Impact Wrestling pregled – Six Sides of Steel

Drew Galloway otvorio je ovotjedni Impact kako bi se izjasnio na situaciju koja se dogodila prošli tjedan kada ga je EC3 udario stolicom i koštao ga titule. Galloway je rekao kako je EC3 kriv je on nije prvak u ovome trenutku. EC3 se pojavio, ispričao se Gallowayu i rekao kako udarac nije bio namjeran. Umalo je izbila borba između njih dvije, no onda je trenutni TNA prvak Lashleya izašao van i ponudio dvojcu Tag Team meč između njih dvojice te njega i njegovog partnera. Ako pobjede, obojica će dobiti meč za titulu. Konfrontacija Gallowaya i Cartera je bilo odlična, a Carterov promo je sam bio fenomenalan. Dosta dobar segment koji je postavio zanimljiv meč.

 

Lashley & Eli Drake vs Drew Galloway & EC3 – **3/4

Kao što možete vidjeti, Eli Drake je bio Lashleyev partner. U međuvremenu je dodana još jedna stipulacija, a to je da ako pak Lashley i Drake pobijede, Drake će biti taj koji će dobiti priliku za titulu protiv prvaka. Meč je bio dosta zabavan, kaotičan te uzbudljiv. Galloway i EC3 su na kraju ostvarili pobjedu i osigurali budući meč za pojas. Veoma dobro odrađeno sve skupa.

 

Tag Team prvaci The Decay su izašli van. Rosemary je govorila kako njihova grupa pruža drugima smrt, ali određenima bi mogla pružiti i život. Jedan od tih je bio Bram koji je izašao nakon što ga je Rosemary pozvala. Rosemary ga je pokušala nagovoriti da im se pridruži iako su Abyss i Crazy Steve bili protiv toga. Bram je na kraju odbio prijedlog što je rezultiralo da ga Decay napadne. Bio je ovo solidan segment kojim je Bram ušao u zavadu sa Decayom. Rosemary je bila veoma dobra ovdje.

 

Marti Bell vs Jade – *1/2

Razlog ovoga meča je taj što je Marti Bell koštala Jade meč na Slammiversaryu. Meč nije bio ništa posebno, prikazana je solidna doza agresivnosti u određenim dijelovima meča, ali previše je bilo toga dosadnoga nego dobroga. Bell je na kraju pobijedila nakon što je udarila Jade nekakvom palicom. Rezultat je bio očekivan.

 

Maria i Mike Bennett došli su u ring kako bi komentirali na onu situaciju od prošlog tjedna kada je Maria pokupila šamar od Dixie. Dixie i Corgan su se pojavili i Maria je pokušala natjerati Dixie da se ispriča. Dixie naravno to nije napravila, a Bennett je onda zaprijetio tužbom. Corgan se umiješao i rekao kako ih je Dixie stavila u lošu poziciju. Dixie nije mogla vjerovati kako Corgan nije na njenoj strani. Corgan joj je preporučio godišnji, te je ona sva razočarana otišla. Bennett je zatražio od Corgana da ga stavi u meč za TNA titulu. Corgan je izjavio kako on tu priliku mora zaslužiti te kako će prvo dobiti meč protiv Bennetta za X-Division titulu. Solidan segment iako mi se Corgan baš i ne sviđa najbolje na mikrofonu.

 

Eddie Edwards (c) vs Mike Bennett (X-Division titula) – **1/2

Solidan meč i prilično iznenađujuć rezultat jer je Mike Bennett pobijedio i osvojio titulu. Ovime će Mike Bennett moći unovčiti pojas za meč protiv TNA prvaka na Destination X specijalu koji će se dogoditi za nekoliko tjedana. Nisam baš siguran želim li vidjeti Bennetta kao TNA prvaka, tako da se nadam da je neće osvojiti. KOTM titula bi za njega bila dobra.

 

Jeff Hardy vs Matt Hardy (Six Sides of Steel) – **1/2

Nakon onako dobrog Full Metal Mayhem meča na Slammiversaryu, ovo je bilo razočaranje od meča s obzirom da su inicirali na to kako će ovo biti završetak njihova rivalstva. Bolje je onda da je Slammiversary meč bio završetak. Ovaj meč je bio prilično dosadan i osim zadnjeg spota koji je bio jako dobar, nisam baš uživao u njemu. Jeff Hardy je na kraju ostvario pobjedu. Nadam se da je ovo zaista završetak njihova rivalstva jer bit će glupo ako ga produže na još jedan meč jer je Jeff sada uzeo dvije uzastopne pobjede.

 

Još jedna solidna epizoda Impacta. Nije bilo ničega odličnog, ali nije bilo ničega ni toliko lošeg. Situacija oko glavne titule je zanimljiva.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Impact Wrestling pregled – Six Sides of Steel"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*