Komentatorski stol – Déjà-vu

Dejžavi ili dejžavu?

Nova godina krenula je u znaku pobjede AEW-a nad NXT-om u smislu gledanosti. Kako to komentirate?

Alen Butumović: Super za njih. Meni je drago da su se opet vratili blizu milijuna i da se ukupan broj gledatelja povećava umjesto smanjuje. Meni je samo žao da je nemam vremena to sve pogledati jer su stvarno oba showa kvalitetna i žao mi je što ne stignem to sve popratiti.

Vedran Karlić: Vrlo jednostavno. NXT više nema Survivor Series priču i odmah je interes pao. Plus, AEW nudi bolje zvijezde, a po meni osobno i bolji show. NXT nudi bolji wrestling, ali imati bolji wrestling ne znači imati bolji show. No mislim da i jedni i drugi su u solidnoj poziciji.

Meč Fienda i Bryana na Rumbleu dobio bit će Strap meč. Dobra ili loša odluka?

Alen Butumović: Grozna odluka. Kad mislim da Wyattov reign ne može biti bezvezniji onda dobijemo ovaj meč. Samo me zanima koji je lik predložio ovu ideju. Meč je mogao biti okej, ali će s ovom stipulacijom biti grozan.

Vedran Karlić: Moj opis ovog meča će biti u obliku pitanja. Hoćemo li dobiti gori meč od sad već legendarnog prošlogodišnjeg HiaC meča?

Kako vam se čini popis najavljenih hrvača za Rumble meč? Očekujete li dobar meč ove godine?

Alen Butumović: Ne interesira me iskreno. Lesnar umjesto da brani titulu jer ju nije branio dosta dugo, on će napraviti nebitan appearance u ovom meču koji neće donijeti ništa dobroga tituli. Nekako mislim da Reigns ovo uzima i po defaultu me zato nije briga za meč. Svake godine ista priča.

Vedran Karlić: Ne. Nadam se da me i uz ovako niska očekivanja neće razočarati.

Moxley i PAC borit će se sljedeći tjedan, a pobjednik ide na Jericha. Tko osvaja? Usput, kako vam se sviđa trenutno storyline za Jericha i Moxa?

Alen Butumović: Jedva čekam meč, nadam se da će biti još bolji nego njihov prvi prije nekoliko tjedana. Mislim da je pobjednik očit, a to je Mox, pošto je već krenuo u feud s Jerichom i nema smisla sad to presjecati. S te mi je strane ovaj meč možda čak i malo suvišan budući da se odavno zna da Mox sljedeći ide na titulu, ali eto, bar ćemo dobiti dobar meč. Jako sam zadovoljan s Mox/Jericho feudom za sada, fino je to sve skupa ispalo.

Vedran Karlić: Problem s time da imaš svega nekoliko PPVa godišnje je u tome što priča jako brzo može postati zamorna kada izazivač ne dobije priliku odmah nego tek za mjesec dana. No za sada su jako dobro ovo odradili. Čak vjerujem da bi PAC mogao dobiti, pošto vidim i scenarij u kojem još ne žele da Mox skine titulu s Jericha.

S druge strane, na Dynamiteu, deset dana prije Revolutiona ćemo imati meč Steel Cage meč između Wardlowa i Cody-a. Budući da ovaj tip meča nije baš na dobrom glasu u WWE-u, mislite li da će AEW nekako korigirati pravila te stipulacije?

Alen Butumović: Nadam se jer mi je puna kapa loših Steel Cage mečeva. Nadam se da neće postojati ta vrata koja ruše svaki smisao meču. Inače ćemo imati glupost.

Vedran Karlić: Mislim da ovakva tip meča ima jako puno potencijala. Pošto se može ispričati priča u tome kako samo jedan od njih dvojce želi dobiti izlaskom, a drugi tako da dobije u ringu i nanese batine. I slažem se sa kolegom, maknite vrata.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Déjà-vu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*