Komentatorski stol – Atlas

1. Kofi Kingston je ovog tjedna pobrao mnogo pozitivnih kritika zbog performansa na SmackDownu. Hoće li ovo išta značiti za njegovu individualnu karijeru?

Alen Butumović: Mislim da neće ništa. On je već u kasnoj fazi svoje karijere, a to je puno drugačije nego kad si netko tko je tek tu došao. On je već tu godinama i već je imao takvih prilika. A i zadnjih godina je predstavljen isključivo kao timski igrač i to je to. Ovdje je došao kao zamjena, tako da će ovo po meni biti samo one-off prije nego se vrati na staro.

Vedran Karlić: Hoće li biti dobar i zanimljiv u meču? Hoće. A šanse da osvoji? Nema ih, niti mislim da će ih imati u budućnosti. Bojim se kako njega određeni ljudi video kao dio tag divizije, gdje je napravio rekordne stvari, i da će tamo ostati.

2. Charlotte je dodana u meč protiv Ronde, Becky izbačena i suspendirana. Iako svi znamo kako će doći do triple threata na kraju krajeva, kako komentirate ovakav booking ovog programa?

Alen Butumović: Brate mili jesu ga zakomplicirali. Kako bih ja bio sretan da su ostavili ovo na Rondi i Becky i da su napravili jednostavan feud gdje se svađaju preko Twittera i tuku po Rawu i SmackDownu. Nikakve priče više ne treba. Nema tu filozofiranja, suspenzije, McMahonova i triple threat mečeva. Ovo je već čisto prodavanje magle, a mislim da ni oni sami ne znaju što rade. Nisam siguran je li ovo forsiranje McMahona tu jer bi htjeli popraviti produkt i zainteresirati ljude za ovaj program ili namjerno kvare sve što valja.

Vedran Karlić: Moram li komentirati? Što treba komentirati u tome da smo ovu priču vidjeli već tonu puta. Kako su sv ove suspenzije potpuno beskorisne kada nema slučaja u kojoj ga se netko drži, kako nam ne trebaju McMahonovi u ovoj priči. I kako mi je od meča koji me jako interesiralo interes pao na nulu.

3. Dean Ambrose je navodno ovaj tjedan na Rawu otišao van skripte i malo drugačije oblikovao svoj promo. Kako komentirate njegovo ponašanje u ovom trenutku?

Alen Butumović: Mislim da on tu ne kalja svoj obraz. WWE je imao prilike napraviti s njim nešto, nisu napravili ništa. Ovako im on radi to u inat. A to neće promijeniti njegov status van WWE-a jednom kada ode. Neki govore kako će postati potencijalno opasan radnik za one koji ga zaposle, ja mislim da to nije slučaj jer svi znaju zašto on ovo radi, a oni koji ga znaju privatno, znaju kakav je. Jedino što on ruši ovdje je most koji bi ga potencijalno vratio natrag u WWE za nekoliko godina.

Vedran Karlić: Dean Ambrose je odlučio otići, imaš priliku koristiti ga tih par mjeseci, zahvaliti mu se za godine, ili ga stavljati u situacije koje ga očigledno ljute. Očigledno je ovo drugo i zbog toga se počeo ponašati kako se ponaša. I ja potpuno podržavam, ako ste ikada u živootu radili znate kako je to kada vas ne cijene, ili kada vas odluče onog dana kada kažete ‘ja odlazim’.

4. New Japan je najavio svoj show u Londonu. Što mislite o tome?

Alen Butumović: Otprilike očekivano, vrijeme je da pokažu da imaju i tamo vjernu publiku koja ih prate i vjerujem kako će ovo biti jedan dobar show, ali i svakako zanimljiv spoj japanskog wrestlinga i fantastične britanske publike i atmosfere općenito u dvorana poput Royal Albert Halla.

Vedran Karlić: Puno zanimljivija vijest bi bila neki drugi grad / država. London je već odavno veliki wrestling centra tako da je to potpuno očeivano.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Atlas"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*