John Cena vs Rusev na WrestleManiji 31?

Wrestling Observer Newsletter je iznio glasinu kako WWE ponovno planira napraviti John Cena vs Rusev na WrestleManiji 31. Glasine su se još odavno pojavile kako WWE želi napraviti ovaj meč, ali sada izgleda da je to skoro pa gotova stvar. Plan je da Rusev košta John Cenu meča i titule na Royal Rumbleu te tako Cena započne osvetu nad Rusevom što će rezultirati u meč na WrestleManiji 31.

Kao mogući znak ovoga planiranoga meča je WWE-ov live event u Madison Square Garden areni u New Yourku 27. veljače 2015. gdje na oglasu piše kako će glavni meč toga događaja biti tag team meč između Ortona i Cene protiv Ruseva i Rollinsa.

Ova dvojica još uvijek nisu imali nikakve interakcije na TV-u, ali spomenuti tag team meč iznad je znak kako WWE zaista ovo planira. Moramo napomenuti kako je Rusev još uvijek neporažen i WWE želi upravo Cenu da bude prvi koji će pobijediti Ruseva.

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

2 Comments on "John Cena vs Rusev na WrestleManiji 31?"

  1. A do tada budu imali 165 mečeva na Rawu.

  2. Znaci Rusevov streak umire na Maniji…
    Planiranje da ga Rusev kosta matcha na Rumleu mi je takoder glupa, zato sto ce onda Lesnar jos jednom ispasti slab, te se nadam da se to nece dogoditi.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*