta, čovjek je mogao biti top face kompanije samo da su uložili u njega.

4. Dolph Ziggler je rekao da ga mi ne zaslužujemo i ostavio je titulu u ringu. Kako vam se svidio taj segment? Što očekujete u nastavku? 

Alen Butumović: Blago sam nezainteresiran za ovo ili bilo što što Ziggler radi. Može biti solidno, može biti loše. Vidjet ćemo.

Filip Stanković: Meni se ovo svidjelo. Napokon je titula stavljena u centar pažnje. Baš me zanima što će biti dalje. Može se jako dobra priča ispričati oko ovoga.

Emir Ahmethodžić: Svakako mi je potaklo interes za ono što slijedi sa njim i US titulom. Što je teško reći za sve što je Ziggler radio od feuda sa Mizom pa do sada.

Vedran Karlić: Odlično je odradio, zanima me što će dalje. Meni je Ziggler osoba koja je mogla puno više od onoga što su mu dali.

5. Hideo Itami je debitirao na 205 Live-u, ali nije dobio nikakve reakcije od publike. Da li je on vrijedan te divizije? 

Alen Butumović: Ovo nije njegova krivica nego krivica kompanije što ga je stavila u ovu diviziju. Publiku ionako nije briga za 205 Live show, ja mislim da se zasebno kupuju ulaznice za SmackDown i 205 da nitko ne bi kupio ovu za Cruiserweighte i da bi svi odmah otišli nakon SmackDowna. Neki čak i odu, iako je to u sklopu ulaznice te. Hideo Itami definitivno će imati problema ako će biti predstavljen na najgeneričniji mogući način i ako se ne potrude s njim. Ako ubrzo ne urade nešto što bi moglo očarati publiku i dati im do znanja što on može, onda će se debelo zeznuti i Itami će biti još jedna žrtva bookinga za koju će Vince smatrati da nema karizme ni vještina, a zapravo problem nije u njemu.

Filip Stanković: Pokazalo se da je Hideo Itami jako kvalitetan wrestler koji je završio u najlošije korištenoj diviziji u WWE-u. U jednu ruku ih razumijem, žele podići gledanost koja iz sata u sat sve više opada. S druge strane Itami je prekvalitetan da bude tu. Na regularnom rosteru je također potreban da unese malo živosti sa svojim japanskim stilom.

Emir Ahmethodžić: Teško bi ga igdje drugo smjestili. Iskreno, radije bih da bude u 2015 Live i da radi nešta pametno, nego da trune u irelevantnosti na main rosteru. Uostalom, zašto ne bi bio kao Neville? On je oživio svoju karijeru opet u toj diviziji, tako da očekujem da i Itami rasturi tamo i uradi isto. A lahko je kasnije preći na main roster ako zatreba.

Vedran Karlić: 205 treba biti odvojen svijet. To je ono što mu najviše škodi, baš kao što i ženska dvizija ne treba biti odvojena od ostatka. Itami ima priliku pokazati što može, samo je žalosno što zbilja nemaju bolju ideju što s njim.

6. Za sljedeću epizodu NXT-a su najavljena dva velika meča. Ember Moon će braniti titulu protiv Sonyae Deville, a Sullivan,Gargano, Black i Killian Dain će odmjeriti snage u Fatal 4-way meču, a pobjednik će postati prvi izazivač za NXT titulu. Hoćemo li dobiti još jednu jako dobru epizodu? 

Alen Butumović: Sumnjam da ćemo dobiti na razini prošlotjedne jer smo ondje vidjeli jedan zaista fantastičan meč Batea i Dunnea, ali ovaj 4-way meč potencijalno može također biti odličan, a meč za žensku titulu bi trebao biti solidan valjda, nisam još uvijek prodan na ono što Deville radi u ringu, tako da ne očekujem od meča baš toliko puno. Puno više me interesira 4-way meč.

Filip Stanković: Mislim da bi trebala biti slična razina. Ženski meč bi trebao biti solidan, dok će 4-way biti ludnica od meča. Četvorica odlični wrestlera u meču gdje je sve dozvoljeno, a ulog je velik. Samo im dajte dobru minutažu kao što su Dunne i Bate dobili.

Emir Ahmethodžić: Djeluje kao odlična najava. Još treba da bacim pogled na ovu zadnju epizodu, ali po onome što sam čuo, bila je izvanredna. NXT je ove godine vratio stari sjaj iz 2014-2015.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – El Clasico"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*