Kevin Nash o svojoj WWE budućnosti

Update: Odbačene su sve optužbe protiv Kevina Nasha, objavio je to legendarni hrvač putem Twittera.

To bi trebalo dovesti do ukidanja suspenzije koju je WWE (nepravedno) postavio, možda i do pojavljivanja na Raw Reunion showu kako je originalno bilo planirano. Za sada su najavljeni Hulk Hogan, Ric Flate, Shawn Michaels i Scott Hall.

No prema svemu što možete pročitati u originalnoj vijesti, izgleda da Kevin Nash nije baš sretan kako je kompanija postupila i kako se ne planira tamo pojaviti. No ponedjeljak je još daleko i vjerujem kako će njegov dobar prijatelj Triple H napraviti sve potrebno kako bi izgladio stvari.

Originalna vijest (14.1.): Trebao se pojaviti u WWE-u, a onda se dogodilo nešto što niti jedan otac ne želi da se dogodi – sukob sa sinom koji je završio dolaskom policije i uhićenjem obojice. I sve to na badnjak. To je sudbina koju prolazi Kevin Nash.

Policija se nije oglasila ničim konkretnim, WWE je brže-bolje reagirao kako bi izbjegao negativne kritike koje su doživjele druge američke sportske organizacije u sličnim slučajevima i suspendirao Nasha zbog nasilja u obitelji. Također na badnjak. No da li je to bio pravi potez?

Neke informacije kazuju kako je Kevin branio ostale članove obitelji, ponajprije svoju ženu, nakon što ju je pijani osamnaestogodišnji sin Tristen napao. WWE se u međuvremenu nije oglasio, a fanove interesira kada će ponovo moći vidjeti Kevina. Pomalo kriptičan odgovor dao nam je on sam putem Twittera:

Znači li to da se ljuti na kompaniju zbog ovakvog postupka, da li samo nagađa kako ga zbog cijelog toga incidenta ne bi htjeli natrag ili je možda samo stvar da više nećete čuti ime Kevin Nash nego Diesel?

Što vi mislite? Recite nam u komentarima.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Kevin Nash o svojoj WWE budućnosti"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*