IMPACT! vs Lucha Underground – recenzija

Jutros u četiri sata ujutro, imali smo priliku na službenom Impact Wrestling Twitch kanalu, gledati show pod nazivom IMPACT vs Lucha Underground. Event se kao i mnoštvo drugih održava u New Orleansu, pod pokoviteljstvom Wrestlecona. Imali smo 9 mečeva, a sada slijedi kratak opis svakoga.

Matanza vs Chavo Guerrero vs Jack Evans vs Moose vs Matt Sydal vs Caleb Konley

Meč je bio ono što je i trebao biti, a to je da zagrija publiku. Pregršt odličnih poteza, i neprestana akcija digli su publiku na noge, i pripremili ih za ostatak showa. Bila je vrlo dobra interakcija između Moosa i Matanze, a isto tako Matt Sydala i Jack Evansa. Pobjedu uzima Matanza nakon što je napravio Wrath of Gods na Caleb Konleyu.

Poslije meča Chavo Guerrero uzima mikrofon i najavljuje početak četvrte sezone Lucha Undergrounda.

Taya Valkirye vs Allie – Knockouts Championship

Na trenutke pomalo dosadan meč, ali cure nam nisu dale da zaklopimo oči, jer je bio par dobrih poteza. Taya je fantastično odradila svoj već dobro poznat Running Double Knee Smash, a a Allie joj je vratila s fantastičnim Codebreakerom. Sami kraj meča je jako dobro odrađen, i Allie je uspijela obraniti Knockouts titulu.

Teddy Hart & Scott Steiner vs oVe

Teddy Hart je započeo meč, i krenuo je jako brutalno. Odlični Springboard Moonsault i Cradle DDT. Zatim su braća Dave i Jake Crist prešli u prednost. Njihova dominacija se malo odužila, i meč je izgubio malo momentuma, ali Hart daje hot tag Scott Steineru, koji uspijeva savladati obojicu, te pobjeđuje sa Steiner Reclinerom.

King Cuerno, Drago & Aerostar vs Dezmont Xavier, Andrew Everett & DJZ

Klasičan Lucha Underground meč. Dosta splashova i diveova, ali bilo je i nekoliko stiff udaraca, od kojih je jedan raskrvario King Cuerna. Vidjela se i odlična kemija između Xaviera i Everetta, kada su imali onaj segment s tag team potezima. Lijep Corner 619 Xaviera nad Aerostarom. King Cuerno uzima pobjedu za svoj tim, tako što je Everett tapkao na Indian Deathlocku.

Marty Martinez (with Famous B) vs Trevor Lee (with Caleb Konley)

Prvotno je Famous B trebao imati meč s Trevor Leeom, ali pošto je on imao uz sebe Caleba, Famous je pozvao sebi Martineza da nastupi umjesto njega. Dva borca sličnih predispozicija, dostavili su prosječan filler meč, koji je kratko trajao, i u kojem nije bilo niti dobrih niti loših stvari. Trevor Lee uzima pobjedu nakon što je Marty Martinez promašio Moonsault.

LAX vs Killshot & The Mack

Prosječan tag team meč. Dobra kemija između oba tima. Oba tima su imali nekoliko odličnih tag team poteza, a posebno bi istaknuo Killstomp od Killshota. Par jakih stiff udaraca od The Macka, Killstomp, botch Ortiza i kada je The Mack pokupio Ortiza sa Shoulder Attackom, obilježio bi kao najzanimljivije iz ovoga meča. LAX uspješno brane Impact Tag Team titule.

Eli Drake vs Brian Cage

Prije samoga meča Eli Drake je uzeo mikrofon, i održao malo poduži promo sve dok ga nije prekinuo Cage. Dosta izjednačen meč, s neprestanom akcijom, što i nisam očekivao od ovako dva krupna hrvača. Velik arsenal poteza kod obojice. Kraj meča došao nekako ne očekivano, i bez nekoga momentuma. U ovome meču slavio je Brian Cage.

Jeremiah Crane vs Eddie Edwards

Ovo je bio I Quit meč. Pri ulasku Cranea, Eddie je napravio Suicide Dive, i time započeo meč. Prvi dio meča su proveli ispred ringa, udarajući se stolicama, a onda su akciju prenijeli u ring. Bilo je nekoliko spotova sa stolicama, i jedan Powerbomb na željeznu ogradu. Taman kada je Eddiea krenulo članovi oVe-a su došli do ringa i omeli Edwardsa, a onda je Jeremiah uzeo bejzbol palicu, te krenuo na njega. Srećom po Edwardsa do ringa je došao Don Callis, te je bacio ručnik u ring. Sudac je označio kraj meča, ali Jeremiah je smatrao da nije gotov. Taman kada je htio napasti Eddiea, došao je Moose i spasio ga.

Austin Aries vs Fenix vs Pentagon Jr.

Ovo meč je bio promoviran kao tag team meč, između Austin Ariesa i Fenixa protiv Alberto El Patrona i Pentagon Jr.-a, ali kako doznajemo Alberto se razbolio pa nije mogao nastupati. Vrlo dobar meč, i svaki od njih je pokazao zašto ovaj meč zaslužuje main eventati ovakav show. Pregršt lijepih poteza i kontri, od Pentagonovog Powerbomba, Fenixove Planche, Austinovog Last Chancerya, pa sve do Double Superkicka koji je izbacio Ariesa iz ringa. Zanimljivo je to što su se Pentagon Jr. i Fenix udružili da bi izbacili Ariesa iz meča, da bi se mogli posvetiti jedan drugome. U ovome meču, slavio je Pentagon Jr.

 

Ukupno

Vrlo solidan show, s par dobrih mečeva i dva fillera. Jedna od stvari koja mi se nije svidjela, jest kombinacija Matt Strikera i Josh Mathewsa na komentatorskom mjestu. Nisu imali nimalo kemije, pa je svaki meč trebao biti bolje predstavljen, ali na žalost nije. Sve u svemu nije bilo loše.

Be the first to comment on "IMPACT! vs Lucha Underground – recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*