Koliko je loše loše keširanje kovčega?

‘Umoran. Umoran sam prijatelju umoran…’ kaže Jasmin Stavros u svojoj pjesmi. I zbilja, razumijem čovjeka, no dok je umoran ‘i od žena i od vina’ ja sam samo umoran od smeća kojeg moram gledati na WWE programu. Broj debilana koje su nam pripremili za ovaj Summer-nije me briga-Slam je enorman, tko zaista želi gledati Big Show vs Big Cass dok je jedini lik kojeg žele gledati zatvoren u kavezu (kojeg pak žele gledati iz potpuno krivih razloga, a ne zato što je dobar u ringu). No, sve ću to staviti u drugi plan nakon ovoga što nam je SmackDown pružio – nakon što Corbin nije uspio keširati svoj Money in the Bank kovčeg.

Koliko mutav moraš biti da ne uspiješ u tome? Nikada, ali baš nikada ne moraš braniti taj kovčeg, nitko ti ga ne može uzeti te ugrabiti tu priliku umjesto tebe. Sve što trebaš napraviti je čekati pogodan trenutak, što u pravilu znači kada je protivnik već mrtav umoran, da zatražiš titulu, lupiš ga jednoj, legneš se na njega i jen, dva, tri. Prvak si. Bilo je onih koji su to kalkulantski napravili, kao Seth Rollins, a i onih kojima se nije dalo čekati kao Dean Ambrose. Oba slučaja su bila sjajna. Baron Corbin nije ta priča…

Početkom godine je bio zakon, imao je loš meč s Nakamurom (što može biti samo znak da nemaju međusobnu kemiju), no je l’ to razlog da mu se na taj način oduzme titula? Čovjek je nesposoban dobiti protivnika koji je na podu. Štoviše, izgubio je od njega u roku tri sekunde, na potez od kojeg mi se povraća kada god ga vidi (pošto ga toliko često koriste da je postao sinonim za wrestling laksativ). Mahal je odjednom smogao snage i dobio ga, čak bez nekog varanja. Umoran čovjek je pobijedio potpuno svježeg koji je tamo došao s planom u tri sekunde. No to nije toliko tužno kao idući paragraf.

John Cena paragraf. Jeste, prekinuo te je u meču i to zaslužuje osvetu. Tako veliku osvetu da ćeš ga prekinuti u tom da postane prvak? Pa… Svakome s malo mozga past će na pamet jedna puno bolja opcija. Summer-nije me briga-Slam ima već dogovorene mečeve. Pusti ga da kešira, neka postane prvak. Voila, imaš meč s prvakom za titulu (što sigurno nije teško zatražiti ako si John Cena) na tom događaju. Najbolja osveta, pogotovo ako misliš ga dobiti je ta da mu tako uzmeš titulu. Prilično jednostavno. I svakako bolje bookiranje nego ono koje je WWE kreativni tim (ili Vince koji je prekrižio sve što su mu donijeli i odlučio ovisno o tome na koju se nogu jutros ustao) osmislio.

Nakon sjajnih Climax mečeva i svega dobroga? Ovo je ono čime mi želite pokazati kako vi možete bolje? Žalosno…

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Koliko je loše loše keširanje kovčega?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*