Komentatorski stol – Blagdanski stol

I tako, malo po malo su nam stigli blagdani, a sve bliže nam je i kraj godine. Stoga, predposljednji komentatorski stol godine ćemo proslaviti jednim dobro postavljenim stolom i sa svega nekoliko pitanja. Malo smo i mi umorni od ove godine :).

Daniel Bryan ima novi izgled. Koliki ste ljubitelj rezanja kose ili brade u wrestlingu bez da se to dogodi bez stipulacije u nekom meču?

Alen Butumović: Mislim da mu je ovo odlično sjelo. Vratio se zapravo na stari izgled, ali mislim da će mu taman pasati u nadolazećem razdoblju. Ne mora uvijek nužno rezanje kose biti vezano uz stipulaciju. Ponekad je jednostavno potrebna samo promjena.

Vedran Karlić: Mislim da je ovo bila jedna potrošena prilika. Njegova kosa i brada protiv maske Fienda? Odličan početak priče, ako su tim putem krenuli. Meni osobno ne igra puno njegov novi izgleda kada nisam neki njegov fan.

AEW je najavio novi PPV, rasprodao. NWA je najavio novi PPV, rasprodao. Ulazimo li jako u ‘dvadesete’ godine?

Alen Butumović: Po svemu sudeći da. Drago mi je da su oba showa rasprodana, to je definitivno odlična motivacija za dalje. Rasprodan wrestling show je uvijek dobro došao, pogotovo ako to dolazi od kompanija kao što su AEW. Pa čak i ako to nisu neke ultra velike dvorane u slučaju NWA.

Vedran Karlić: Nakon što smo godinama slušali kako WWE ima problema rasprodati mnoge svoje događaje (premda ne i one najveće), jako je lijepo ući u novo desetljeće sa spoznajom kako danas imamo nekoliko barem malo relevatnih komapnija koje rasprodaju show svega satima nakon što karte krenu u prodaju. Lijepo je vidjeti takvu situaciju. Zbilja je, i nadam se da će se tako nastaviti.

NXT ima novu žensku prvakinju. Što mislite o njoj?

Alen Butumović: Već sam sve objasnio u pregledu. Jako mi se sviđa trenutak u kojem su odlučili povući okidač, a o Ripley je suvišno govoriti. Ima odličnu prisutnost, izgleda moćno, opasno, u ringu je jako dobra i to je to. Ne sumnjam da je pred nama dobar reign.

Vedran Karlić: I dok ne osporavam njenu kvalitetu, meni nikada nije pretjerano sjela. Kao ni njena prethodnica koja je držala isti taj pojas. Jednostavno su mi i jedna i druga vrlo, vrlo dosadne.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Blagdanski stol"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*