Komentatorski stol – 227 kao sretni broj

I tako, malo po malo, komentatorski stol došao je do broja 227. Nekima taj broj nije važan, meni je. Razlog toga je što je to broj gradske linije busa koja vozi na moj kvart. To je ujedno razlog zašto sam stranicu o video igrama nazvao 227gaming. A sada je to broj epizoda koliko je Komentatorski stol skupio. To je preko 4 godine što svaki vikend odgovaramo na pitanja iz wrestling svijeta. Vama neće značiti puno, meni znači. A nadam se i kolegama iz tima.

NWA i Jim Cornette su prekinuli suradnju nakon što je Jim ponovo došao u probleme zbog svog jezika. Imate li neko mišljenje o tome?

Alen Butumović: Imam prilično jednostavno mišljenje, a to je da mi je drago što je NWA odmah to sasjekao u startu. Neka su ga otjerali, to je najbolje moguće rješenje. Neće im stvarati problemi, a oni će se u miru moći fokusirati na produkt. Jer ne trebaju im smetnje u ovom stadiju u kojem oni jesu kao kompanija.

Vedran Karlić: Meni je jako žao što je on zapeo u nekim prošlim vremenima. Jako mi je žao. Zato što smatram kako su on i NWA bili savršen spoj. Točno stil kakav on voli, dok je on njima bio veliko i važno ime. Ali na žalost, rekao je to što je rekao.

Zadnjih dana smo gledali kako RAW, Smackdown i NXT likovi se pojavljuju jedni drugima na showima. Mislite da će to prestati čim Survivor Series završi ili smatrate da će se nastaviti? Te zašto?

Alen Butumović: Koliko sam pročitao iz izvora, nisam siguran je li to bio WON ili PWInsider, no to se tiče Rawa i SmackDowna, vratit će se na onaj pravi brand split odmah nakon PPV-a. A što se NXT-a tiče, mislim da se main roster hrvači neće više pojavljivati na NXT-u, osim ako će za stalno prijeći kao što je Balor to napravio prije mjesec dana. Smatram kako je ovo što se događa zadnjih tjedana imalo smisla zbog cijelog builda za Survivor Series, ali ako to nastave i nakon PPV-a, to onda znači da pokazuju da su očajni, a baš zato mislim da NXT to neće raditi.

Vedran Karlić: Ja se nadam da će prestati. Štoviše, nedavno smo imali draft i novi ‘hard split’, tako da je čak i po pitanju toga SS došao prebrzo. Lojalnost prema brandu? Pa neki su tek došli na njega… I baš zato mislim da trebaju držati brandove zasebno, barem neko vrijeme.

Jesu lli Raw i SmackDown ljudi pomogli da NXT ovog tjedna po prvi puta dobije AEW u rejtinzima?

Alen Butumović: Možda da, možda ne. Jer po meni se ovaj NXT nije razlikovao ni po čemu od zadnje tri ili četiri epizode jer su se u svima pojavljivali main roster likovi. Tako da nisam siguran koliko je ta tvrdnja točna u potpunosti. Definitivno je hype oko Survivor Seriesa pomogao NXT-u, ali baš da je ovo u potpunosti točno, nisam siguran.

Vedran Karlić: Apsolutno je. Pojavila su se neka top imena, pojavilo ih se više u jednom danu nego u zadnjih pet godina. I to je utjecalo na rejtinge, pošto su svi znali da će se pojaviti pošto je ovo bio go home show za SS.

AEW i NWA su pokazali koliku razliku čini ‘otvoreni mikrofon’, promo koji je izgovoren bez da je netko napisao skriptu. WWE se još uvijek drži skripti, mislite li da će u ih ‘konkurenciji’ natjerati da malo olabave po tom pitanju?

Alen Butumović: Hoće. Ne znam kako još do sada nisu shvatili kako su im promo segmenti previše plastični kako bise mjerili s onima što radi AEW (NWA još nisam gledao pa ne mogu suditi). Ali mislim da će s vremenom i oni morati dati svojim ljudima slobodu. Pa će valjda shvatiti kako jeto bolja solucija.

Vedran Karlić: Ja se iskreno nadam da hoće. Pošto kada netko govori iz srca i kada netko čita sa papira je razlika dan i noć. Jasno, postoje neki koji i ovo napisano mogu sjajno predstaviti, no isto tako bi mogli i sve to izgovoriti bez da moraju nabubati tekst napamet. Kako razlikovati dva lika kada im isti pisci pišu promo? Tu nestaje osobnost.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Komentatorski stol – 227 kao sretni broj"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*