Komentatorski stol – Amazonke

Tjedan dana je prošlo. Vrućina nije pala, a nadam se niti vaš interes za komentatorskim stolom. Šest pitanja, puno više odgovora za vaš užitak:

 

NXT-Divas

1. Je li WWE napravio dobar potez s debijem Becky Lynch, Charlotte i Sashe Banks na ovotjednom Raw-u?

Vedran Karlić: Da dobar, izvrstan. Divas divizija dobila je toliko potrebnu svježu krv, a način na koji je ona došla daje nam pravo vjerovati kako ovog puta neće biti kao i prije. Na valu uspjeha ženskog sporta u Americi (Serena Williams koja je osvojila Wimbledon i ženska nogometna reprezentacija koja je maestralno osvojila SP) WWE je reagirao. Raw traje tri sata, Dive mogu dobiti više od tri minute po epizodi. Dive trebaju dobiti više od tri minute po epizodi, štoviše mogu komotno imati dva segmenta s njima.

Igor Gujić: Zaista odličan potez. Divas diviziji je upravo ovako nešto nedostajalo, svježa lica i iznad svega kvalitetnije wrestlerice sto upravo dame iz NXTa jesu.

Alen Butumović: Već tjednima u svojim recenzijama govorim kako Divas diviziji zaista treba svježine, kako trebaju cure iz NXTa debitirati i napokon smo to dobili. Iako je bilo i drugačijih načina da se ovo napravi te sam pomalo skeptičan što sve tri cure nisu na jednoj strani nego je Banks prešla na stranu Naomi, ovo je bio dobro odrađen debi i veselim se gledati ih dalje. Nadam se da će i nastaviti hrvati u NXTu istovremenu, jer su i ondje potrebne zato što ako one odu, tamo neće više biti kvalitetnih cura. No, sad trebamo vidjeti kako će ih WWE iskoristiti i toplo se nadam da ih neće upropastiti tako što im ne budu dali vremena jer te cura su zaista vrijedne svake sekunde provedene na ekranu.

Lesnar/Rollins

2. Nakon sto je Lesnar ozlijedio J&J i Kanea, jeste li vise zainteresirani za Rollins/Lesnar meč sad kad znamo da Authority neće biti pokraj ringa?

Vedran Karlić:  Opet da. Seth Rollins mi je fantastičan kada je stjeran u kut, kada nema drugog izbora nego boriti se. I mislim da će on biti zvijer u ovom meču, a ne Lesnar – postajat će opasniji što više batina dobije. Branit će svoj pojas kao da mu je mladunče, bez da su oko njega dosade iz Authoritya.

Igor Gujić: Da, mislim da bude zanimljivije, i ako ako je nešto sigurno onda svakako je to da Authority uvijek pronađe način da se upletu.

Alen Butumović: Hej, izgleda da ćemo dobiti čak drugi PPV za redom gdje se Authority neće uplitati u meč za WWE titulu. Prošli puta je to bio MITB kada je Authority prisilila Rollinsa da brani titulu sam protiv Ambrosea i meč je odmah bio svježiji bez dosadnih uplitanja. Isto takvu scenu ćemo vidjeti i ovdje, no ovdje imamo Brock Lesnara u ringu što dodatno čini stvar zanimljivijom. Dobro su se riješili Authority u ova dva-tri tjedna pred PPV i Lesnar je ispao prava zvijer. Bit će zanimljivo vidjeti i ovo i sasvim sigurno sam više zaintersiran za ovo sad nego kad bih znao da će se Authority umiješati.

Battleground

3. Kada već govorimo o zainteresiranosti, jeste li zainteresirani u Battleground ove nedjelje?

Vedran Karlić: Jesam. Lesnar i Rollins bi mogli imati dobar meč, a nadam se da će Reigns i Wyatt imati jednako kvalitetan. Malo sam razočaran što je Ryback otpao zbog ozlijede, premda me niti u jednom trenutku sam IC meč nije zanima. Možda me ponajviše zanima ono što ne znam – kako će izgledati Divas meč. Nadam se jednom 3v3v3.

Igor Gujić: Iskreno Battleground me ne privlači baš nešto, jedino meč Rollins-Lesnar je ono čemu se radujem.

