Komentatorski stol – Coronavirus

Vrlo aktualna vijest ovih tjedana i mjeseci današnji je naslov Komentatorskog stola, a s time je povezano i naše prvo pitanje.

Korona obuzima čitav svijet. Tako je u Japanu već krenula imati utjecaja na wrestling showove, a proširila se i na SAD. Mislite li da će imati kakvog utjecaja na WrestleManiju i što u tom slučaju?

Alen Butumović: Pa ne znam, mislim generalno se oko svega ovog digla prevelika prašina, a sad baš da bi se ovako hajmo to tako reći bitan događaj odgodi samo tako, ne znam. Jer to nije samo event, puno je tu čimbenika i ne može se to tek tako prebaciti u zadnji čas. WWE će imati dosta posla ako budu bili primorani odgađati, ali ja to ne bih odgađao. Onaj tko se ne osjeća sigurnim u takvoj situaciji neka ne dolazi na show.

Vedran Karlić: Pa mislim da je prilično jasno kako WWE ne želi odgoditi WM, ali ako dođe do takve situacije, kada su stvari van njihove kontrole. Ako grad, savezna država ili cijela država zabrane okupljanja, to bi bio ogroman udarac. Da li se oko toga stvorila malo prevelika panika? Po meni da, ali postoje stvari koje su van kontrole, a ovo bi mogla biti jedna.

Večeras je Elimination Chamber. Nismo imali predviđanja, ali evo dat ćemo vam u ovom jednom pitanju generalna očekivanja vezana uz show.

Alen Butumović: Kad sam pogledao card, shvatio sam kako izgleda poprilično nasumično za nekoga poput meni koji više ne prati WWE na tjednoj bazi. No, ima par potencijalno dobrih mečeva i možda ne bi trebao biti tako loš PPV ako određeni mečevi poput Styles vs Black, Murphy&Rollins vs SP i Bryan vs Gulak dostave. Za Chamber mečeve ne znam, tag meč ima puno članova i to često zna biti više nered nego išta. A žene su žene, nekad dostave dobru stvar nekad ne, vidjet ćemo.

Vedran Karlić: Pokazatelj kako svaki PPV između RR i WM je samo filler koji baš i ne dodje pričama. Takav je i ovaj PPV, barem za mene. Sve je nekako nasumično.

AEW je najavio meč između Elitea i Inner Circlea za Blood and Guts. Što mislite o tome?

Alen Butumović: Pa možda su mrvicu požurili s najavom, možda su trebali malo to prirodnije najaviti, a ne ovako odjednom, ali svakako se radujem i meču i ovom showu, bit će to super stvar.

Vedran Karlić: Kada su najavili ovaj posebni Dynamite odmah sam spomenuo upravo ovaj me kao onaj poencijalni. Pošto su tu dvije svari. Prva je ta što možemo imati sjajan meč. Druga je ta da možemo imati neki sjajni moment. Tipa Page heel turn, ili dolazak Dark Ordera nakon meča gdje se napokon predstavi Exalted One. Jako puno opcija, isto tako me veseli što će ovaj kavez imati ‘krov’.

Nakon meča Bucksa, Omege i Pagea mnogo se priča o tome koji je najbolji tag team meč. Što vi mislite?

Alen Butumović: Pa taj je meč bio fantastičan, ali evo odmah ću reći da mi je ovaj meč čak i bio draži od meča Bucksa protiv Golden Loversa. Ovaj mi je po pitanju emociju ali i priče bio na malo većem nivou. A sad koji je najbolji, to stvarno ne mogu reći. I mislim da će mi tu uvijek odgovor biti različit.

Vedran Karlić: Ja sam kazao kako mi je ovo bolji meč nego su Bucksi imali s Golden Loversima, a za taj meč sam svojedobno kazao da mi je najbolji (ili barem među najboljim) tag tim meč u povijesti. A ako mi je ovaj bolji, to znači da mi je trenutno najbolji. I nemam problema ako netko kaže da nije, da mu je neki drugi bolji. Na kraju krajeva, stvar ukusa. Premda osporiti kvalitetu ovog meča bi bilo suludo. Od poteza pa do kompletne priče meča. Sretni smo što smo imali priliku gledati ovaj meč.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Coronavirus"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*