Komentatorski stol – David Beckham

Kakve veze David Beckham ima s wrestlingom? Nikakve. Al, ‘ajmo biti realni, koliko je naših naslova imalo veze s wrestlingom? Svega nekoliko u preko sto brojeva koliko smo do sada izdali. Postali smo poznati po tome što nam Komentatorski stol ima sulude naslove. Pa što ne i velika sedmica Uniteda, pogotovo kada je glavni urednik navijač istoga, a baš je ovog vikenda počela Premier liga. Stoga, današnji naslov je takav kakav je – odličan – baš kao što je on bio odličan igrač.

1. Krenimo s rošadama. Govori se o tome da bi mogli imati još jedan superstar shake up? Treba li nam to?

Alen Butumović: Sad želim da nikada nisu napravili niti onaj prvi. Ovo je tako nepotrebno, ne razumijem što će im to? Koji je razlog?

Vedran Karlić: To nije solucija. Njihov booking je katastrofa, njihovi mečevi su dosadni. Treba srediti uzrok.

2. Dok se o tome priča, Eva Marie je sigurno napustila kompaniju, dok se govori o povratku Paige (ako je uopće ikada službeno i napustila kompaniju). Što to znači za žensku diviziju?

Alen Butumović: Ionako Evu i nije briga za wrestling, njena karijera je negdje drugdje, tako da se radije posveti tome nego da bude wrestler na papiru, a zapravo to nimalo nije. Što se tiče Paige, kada bi malo manje radila drame u privatnom životu i kada bi stavila wrestling karijeru na prvo mjesto možda bih joj se i ponovno radovao, jer koliko god bi ona htjela da to izgleda tako da joj je wrestling prioritet, vrijeme je pokazalo da ipak nije.

Vedran Karlić: Eva tko? Kada je zadnji puta hrvala? A kada je zadnji puta imala dobar hrvački meč? Neće faliti, iako mi je žao što nismo vidjeli što su imali u planu s onom njenom pričom kako niti jednom nije u stanju hrvati. Paige? Ako budemo imali Paige kojoj se da raditi, neka se vrati, ako ne, neka ostane gdje je. Ali, mislim da to nije presudno za diviziju, veći problem je što osim onih koje se bore za titulu ne postoji program.

3. Koliko će Revival usporiti ili potpuno uništiti silne ozlijede? Može li WWE nešto napraviti od modne policije, koja dobiva prilično dobre reakcije publike?

Alen Butumović: Jako mi je žao što se jedan dio Revivala opet ozlijedio, nakon što su trebali dobiti push, opet će pričekati koji mjesec. Ja se iskreno nadam da Vince to neće shvatiti na onaj krivi način, a to je da su oni totalni nepouzdani i da se stalno ozljeđuju. Što se tiče Fashion Filesa, samo ne smiju prestati s njihovim gimmickom, trebaju uvijek biti aktualni, uvijek trebaju nešto raditi s njima i naravno, moraju osvojiti titule. Ovakav rad ne smije ostat nenagrađen.

Vedran Karlić: Revival je prokleto dobar tim i nadam se da ih ovo neće zasutaviti. Modna policija je težak gimmick, Joey Ryan i Dalton Castle su pokazali kako se može napraviti nešto s tim. Samo, bojim se kako WWE neće znati što s njima ako im da priliku. Njihova trenutna situacija podsjeća na početak New Daya.

4. Može li Jason Jordan preživjeti kao babyface?

Alen Butumović: Naravno, stavite ga u meč u Kanadi protiv kanadskog jobbera koji je očito popularan kod publike, oni će totalno navijati za Jordana. Već ionako jadan ne dobiva reakcije kakve su priželjkivali da će dobiti. Zaista šteta, ali gledajte, nemojte da bude Roman Reigns, ako ne ide kao face, neka bude kao heel. Neka bude onaj koji ima ogromne povlastice jer mu je otac GM.

Vedran Karlić: Puno više i puno bolje priče se mogu ispričati ako ga postave kao nezahvalnog sina. U ovako glupos situaciji imat će jako puno problema, nije ni počeo, a dobiva negativne reakcije protiv jobbera. Zvučat ću bezobrazno, ali kazat ću kako ako žele da ga ljudi vole, Roman Reigns je onaj koji mora leći pod njega. A to se dogoditi neće.

5. Kako vam se sviđala last man standing stipulacija s prošlotjednog RAWa, točnije činjenica da je nakon puno više od deset sekundi na podu što nije ustao Braun svejedno dobio meč?

Alen Butumović: Ja ne bih zapazio ovo da nisam vidio nečiji komentar na internetu. Onda sam se vratio, pogledao završetak ponovno i shvatio da je to uistinu tako bilo. Sudac je prekinuo njegovo odbrojavanje bez razloga jer se ovaj nije ustao s poda. Tako da je na kraju to bio veliki error zapravo. Sam meč mi se jako svidio, iako mi nije bio odličan, kako sam možda i priželjkivao. Još uvijek nekako mislim da nisu iskoristili svoj puni potencijal u mečevima, ali bit ću iskren, bio bi red da i malo ohladimo od njih.

Vedran Karlić: Solidan meč kojeg nije pokvario niti ovaj kraj. Ali… Ovo je samo pokazatelj problema. Postoje stipulacije kojih se nitko ne pridržava. To ubija smisao stipulacija. Tu i tamo ako se prekrši, ok, ali ako svaki put netko nešto napravi mimo stipulacije onda onda nema smisla i gubi smisao.

6. Šećer za kraj. Kako vam se svidio ovogodišnji G1 Climax te što očekujete od finala? Smijemo li sada već govoriti o očekivanjima za WK?

Alen Butumović: Meni je bilo jako dobro. Opet sam pogledao svaki turnirski meč i nagledao sam se stvarno odličnih mečeva. Bilo je i stvari koji mi se nisu svidjele i na koje sam se živcirao (previše formulaični mečevi tijekom sredine turnira), no dobro je prevladalo i ja sam jako zadovoljan. Sutra je finale, Omega/Naito meč, što će biti čista ludnica, svi koji se sjećaju njihovog prošlogodišnjeg Climax meča znaju o čemu govorim.

Vedran Karlić: Tako jednostavan format koji postane spektakl. Bilo bi bolje da ovo traje malo duže, to jest da bude više pauza između dana. No, imali smo hrpu odličnog hrvanja, odlične mečeve, i kulminaciju koja nam tek dolazi. Omega Okada 3 (ili 3 ako brojimo njihov meč na ovom turniru) za WK bi bio pravi i očekivani spektakl.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – David Beckham"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*