Komentatorski stol – Brodovi

Ljetno je vrijeme, vrućine vladaju, mnogi idu na more tijekom godišnjeg odmora ili bilo kakvog slobodnog vremena. Jedna od morskih aktivnosti, uz naravno kupanje, je i vožnja brodom. Jeste li se i vi ikada vozili brodom?

1. Mnogo toga lošega dogodilo se na Battlegroundu, a jedna od loših stvari bio je i Punjabi Prison. Što mislite o cijeloj toj situaciji – Mahalu kao prvaku, Khalijevom povratku, činjenicom da WWE i dalje pokušava nešto zanimljivo napraviti s Mahalom?

Alen Butumović: Maknite Khalija, maknite Mahala, maknite WWE titulu što dalje od njih/njega i dajte mi Nakamuru/Corbina/Stylesa pa čak i Cenu kao prvaka, sve ću probaviti puno bolje od ove gluposti što trenutno imamo. Mahal je užasan kao prvak i kao main eventer. A nadam se da će i Khali nestati nakon mjesec dana i da ni u kojem slučaju nije potpisao ugovor s kompanijom.

Denis G: Mene samo zanima tko je sve to potvrdio kao dobru ideju, Jinder je grozan prvak, zar nije dovoljno što im titule i ovako izgledaju nebitne i bezvrijedne?

Vedran Karlić: Poslušajte podcast, ono što tamo kazali je ono što mnogi misle. Jinder je loš prvak, Khali nam nije potreban.

2. Kad smo već kod njega, Mahal će na SummerSlamu dobiti novog izazivača, a on će biti pobjednik meča između Nakamure i Cene sljedeći tjedan na SmackDownu. Što mislite tko će ići na Mahala na SummerSlamu? Treba li mu taj netko oduzeti pojas? Jesmo li prerano dobili meč između Nakamure i Cene?

Alen Butumović: Mislim da su ipak trebali napraviti malo više builda uz ovaj meč jer ovaj meč može biti main event bilo kojeg PPV-a u budućnosti, a eto daju nam ga kao običan TV meč po prvi puta. Nadam se da će sam meč opravdati neka očekivanja koja imam za njega i nadam se da će i TV rating pokazati da ovaj meč zaista ima tu moć. Jer ovo je dream meč. Ne bih da Nakamura izgubi ovdje, prihvatit ću i neodlučen završetak pa da obojica idu na Mahala na SummerSlamu. Najbitnije je da Mahal uskoro izgubi titulu.

Denis G: Nadam se da će Corbin unovčiti kovčeg što prije da Mahal niti ne uđe kao prvak na SummerSlamu. Iako to nisu pokazali još, vjerujem da Corbin i Nakamura mogu odraditi odličan meč u pravim uvjetima.

Vedran Karlić: Ovaj meč je dovoljno dobar da bude Summerslam meč. Realno, bolji nego da ijedan od njih ide na jindera.

3. Kako vam se čini ideja da Ambrose i Rollins idu na trenutne Tag Team prvake Sheamusa i Cesara na SummerSlamu?

Alen Butumović: Gledajte, ja sam čisti mark što se tiče Ambrose/Rollins kombinacije, bilo to u tag team mečevima ili singles mečevima, tako da naravno da podržavam ovu ideju i čak podržavam odluku da Ambrose i Rollins osvoje titule jer oni su ipak izgrađeni kao singles zvijezde i bilo bi stvarno idealno da oni osvoje Tag Team titule.

Denis G: Oni su jedino i dobri u timovima, neka ih ubuduće i drže van singles akcije.

Vedran Karlić: Prerano. Mislim da će prebrzo ispričati priču kako će se njih dva pomiriti, a priča za sada ide super putem. PPVovi trebaju pratiti priče, a ne obrnuto.

4. Navodno je plan da se dogodi još jedan shakeup i to nakon SummerSlama? Je li on toliko potreban?

Alen Butumović: Nepotrebno, ali potpuno nepotrebno. Tek će biti četiri i pol mjeseca od prethodnog shakeupa i onda oni rade još jedan. Ne znam odakle ova odluka i nadam se da nije istinita.

Denis G: To mi zvuči kao da nemaju apsolutno nikakve ideje što bi radili s pričama pa rade to samo da izgleda kao da se nešto događa.

Vedran Karlić: Nepotrebno. Nije problem u tome gdje su ljudi nego kako ih se koristi.

5. Ember Moon će dobiti još jedan meč za titulu protiv Asuke u Brooklynu. Hoćemo li napokon vidjeti novog NXT Women’s prvaka?

Alen Butumović: Bilo bi i vrijeme, iskreno, Asuka doista je dobra i sviđaju mi se njeni mečevi i sama vladavina, ali treba uvesti svježine u diviziju i treba napokon ponuditi nešto novo i drugačije. Tako da podržavam tu ideju.

Denis G: Asuka bi uskoro trebala na main roster, vrijeme je, ne treba čekati kao Balor. Ženska divizija je poprilično slaba, ona bi mogla malo unijeti života.

Vedran Karlić: Mislim da je polako vrijeme.

6. Mislite li da WWE ne zna što u ovom trenutku radi s United States titulom?

Alen Butumović: Ja mislim da ne zna i da svoj booking baziraju na raspoloženju koje u dotičnom trenutku imaju. Što se događalo u zadnja tri tjedna s njom i zašto se sve to dogodilo, ja zaista nemam blage veze, ali nije bilo dobro.

Denis G: Naravno da ne znaju što rade, a kao da su ikada i znali.

Vedran Karlić: Mislim da nemaju pojam ni di im je Universal titula, a kamo li što raditi s US titulom. Ili, ako znaju, onda nam ne pokazuju to.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Brodovi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*