Jim Ross o NXT Takeoveru, Fastlaneu, Kevinu Owensu…

Jim Ross je o svojem najnovijem blogu na  JRsBarBq.com raspravljao o NXT Takeoveru, Kevinu Owensu, Fast Laneu i ostalome.

Mišljenja o NXT Takeover: Rival: “Uživao sam u NXT-ovom događaju na WWE Networku od početka do kraja. Komentiranje je bilo dobro i uspjeli su održati sve na mjestu i privući pažnju. Komentatori su dali sve od sebe da dotjeraju hrvače, bili oni pobjednici ili gubitnici i izgledalo je da su svi bili priređeni i na istoj stranici. Hrvači su uspjeli ostati vjerni osnovama žanra dok su negativci varali kako bi zadobili prednost, bili su zlobni kada im se prilika pružala i pokazali svoju kukavičluk. Omiljeni hrvači nikad nisu odustali od svojih fanova i borili su se do kraja, bez obzira na ishod. ”

“Žanr sportske zabave ili profesionalnog hrvanja ili kako god već to nazovete je u biti jednostavan posao ako je izvedeno kako treba i kad su osnove naglašene i poštivane od svih koji sudjeluju u tome, uključujući i suce. Bio sam ponosan na sve koji su bili dio ovoga i sviđala mi se njihova agresivnost i psihologija. Biti agresivan i fizički liječi mnoge rane.”

Mišljenja o izvedbi Kevina Owensa i njegovog osvajanja titule: “Mislim da će Kevin Owens biti sjajan prvak i da će on i mnogi drugi biti spremni puno ranije nego što mislimo. WWE-ovo potpisivanje hrvača s iskustvom iz Indya kako bi doradili svoj talent je bio strategijski potez.”

Zašto Fastlane neće biti samo prolazni događaj: “Nekoliko ljudi poslalo mi je poruku tijekom Q&A kako misle će novi WWE-ov PPV Fastlane biti samo prolazni događaj bez puno značenja, ali ja se ne slažem s time. Ja bih napravio neke jako velike priče kojima bi uslijedila WrestleMania ne kao neki veliki grad koji ima veliki hrvačke mečeve svaki mjesec. Uvijek izgradi nešto za sljedeći događaj, radi na davanju više pitanja nego odgovora. Konkurencija koja će biti u meču za WWE Titulu na WreslteManiji mora biti ključna jer ništa u WWE-u ne smije biti važnije svim hrvačima nego biti WWE prvak. Ponekad, ja nemam taj osjećaj dok su hrvači u neposrednom lovu za titulu koja se rijetko spominje.”

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Jim Ross o NXT Takeoveru, Fastlaneu, Kevinu Owensu…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*