Komentatorski stol – Druga polovica

Moramo priznati kako smo postali redoviti s kašnjenjem.

Kako vam se do sada čini G1?

Vedran Karlić: Kasnim malo s gledanjem, ali mislim da je krenulo sporije nego nekih prethodnih godina. Ne ljutim se, takva je godina. Uz sve tolike odgođene stvari, kao recimo OI zbog kojih je G1 i pomaknut, zadovoljan sam što uopće imamo turnir.

Danilo Otašević: Za sada dosta dobro s obzirom na sve okolnosti ove godine. Oduševljen sam Hashi-jevim nastupom i Naito je imao tri prelepa meča (sa Hiroshi-jem, Goto-om i ZSJ-om). Yano-ovi mečevi su prilično zabavni, dok je ostatak bio prilično prosečan. Očekivao sam bolje mečeve u A bloku, a dobio u B bloku.

Kako vam se sviđa Roman Reigns kao heel?

Vedran Karlić: Sama činjenica da je Roman skinuo pancirku ga je već učinila nekoliko stepenica ozbiljnijim. Ovo je za sve one koji su ga godinama otpisivali i govorili kako nije dobar. Je. Samo je bilo do toga kako je prezentiran.

Danilo Otašević: Još uvek čekam da urade nešto zaista kvalitetno s njim. Poečlo je jako lepo, ali ne pomaže ni to što ćemo ponovo da gledamo njega protiv Jey Uso-a. Ako mu budu dali kvalitetne protivnike, ovo može da bude sjajno.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Druga polovica"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*