Koliko su Usosi napredovali i mogu li postati Hall of Fameri?

Trenutni WWE SmackDown Tag Team prvaci su braća Uso, Jimmy and Jey. Njihova imena vam ne znače ništa jel ih je gotovo nemoguće prepoznati. Oni su blizanci koji su nevjerojatno sinkronizirani i ujednačeni.

Usosi su imali fantastičnu 2017. godinu. Čak tri puta su osvojili SmackDown Tag Team titulu i glavni su kandidati za titulu najboljeg tima godine. Časopis Rolling Stones su ih već izabrali.

Uspoređujući bližu prošlost, tj. 2016. i 2017. godinu može se vidjeti očita razlika između njih. Razlika je ta da su većinu 2016. bili pozitivci, a u 2017. negativci. Pokazalo se da im heel gimmick buno bolje pristaje. Usosi su u svim područjima drastično napredovali.

U tablici možemo vidjeti koliko su kvalitetniji bili mečevi po ocjenama najvećeg pro wrestling insidera u svijetu Dave Meltzera u odnosu na prošlu godinu.

[wptg_comparison_table id=”9″]

Skoro za jednu cijelu ocjenu je veći prosjek. Novi karakter ih je pogurao prema titulama, imali su bolje protivnike na PPV-ima i tako su ocjene meča bile sve bolje i bolje. U 2016. nije bilo neke konkretne priče za njih osim one sa Romanom i Stylesom. Tek na kraju godine su počeli nešto raditi sa novim karakterom koji je vrhunac dosegao u 2017. godini.

U sljedećoj tablici možemo vidjeti sve timove WWE-a i njihove prosječne ocjene mečeva. Ocjene su također od Davea Meltzera.

[wptg_comparison_table id=”10″]

Na ljestvici drže dosta visoko treće mjesto s tim da su Rollins & Ambrose imali samo dva meča. Ovo je još jedan argument koji nas navodi na to da je ovo definitivno njihova godina.

Usosi na mikrofonu?

I u ovome području oni jako dobro dobro stoje. Obojica imaju dar za mikrofonom i ne sjećam se niti jednog ove godine da je ispao loše, a bilo je dosta jako dobrih. Broj promoa je bio dosta veći u odnosu na prijašnje godine i smatram to dobrim potezom. Što više vremena za mikrofonom to bolje.

Izdvojio bi Rap Battle segment sa SmackDowna koji je bio suviše dobar i zabavan. Usosi su dobro spuštali New Day i pritom su pokazali svoju kvalitetu na mikrofonu.

Drugi koji bi izdvojio je također sa SmackDown epizode gdje su se Usosi pojavili sa novim gimmickom i tu je počeo feud između njih i American Alphi. Taj feud nam je dao jedan odličan meč koji je sigurno među top 5 na SmackDownu ove godine.

https://youtu.be/nCcfeWL48Rs

Jesu li oni materijal za Hall of Famere?

Braća blizanci imaju trenutno 32 godine i peterostruki su osvajači WWE Tag team titule, dva puta su osvojili Slammy Award za najbolji tim godine(2014, 2015) i ove godine su glavni kandidati za tu titulu.

S obzirom na godine još minimalno 5 godine će moći hrvati ovim ritmom što nije malo. Bitno je da ih booking ne pokopa opet u jobbere. Ako Usosi nastave ovim ritmom ne vidim razlog da ne uđu u kuću slavnih.

 

Moja top 3 lista njihovih mečeva:

  1. Usos vs The Bar ( Survivor Series 2017 )
  2. Usos vs New Day (SummerSlam 2017)
  3. Hell in a Cell meč: Usos vs New Day ( Hell in a Cell 2017)

Be the first to comment on "Koliko su Usosi napredovali i mogu li postati Hall of Fameri?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*