Komentatorski stol – Dosada

Ako umirete od dosade, pročitajte naš Komentatorski stol, on vas uvijek čini sretnima i raspoloženima.

1. Gargano i Ciampa imat će Street Fight na Takeoveru u Chicagu sredinom mjeseca. Što mislite o ovoj situaciji i tko bi mogao izaći iz meča kao pobjednik? 

Alen Butumović: Jako se veselim ovome meču jer znam da će pružiti još jednu fantastičnu borbu. Mnogi su ljudi od njihovog prvog meča očekivali da će biti totalno brutalan po pitanju korištenja oružja i iskorištavanju stipulacije do maksimuma, no oni su ondje više išli u smjeru pričanja dobre priče i savršene psihologije. Baš zbog toga da bi to korištenje oružja i brutalnost toga tipa iskoristili vjerojatno za ovaj meč. Jako sam uzbuđen. Mislim da će ovdje Ciampa nekim prljavim načinom doći do pobjede.

Vedran Karlić: Ciampa koji ovdje dobije bi bio dobar izbor, uz neki hell in a cell kao završni meč, uz priču koja se proteže kroz čitavu godinu. Nemam očekivanja, NXT me je razmazio, dođem, sjednem i uživam.

2. Nikki i Cena su navodno ponovno zajedno, a WWE je to čak na svojoj službenoj stranici najavio, što bi otprilike značilo da je sve ovo bilo namješteno da se pokupi pažnja javnosti i interes za Total Bellas/Total Divas realityjima. Komentari? 

Alen Butumović: Iskreno mi je jako žao što sam u bilo kojem trenutku pomislio kako bi ovo moglo biti stvarno. Ovo što su napravili je strahota. A što je najbolje, mislim da neće biti nimalo zadovoljni rezultatima ove gluposti jer ovo neće podići rating za Total Bellas. Ovo je imalo temporalnu pažnju javnosti, a sada kada vide da su izigrani, ovo bi moglo biti samo loše za taj show zbog kojeg su ovog napravili. I meni bi bilo drago da je tako.

Vedran Karlić: Žalostan je svijet u kojem je lažni prekid dio promocije reality showa.

3. Punk i Cabana su završili na suđenju s WWE-ovim doktorom zbog svega što su izgovorili za dotičnog na Cabaninom podcastu. Kako bi ovo moglo završiti i kome će ovo koristiti?

Alen Butumović: Nisam nešto zagrižen i zainteresiran za ovu priču. Ovo je započelo prije više od 3 godine, a tek je sada zapravo istinski pokrenuto. Ali me malo interesira rezultat i koliko će isti utjecati na Punka pošto mu je uskoro UFC borba i sve ostalo.

Vedran Karlić: Čudi me da je došlo do suda, no ovdje će se pokazati kako je CM Punk oko nekih stvari pretjerao, pošto je kazao u afektu. Što smo zapravo svi znali. No imam osjećaj kako je doktor taj koji može više izgubiti, već sada čujemo o tome kako nije baš vodio evidenciju oko davanja antibiotika. Uglavnom, čini mi se da je sve to zbog direktive nekoga s vrha.

4. UK hrvači koji su pod ugovorom s WWE-om do sada su mogli nastupati po ostalim indy promocijama, no sada je i WWE tu stavio zabranu. Mišljenja? Je li ovo dobra stvar s obzirom da WWE sa svojom UK divizijom nema konkretan plan i ovime bi hrvači imali mnogo rjeđi raspored?

Alen Butumović: Ako će WWE napraviti nešto konkretno s njima u budućnosti, ako će im dati regularan raspored i reći “dečki, radimo to, to i to, sada imate konkretan projekt u diviziji” onda u redu. Ali ako će ih oni držati na polici, ne raditi ništa s njima, s vremena na vrijeme se sjetiti napraviti neki turnir ili live event, a pritom im ne dopustiti da hrvaju dalje, to će biti loše. Jer onda oni nisu dobro iskorišteni, a zaslužuju biti bolje pozicionirani i imati više pažnje.

Vedran Karlić: Čim je UK scena malo narasla, došla do točke da tamo netko može dobiti TV ugovor, WWE je došao uz zatvorio im vrata potpisavši koga god je stigao. Na žalost, to je svijet monopola u kojem sve više živimo. Jedino gdje to ne mogu napraviti je u regijama gdje već netko ima TV prava, kao Meksiko ili Japan. Na žalost, bojim se da je to dugoročno loše za wrestling, no dobro za WWE.

5. Callihan i Edwards sljedeći će se tjedan boriti u Unsanctioned meču. Koliko ste zadovoljni njihovim rivalstvom koji je zapravo proizašao iz jedne slučajne ozljede? 

Alen Butumović: Izgleda da se najbolje stvari dešavaju slučajno. WWE je to imao kod Bryana i Miza, Impact to ima ovdje. I Impact je to jako dobro iskoristio, to im se mora priznati, pogledao sam isječke neke iz ovoga feuda i stvarno su to lijepo iskoristili, cijeli taj hype oko njih dvojice uspjeli su pretočiti u odličan produkt. Sasvim sigurno ću pogledati ovaj meč jer bi mogao biti jako kvalitetan.

Vedran Karlić: Spot je bio glup, ideja je bila glupa. Dogodilo se sranje, a onda su to oni pretvorili u sjajnu priču. Tako treba. Bravo Impact, i nadam se kako će ovaj meč biti dobar. Realno, ovaj meč bi trebao tretman kakvog je imao Broken svemir dok je Hardy bio tamo.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Dosada"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*