Komentatorski stol – Ažuriranja

Kad sam htio ići napisati ovotjedni Komentatorski stol, nažalost morao sam to odgoditi jer mi se laptop trebao ažurirati (ako imate Windows 10 znate o čemu pričam). I mislio sam da će to potrajati možda nekih 7-8 minuta što bi bilo vrlo prihvatljivo, no čekao sam puno duže. Nisam gledao na sat, ali mislim da je potrajalo čak i do sat vremena. I bio sam totalno lud zbog toga. Pa eto, zašto ne staviti to kao naslov ovotjednog Komentatorskog stola.

1. Braun Strowman je na Rawu osvojio Battle Royal te će izazvati The Bar na WrestleManiji za Tag Team titule. Kako vam se čini ova čudna odluka? 

Alen Butumović: Ne znam, vidjet ćemo. Nekako mi je rano govoriti o ovome. Čudna odluka definitivno je, ali je isto tako i zanimljiva. Možda budu znali dobro bookirati Strowmana u o ovoj situaciji pa i bude ovo solidno odrađeno.

Vedran Karlić: Glupa. Ako dobije pokopat će tag tim diviziju (i to lik koji još nema niti jednu titulu, samo zato što nemaju ideje kako da ima titulu), ako izgubi, to će biti loše za njega. Tako da je ovo (po meni), lose-lose situacije dugoročno. Možda bude zabavno, ali neće nikome pomoći.

2. Zayn i Owens imat će meč na WrestleManiji. S obzirom kako je Shane i dalje uključen u tu priču, mislite li kako će i njega uključiti u taj meč? 

Alen Butumović: Sve samo da ne bude tag team meč. Neka bude i Triple Threat, neka ostane Sami vs Owens, samo da ne stave tag team meč koji će biti dosadan. Najidealnija ideja bi bila da ostave ovako kako je.

Vedran Karlić: Nemam pojma koja im je ideja. Ovaj meč bi bio dobar kada bi imao razloga zašto da se bore, tako da mislim da nećemo imati samo njih.

3. Wrestling Observer Newsletter nagrade su izašle, kako vam se čine rezultati glasovanja? 

Alen Butumović: Imam 2 potpuno različita mišljenja. Ne mislim da je Wyatt/Orton najgori feud. Ovo se dogodilo jer su imali onaj prilično grozan meč na Paybacku pa je to dosta ubilo dojam o feudu koji je po meni inače bio jako dobar. Drugo, mislim da NJPW on AXS nije najbolji tjedni show. To je show na kojem se prikazuju stari NJPW klasici, a jedina novina na showu je pokoji trominutni show. Tu bih definitivno stavio NXT. A ostalo mi je manje-više u redu, s malim odstupanjima od onoga kako bih ja poslagao, ali to je normalno jer se ovo radi s prilično ogromnom količinom ljudi.

Vedran Karlić: Mislim da su nagrade manje-više otišle u prave ruke. Ima nekih stvari koje nisu baš najbolje, ali razumijem i zašto su ljudi glasali za to. No, ove nagrade pokazuju koji je trenutno trend u wrestlingu. WWE bi se trebao zabrinuti zašto su u vrhu svih kategorija koje imaju negativnu konotaciju. Plus, Okada je broj jedan.

4. New Japan Cupu lagano se bliži kraj. I dok već imamo jednog finalistu u Tanahashiju, drugog će odrediti meč između Sabrea i Sanade. Vaša predviđanja za pobjednika turnira? 

Alen Butumović: Mislim da Sabre osvaja. SANADA neće nikako, u to sam siguran. A ne mislim da će još uvijek ići na Okada/Tanahashi revanš, dok bi Sabre bio sjajan izazivač za Okadu.

Vedran Karlić: Prvo moram pohvaliti kako dobar turnir imamo, gdje nije telefonirano tko dobiva. Moj favorit je ZSJ, iako mislim kako će Tana dobiti.

5. ROH je također jedna od kompanija koja će za vrijeme WrestleMania vikenda imati svoj show – Supercard of Honor. Među ostalim mečevima na showu će se desiti i Cody/Omega meč. Gledate li? 

Alen Butumović: Gledao sam 16th Anniversary upravo i napisao recenziju, tako da ću pogledati i ovaj show ako stignem uz sve silne stvari koje se dešavaju tijekom tog vikenda. Trebalo bi biti zanimljivo jer već sada najavljeni mečevi poput Castle/Scurll ili Martinez/Ishii zvuče zanimljivo.

Vedran Karlić: Mislim kako neće biti najbolji show vikenda, ali će sigurno imati nešto vrijedno spomena. Ipak ROH/NJPW imaju meni najzanimljiviju priču današnjice.

6. Katsuyori Shibata možda neće nastaviti karijeru kao wrestler, ali će zato i dalje biti vezan uz hrvanje u obliku trenera. Kako vam se čini to? 

Alen Butumović: Bitno je da će i dalje biti vezan uz ono što voli. Uvijek je teško odvojiti se od nečega što radiš dugo vremena, a ovo će mu omogućiti barem jedan dio onoga zadovoljstva koji bi imao kada bi se i dalje bavio hrvanjem. Sretan sam za njega.

Vedran Karlić: Gotovo je. Nije lako priznati, no mora. Radi sebe, radi svoga zdravlja. Ovako može još puno dati. Instrukcije mladima, poučiti ih, pa u budućnosti i netko tko je kraj ringa uz neku novu mladu nadu. Shibata je napravio grešaka u svom životu, što je šteta, pošto je taman došao do vrha kada se dogodilo to što se dogodilo.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Ažuriranja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*