Koja je sudbina Hardcore pojasa na sljedećem PHK eventu?

Vjerujemo kako ste svi već upoznati s informacijom da za nešto manje od 10 dana, točnije 21.10. Prvi Hrvatski Kečeri vraćaju se u Močvaru za svoj sljedeći event o kojem nešto više možete saznati u našem članku.

No, vratimo se na prošli event gdje smo okrunili prvog Hardcore prvaka. Bio je to Error, novi član postave PHK-a koji je osvojio turnir i tako postao prvim PHK Hardcore prvakom.

Ipak, u svojoj slavi nije mogao dugo uživati. Naime, pravilo oko Hardcore pojasa je to da može promijeniti vlasnika bilo kada i bilo gdje. I to se upravo dogodilo prije nekoliko dana kada Suzana pozvala Errora na razgovor oko sudjelovanja u tag team meču na sljedećem PHK eventu. No, tamo ga je dočekao nitko drugi nego Frozen Fire koji ga je napao i oteo mu titulu te time postao novim Hardcore prvakom.

Upravo ta informacija daje do znanja kako ova titula može u svakom trenutku promijeniti vlasnika i kako prvak na svakom koraku treba imati mnogo opreza. Te se sada postavlja pitanje, hoće li Frozen Fire uopće biti prvak do 21.10. ili će netko do tada osvojiti titulu? Ili će ga netko čekati upravo na tom eventu? Ili će ipak ostati prvak i nakon eventa? Ostaje vidjeti…

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Koja je sudbina Hardcore pojasa na sljedećem PHK eventu?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*