Komentatorski stol – Dnevni boravak

Odlučili smo odgoditi jučerašnji Komentatorski stol za danas kako ne bi presijecali WrestleManiju u dva dijela pa sada možemo komotno raspravljati o svemu globalno. Uživajte.

Na WrestleManiji smo vidjeli dva primjera takozvanog filmskog pro wrestlinga – Boneyard meč i Firefly Funhouse meč. Treba li ovakve stvari WWE raditi češće?

Alen Butumović: Postoji tu dvosjekli meč, pogotovo kada je WWE u pitanju. Oni kad vide da neke stvari funkcioniraju, onda to siluju dok ne dosadi ljudima i dok im ne postane grozno. Tako da ne bih htio da ovo rade prečesto jer to onda sigurno neće biti dobro. I ne smiju ovo raditi s bilo kim. Postoje samo određeni hrvači kod kojih ovo funkcionira.

Vedran Karlić: Mislim da ovo sve kompanije mogu i trebaju češće raditi. Zato što nekada postoji priča koju možeš ispričati na ovakav način. No ne treba raditi često, pošto nije to ono zbog čega gledamo wrestling. Lako se izgubi šarm. I treba imati smisla što se to događa. Ne kao kada su New Day i Wyatt familija imali takav meč, samo da bi bio odgovor na Final Deletion. Izvedba čak i nije bila loša, ali je vrištalo ‘loša kopija’. Ovo nije. I manje-više su napravili odličan posao.

Neizvjesna je situacija po pitanju nastavka tapinga narednih tjednih epizoda. Što mislite, trebaju li ne samo WWE, nego i AEW i ostale kompanije koje imaju tjedne showove, privremeno stati sa snimanjem dok ne prođe pandemija?

Alen Butumović: Mislim da bi svaka kompanija trebala sagledati situaciju i vidjeti koja je najbolja opcija. Ako nije nužno da imaju tapinge, ako mogu napraviti pauzu od recimo mjesec dana, što da ne? Mislim da to neće napraviti nikakve štete, bolje i to nego imati showove pred praznom publikom.

Vedran Karlić: Pravi problem leži u tome što nitko nema odgovor na to koliko će situacija trajati i svi se prilagođavaju iz dana u dan. Iz moje perspektive važna je samo jedna stvar. Sigurnost hrvača. Ako to znači prekid svega, neka znači. Ako se to može osigurati, neka snimaju.

Glavne titule promijenile su svoje prvake na WrestleManiji. Sada ih drže McIntyre i Strowman. Mislite li da će imati dobre reignove?

Alen Butumović: Nemam nekih očekivanja od Strowmana jer je Universal titula jako nisko po pitanju kredibiliteta, a Strowman ju je osvojio puno prekasno. McIntyre s pak druge strane ima potencijala biti odličan prvak i ja se njegovom reignu radujem. Toliko dobrih mečeva može imati i ako to ne iskoriste onda su ludi.

Vedran Karlić: Drew da, Braum ne. Eto, to je moje brzinsko predviđanje. Braum je trebao postati prvak kada je bio vruć prije godinu dvije, sada nije i ne očekujem da će imati neke velike reakcije. S druge strane Drew je netko za koga očekujem jako dobre reakcije.

Što mislite o turniru za AEW-ovu novu TNT titulu?

Alen Butumović: Ta titula im je definitivno potrebna jer mid-cardu uvijek treba neki pojas da ga drže oni koji su ili na korak do main eventa ili nisu main event materijal, a dobri su. Mečevi mi izgledaju okej. Pretpostavljam da ćemo vidjeti Allina u finalu, a s druge strane bismo možda mogli vidjeti Archera.

Vedran Karlić: Jako me zanima kako će predstaviti titulu i koja će biti njena uloga. Volio bih vidjeti Allina kao prvog prvaka. Osjećaja sam da će uplitanjem u mečeve Archer i Cody jedan drugoga eliminirati iz turnira.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Dnevni boravak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*