Alen Butumović: Zainteresiran sam. Općenito, zaintersiran sam za svaki WWE PPV jer uvijek se može dogoditi da show ispadne dobar, iako card ne bude takav. Ovaj card je ipak dobar i mečevi izgledaju dobro. Najviše očekujem od Lesnar/Rollins meča koji bi mogao biti kandidat za meč godine. Reigns/Wyatt i Cena/Owens također zvuče jako dobro. Ostali mečevi su okej i mislim da će ovaj show biti dobar.

Dean Ambrose

4. Nakon sudjelovanja u Main Eventu na MITB PPVu, Dean Ambrose je na Battegroundu ostao bez meča. Dobar ili loš potez?

Vedran Karlić: Molim vas, nemojte ga staviti u IC meč. Zapravo, molim vas nemojte ga staviti u meč uopće. Niste imali priču za njega za Battleground? Nema problema, dajte momku jedan PPV odmora i pripremite mu dobru priču za idući PPV. Ako ga želite zbog publike, dajte mu par minuta na mikrofonu i to je to. Nećete ništa izgubiti, bolje to nego ‘Dean Ambrose out of no where’ meč.

Igor Gujić: Strašno loš potez WWEa da izostavi Ambrosea sa carda, wrestlera kojeg bi trebali pushati za buducnost se ne smije izostavljati sa carda, pa makar to bio neki nebitni meč.

Alen Butumović: Kao veliki Dean Ambrose fan, naravno da sam razočaran što neće biti u nikakvom meču s obzirom na to da je samo prije mjesec dana bio u glavnoj priči u WWE-u. No, on je uključen u priču s Reignsom i Wyattom i vjerujem da će ondje odigrati nekakvu ulogu. Što WWE treba sada je pronaći nekakvu priču za njega jer SummerSlam se bliži i volio bih da Ambrose bude uključen u neku dobru priču i da ostvari pobjedu jer mu omjer pobjeda i poraza na PPVima otkako se Shield raspao nije nimalo pozitivan, a on zaslužuje bolje.

BullyRayDixie

5. Je li stavljanje Bully Raya na poziciju TNA General Managera bila dobra ideja?

Vedran Karlić: I da i ne. On je poznato i važno lice i publika će sigurno htjeti vidjeti kako to izgleda pod njim. Dio odgovora ne leži u činjenici da oni žele u WWE (što i iduće pitanje govori) i što bi se TNA trebao pomiriti s činjenicom da je ostao bez velikih lica u kompaniji. Bolje da krenuti stvarati takva od talenata koje imaju – ponajprije EC3 i Spud.

Igor Gujić: Nažalost ne pratim TNA uopće tako da mojih 5 centi ne mogu dati za ovo.

Alen Butumović: Drago mi je da se Bully Ray vratio natrag u kompaniju, no bilo to Dixie Carter, Bully Ray ili netko treći koji će svaki tjedan biti na Impactu i najavljivati mečeve koje TNA ima u planu, sasvim je svejedno tko će biti na vlasti i ovo ne čini nikakvu drastičnu promjenu u TNA. Dokle god oni ne unaprijede svoju igru i krenu izbacivati bolji produkt, ovakve promjene su nebitne i TNA njima ne postiže puno.

Team-3D

6. Team 3D ne bi imao ništa protiv da se vrati u WWE, ali poziv ne dolazi? Treba li doći?

Vedran Karlić:  Treba. Tag divizija bi trebala malo ozbiljniji pristup od onoga kojeg trenutno ima, a Team 3D bi u tome itekako mogao pomoći. Problem s njima je taj što vađenje stolova i bacanje nekoga kroz isti nije nešto što WWE često radi, izgleda da je to prenasilno za ono što kompanija želi.

Igor Gujić: Mislim da team 3D nemaju apsolutno ništa za dati WWEu, bio bi hype otprilike 2 tjedna i to je sve, te novce bi trebalo uložiti u postojeću tag diviziju i NXT.

Alen Butumović: Volim gledati Team 3D, bili su zabavni dok su bili u WWEu sudeći po mečevima koje sam pogledao, a i bili su zabavni u TNA. Jedan član tima Bully Ray je još uvijek u TNA kao General Manager Impacta, stoga ne vidim da će se ovaj tim pridružiti WWEu u bližoj budućnosti. Kako god, volio bih vidjeti njih dvojicu u WWEu, s možda još jednim počasnim osvajanjem titula jer misli da još uvijek mogu proizvoditi kvalitetne mečeve.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – Amazonke"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*