Komentatorski stol – Boje

computer generated pattern of rainbow colours a specular highlights

Od svih boja koje naše oči mogu razlikovati, koja vam je ona najdraža? Crvena ili plava? Žuta ili zelena? A možda i crna?

1. Pojavile su se glasine kako bi Corbin mogao unovčiti svoj kovčeg na SummerSlamu i osvojiti titulu. Mislite li da bi to bila dobra odluka ili bi možda Corbin trebao držati kovčeg još neko vrijeme? 

Alen Butumović: Meni bi to bilo u redu, pogotovo ako bi to napravio na Nakamuri, tada bi onda oni mogli nastaviti svoj feud i biti u main eventu sljedećeg PPV-a te imati meč kakav znam da imaju u sebi, a time bi maknuli Mahala iz main eventa nadam se zauvijek.

Vedran Karlić: To bi bilo dobro, potrebno je skinuti Jindera s trona, a ovoj je ponajbolji način. Pitanje je, dal’ zaslužuje biti prvak. Njegov zadnji meč s Nakamurom je bio grozan. Početkom godine, prije WM, je imao sjajan period, nakon njega, osjetno slabiji.

2. Na SummerSlamu će Shane biti sudac u meču između Stylesa i Owensa. Sviđa li vam se ta odluka i je li to možda početak potencijalnog Shane/Owens feuda o kojem se neko vrijeme priča? 

Alen Butumović: Ja sam malo iznenađen što ćemo dobiti još jedan meč ove dvojice. Nije da mi se baš gledati, pogotovo nakon onoga prosjeka na Battlegroundu, no valjda će ovaj puta biti nešto bolji na SummerSlamu. Siguran sam kako je ovo postavljanje podloge za eventualni Shane/Owens meč protiv kojeg nemam apsolutno ništa, kao što nisam imao ništa niti protiv AJ/Shane meča.

Vedran Karlić: Bolje to nego da stave Shanea u neki nasumičan meč za kojeg nije bilo podloge. Daju nam puno prilika za dalje, uključujući i Shane vs AJ rematch. Premda Shane protiv KO isto može biti zabavno.

3. Na SummerSlamu ćemo vidjeti i meč između Ruseva i Ortona. Je li ovo ispravan meč za njih dvojicu i kome treba više pobjeda? 

Alen Butumović: Ne znam, niti jedan ne treba baš poraz u ovom trenutku, ali mislim da će ići na pobjedu Ortona jer je izgubio četiri PPV-a za redom.

Vedran Karlić: Kada bi ovdje napravili dobar double turn to bi bila sjajna booking odluka. Orton nije baš zabavan ko pozitivac, a Rusev odavno nije negativac.

4. Kako vam se sviđa trenutno što rade s Ambroseom i Rollinsom? Jeste li za heel turn Ambrosea ili ste ipak za onu ideju da njih dvojica osvoje Tag Team titule? 

Alen Butumović: Ja bih najprije da osvoje titule i imaju ne tako dugu vladavinu, a tada da Ambrose napravi heel turn, mislim da bi to bilo puno efektivnije tada nego u ovom trenutku.

Vedran Karlić: Ovo je jedna od malobrojnih sjajnih stvari. Ja bih da se vode trenutkom, a ne da postave planove odmah. Ako se pokaže da su dobar tag tim, neka grade njihov odnos pa nek odvede kud odvede, bilo heel turnu, bilo konačnom pomirenju.

5. Na Twitteru je Matt Hardy dao nekoliko naznaka na novi gimmick, a riječ je o woken Matt Hardyju. Hoće li biti išta od ovoga ili će ovo biti neka parodija TNA gimmicka? 

Alen Butumović: Ja nisam optimističan oko ovoga, jednostavno me više nije briga za braću Hardy i to je to. Ako žele napraviti neku parodiju ovoga ili neki drugi gimmick koji se bazira na broken gimmick iz TNA, onda se to trebali odmah napraviti, a ne natezati se oko toga tko ima prava na njihov karakter.

Vedran Karlić: Znate zašto ovo neće biti dobro? Zato što je prošlo skoro pola godine i zato što neće imati kreativnu slobodu. Tak da, nije me briga više.

6. Paul Heyman se navodno u backstageu zalaže za ideju da Samoa Joe osvoji Universal titulu na SummerSlamu. Hoće li se to dogoditi? 

Alen Butumović: Ja bih volio da se to dogodi, apsolutno. A i Heyman je jedna od važnijih osoba u backstageu i mislim da njegov glas dosta znači, a pogotovo tako velika podrška.

Vedran Karlić: Po meni najbolja odluka za taj meč.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Boje"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*