Jim Ross o Royal Rumble PPVu

Bivši komentator i pripadnik WWE kuće slavnih Jim Ross je postavio novi blog na jrsbarbq.com u kojem priča o nedavnom Royal Rumble PPVu. Jim Ross se u blogu dotakao pobjednika Royal Rumblea Roman Reignsa i reakcije fanova na taj trijumf.

Roman Reigns se nalazi u delikatnoj situaciji, i bit će dosta interesantno pratiti kako će se izvući iz ovoga. The Rock je imao slične probleme u prošlosti kada je tek debitirao, s poznatim “Umri, Rocky, umri” uzvicima i natpisima. Vidio sam Reignsa kao veliku buduću zvijezdu i znatiželjan sam hoće li mu dodatno iskustvo iz nedjeljnog PPVa pomoći u tome.

Što ako se napravi šok i Reigns se pridruži Paul Heymanu i da su se njih dvojica od samog poćetka urotili protiv Lesnara za Wrestlemaniu 31? Čudnije stvari su se dešavale.

Svidjela mi se borba za WWE titulu na Rumbleu. Sva trojica učesnika Lesnar, Cena i Rollins su me impresionirali i iznenađen sam što je Lesnar obranio titulu, što, nadam se, indicira na to da Lesnar ostaje sa WWEom nakon Wrestlemanie 31, ali još ništa neće biti poznato dok taj dan ne dođe. Lesnar ne mora da bude prisutan za svaki Raw, ali svakako da treba da bude tu češće nego što je bio u 2014. ali mislim da ima nešto što Lesnara izjeda iznutra kada je u pitanju način na koji je otišao iz UFCa.

Možda je samo do mene, ali da li mislite da je automatska prilika na titulu na Wrestlemaniji dobra ideja za pobjednika Royal Rumblea? Možda previše analiziram, ali za mene ta stipulacija sužava mogućnosti na samo šačicu potencijalnih kandidata.

1 Comment on "Jim Ross o Royal Rumble PPVu"

  1. ja tu ne znam šta je jim ross izjavio a šta vi. mogli ste stavit kosa slova tamo di on govori ili nekako označiti :/

Leave a comment

Your email address will not be published.


*