Kavez smrti vraća se u nedjelju u Močvaru!

Za Prve Hrvatske Kečere odmora nema jer već ovaj vikend, točnije u nedjelju, njihov Kavez smrti vraća se natrag i to u Močvaru! Evo što stoji u najavi eventa:

Početkom ove sezone naš trenutni prvak Hardcore divizije, Hardcore Stevo najavio je turnir sa osam sudionika, te dodao kako je pobjednika turnira spreman nagraditi borbom za Hardcore pojas prvaka u Kavezu smrti.

Turnir je bio organiziran na način da su se osmero kečera kroz četiri borbe po običnim pravilima trebala izboriti za finalnu Hardcore borbu u četvero.

U toj finalnoj hardcore borbi u kojoj su se sastali Frozen Fire, Ice Nine, Arian i Debelo Đubre iz meča je kao pobjednik izašao Frozen Fire pobijedivši Ice Nine, kojeg je prije samog pina Bodyslamom zakucao u pribadače.

Osim što je ovaj turnir bio zaista hardcore. Obilježen mnogim udarcima stolcem, bacanjem kroz stol, pa sve do bacanja na pribadače. Ovaj turnir bio je pun preokreta i iznenađenja. Bilo je tu zapravo svega. Od Kaiserovog ulaza u finalnu borbu kako bih se Debelom Đubretu osvetio za osvetu, preko borbe iznenađenja u kojoj Frozen Fire odnosi pobjedu nad samim sobom, sve do najava vladavine Novog Purgerskog Poretka.

Nakon svega što smo prošli put u Močvari vidjeli pitanje je samo što nas očekuje u nastavku ove priče. Nas sada najviše zanima tko je zaista pravi Hardcore? Što nam to donosi Novi Purgerski Poredak? I tko će iz kaveza izaći sa pojasom Hardcore prvaka na sebi?

Sve to i još mnogo toga doznajte dolaskom 19. 5. 2019. u Močvaru!

KLUB MOČVARA | UPAD 30 | VRATA 20 | START 21

Sve ostale informacije o događaju možete pronaći na Facebook eventu ili na stranici PHK-a.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Kavez smrti vraća se u nedjelju u Močvaru!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*