Komentatorski stol – Blagdani

Još jedni blagdani su pred nama. To je ljudima najdraže doba godine jer provode svoje vrijeme s najdražima, uživaju u idiličnom ugođaju i izmjenjuju si poklone. Kao naš poklon za sve vas, ProHrvanje vam donosi ovotjedno izdanje Komentatorskog stola.

1. Sljedeći SmackDown prilično je popunjen već sada. Imat ćemo čak tri meča za titulu, a uz sve to će se i John Cena vratiti. Što očekujete od epizode?

Alen Butumović: Izgleda super. To je sve ono što je Roadblock trebao biti, a nije – odlična završnica godine za WWE. Vjerujem kako će ovaj show na kraju krajeva tako i biti. Čak tri meča za titulu, sva tri izgledaju super, a čak sam i uzbuđen za povratak Cene s obzirom da ga dosta dugo nije bilo pa se veselim vidjeti što je sljedeće za njega.

Vedran Karlić: Smackdown je ove godine bolji brand, najavljeno izgleda super, promjene pojasa nisu mi potrebne, ali barem znam da ono što će se dogoditi će biti zabavno i imati neku direkciju. Uz povratak Cene imamo prilično zanimljivu epizodu.

2. Kada smo već kod Cene, što je sljedeće za njega?

Alen Butumović: Vjerojatno će ga ponovno staviti u lov pojas gdje će na koncu svega osvojiti svoju šesnaestu titulu. Vjerojatno će imati i meč protiv Undertakera na WrestleManiji. Ja bih ga osobno volio vidjeti u feudu s Ambroseom s obzirom da su imali odlične duele na mikrofonu u tjednima prije No Mercya.

Vedran Karlić: Undertaker izgleda kao realna opcija, borba za naslov isto tako, no ja bih volio njegov meč protiv Ambrosea, prije nego što je otišao postavili su sjajne temelje za to.

3. Na Roadblocku povratak je napravio i Neville koji je sada negativac. Što mislite o toj odluci i hoće li ga to napokon učiniti relevantnim?

Alen Butumović: Njegov heel turn je bilo nešto najbolje i najzanimljivije za njega otkako je na glavnom rosteru. Prije ga nekako nisam vidio u toj ulozi, ali je na Roadblocku i onda na Rawu pokazao kako se odlično snašao u njoj, dalo mu je mnogo potrebne svježine i sada se nadam da će ga napokon koristiti kako treba.

Vedran Karlić: Odlično. On postoji, heel turn je bio sjajno napravljen i dao mu je nekakav novi život. Moj problem u tome je što CW divizija ima slabu direkciju na RAWu, puno je zanimljiviji 205 show.

4. Na Royal Rumbleu vidjet ćemo revanš između Owensa i Reignsa, ali će Jericho biti zatvoren u kavez iznad ringa kako se ne bi umiješao u meč. Koliko je ta stipulacija dobra ili loša?

Alen Butumović: Ovo smo već vidjeli u NXT-u sada u Torontu. Nisam previše zainteresiran za ovaj meč zato što znam kako je ova stipulacija samo takva na papiru i kako ćemo opet vidjeti nekakav prljav kraj. Jednostavno me nije briga više.

Vedran Karlić: NXT je to imao, a sada moramo i mi sindrom. Zbilja ne vidim razloga za ovaj meč. Stephani vodi RAW (ona i sadist Foley), a Roman koji ‘nikada nema prilike’ ponovo ima jednu. Više se niti ne trude pisati zašto je ima, samo je ima. Volio bih vidjeti Strowmana koji prekida meč i košta Romana titule. Želim gledati taj meč, ali nikako ne za titulu.

5. Raw Tag Team titule promijenile su svoj izgled ovaj tjedan. Je li to bilo potrebno?

Alen Butumović: Glupo i nepotrebno. Razumijem da su htjeli napraviti kontrast sa SmackDown Tag Team titulama, ali jednostavno nije bilo potrebe za tim.

Vedran Karlić: Osim boje remena sve ostalo je isto. Mogli su to napraviti i bez pompe, pošto ista nema smisla kada je pojas manje više isti.

6. Saznali smo novog izazivača za NXT titulu, ali tko će izazvati NXT Women’s prvakinju Asuku na sljedećem Takeoveru?

Alen Butumović: Mislio sam da će to biti Ember Moon, ali valjda nju čuvaju za Orlando, pa će prije nje istupiti Nikki Cross, sudeći po onome što smo vidjeli na ovotjednoj epizodi. Šteta što će Nikki Cross biti samo prolazni izazivač, a mislim da zaslužuje puno više od toga. Nadam se da sam u krivu.

Vedran Karlić: Na forumu sam već kazao kako je to dobra odluka. Cross uz Sanity ima prividnu šansu čak i bez puno mečeva iza sebe. Dobra odluka, nadam se i dobrom meču.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Blagdani"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*