Impact Wrestling pregled – Destination X 2016

  • 6.5/10
    TNA IMPACT WRESTLING 12.7.2016. OCJENA - 6.5/10
6.5/10
Sending
User Review
6.25/10 (4 votes)

Započeli smo show s Matt Hardyem koji je bacio ostatke svoga izbrisanog brata Jeffa Hardya u rijeku. Odlično. Drone je najbolji.

 

#1 Contender’s Ladder meč za X-Division titulu – **3/4

Baš sam očekivao kako će ovo biti jako dobar i zabavan meč, ali opet su ga uništili minutažom. Pet minuta za Ladder meč? Ne ide to tako. Uspjeli su izvući maksimum iz dobivenog vremena, bilo je nekoliko jako dobrih poteza. Nemam problema s tim što je DJ Z uzeo meč, zapravo bi mi je bilo svejedno tko će uzeti. Nakon meča, Mike Bennett se pojavio i napao DJ Z-a jer je prošli tjedan rekao kako će uništiti Destination X. Dobru stvar rade s Bennettom iako ne znam zašto je dobio tako kratak reign s X-Division titulom .

 

Edwards i Lashley imali su konfrontaciju prije njihovog meča za X-Division i TNA titulu kasnije. Bila je to standardna konfrontacija, nešto slično što smo vidjeli i prošli tjedan gdje su obojica rekli zašto će oni pobijediti. Jedina novost je ta što se Davey Richards vratio te je zajedno sa svojim partnerom Edwardsom izbacio Lashleya iz ringa. Lijepo je vidjeti Richardsa ponovno u ringu. Očekujem brz povratak Wolvesa kako bi popravili stanje u nevjerojatno ustajaloj tag team diviziji.

 

Broken Matt Hardy je zajedno sa svojom obitelji i prijateljima gledao Final Deletion. Iako su to sve gledali s najvećim čuđenjem, na kraju je zarado aplauz. Genijalan segment.

 

Bram vs Abyss – *3/4

Ne pretjerano dobar meč. Dosta su se fokusirali na sva zbivanja između Brama i Rosemary, što je u redu. Rosemary se pojavila, šapnula nešto Bramu što je omelo Abyssa i Bram je Roll Upom uzeo pobjedu. Ne zanima me pretjerano ova priča, ali bit će zanimljivo vidjeti što će se dogoditi s Decayom.

 

Sienna (c) vs Gail Kim vs Marti Bell vs Jade (Knockouts titula) – **

Još jedan tjedan i još jedan meč za Knockouts titulu. To je ono što me najviše živcira kod TNA, na svakoj epizodi bude po tri meča za pojas. Mečevi budu nasumični, nema nikakve priče i uz još dobiju tri minute. Gail Kim dobija title shot po tko zna koji puta već. Jade je pobijedila Marti Bell prošli tjedan, zašto bi sada Marti trebala dobiti ikakvu priliku? Nedostatak priče, logike i kontinuiteta ugrožava ovu diviziju, a činjenica da upravo ove četiri čine 90% cijele divizije je grozna.

 

Stigao je taj veličanstven trenutak kada se Matt Hardy pojavio u ringu. Pozvao je svoga brata Jeffa koji je izašao na stage i Matt mu je poručio kako je njegov ugovor s TNA gotov, zahvaljujući Mattu, te mu je poručio da ode. Matt se na kraju ipak predomislio i odlučio kako će Jeff biti njegov sluga. Ne razumijem baš zašto se točno Jeff morao pojaviti ovdje. Ako ćemo se držati priče, onda se on ne bi trebao pojaviti samo tako. I ovo sa slugom mi baš i ne zvuči primamljivo, već vidim kako će se Jeff kroz neko vrijeme osvetiti Mattu i vratiti pobjedu. Neću prognozirati puno, ali mirišem kako ovo neće otići u dobrom smjeru.

 

DJ Z vs Mike Bennett – **1/4

U backstageu DJ Z je izazvao Bennetta na meč nakon što ga je ovaj napao ranije u showu. Meč je bio solidan, iako naravno nije trajao dugo. Bennett je pokušao pobjeći ali je cijela X-divizija izašla van i Bennett je bio forsiran vratiti se u ring te je DJ Z Roll Upom uzeo pobjedu. Barem je DJ Z pobijedio, ali ne znam baš da je ovaj poraz bio potreban Bennettu. Nakon meča, Bennett je obećao da će do kraja uništiti ovaj show, ali to neće napraviti sam. Zanimljivo.

 

Drew Galloway i EC3 su imali borbu, iako to nije bio regularan meč. Galloway je jednostavno pozvao Cartera u ring i krenuli su se tući. Bilo je jako zabavno, dobro su se udarali i ne bi imao ništa protiv da vidimo Street Fight meč između njih dvojice u budućnosti. Za sada je njihovo rivalstvo otišlo u dobrom smjeru, nadam se da će tako i nastaviti.

 

Lashley vs Eddie Edwards (title vs title) – ***1/4

Jako sam zadovoljan kvalitetom samo ga meča, bolje nego što sam očekivao. Odmah su ušli u meč brzim tempom i krenuli su se tući van ringa što je bilo zabavno. No, onda je došao kraj i Bennett se umiješao, a zatim se pojavio i bivši ROH hrvač, Moose! Moose je pretukao Wolvese, a onda udario i prvaka Lashleya. Bilo je to solidno odrađeno i debi Moosea me iznenadio. Vjerojatno ćemo uskoro dobiti i meč njega i Lashleya što bi moglo biti zabavno. Predvidio sam prošli tjedan da titule neće promijeniti vlasnika što se i dogodilo. Dixie je najavila kako ćemo idući tjedan vidjeti revanš ove dvojice i to u Steel Cage meču. Ne sviđa mi se odluka, upravo zbog onog razloga kojeg sam spomenuo ranije – titule se pre često brane i tako gube na kredibilitetu.

 

Prilično dobra epizoda Impacta.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Impact Wrestling pregled – Destination X 2016"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*