Impact pregled (18/10/2019)

Kuda dalje nakon prošlog tjedna i velikog finala kojeg je Impact imao? Kako napraviti bolji show za gome home show prije Bound for Glory? Odgovor je taj da zamijeniš prošlotjednu i ovotjednu epizodu. Da, Impact nije baš oduševio sa go home epizodom.

Callihana i Cagea nije bilo u ringu. Pametna odluka, došli su do vrhunca priče, sada se čeka veliki i važan meč. Kojeg je dodatno začinio Callihanov sjajni. I to ne bi bio problem da su se fokusirali na nešto drugo. Mislim, jesu, ali sam osjećaja kako u ničemu nisu uspjeli. Nije da nemam stvar iza pohvaliti. Taya je imala jako dobar promo u kojem se pitaš kome govori, dok ne shvatiš da govori sebi dok se gleda u zrcalo. Bilo je još nekih promoa i segmenata, neki bolji neki lošiji.

Elgin je imao meč u kojem je Fallah Bahh bio sam prepreka na putu ka Marufujiu. A prepreka je bio i TJ Perkins kojeg je razbio nakon meča. Elgin je izgledao jako, to priznajem. No kraju epizode sam mislio kako bi bilo bolje da je to bio main event, a ne meč s kojim su otvorili show. Meč koji je zatvorio show je bio over the top meč u kojem pobjednik dobiva spot 20 u Bound for Glory meču. Onome u kojem pobjednik ima pravo izabrati priliku za koju god titulu želi. Bilo mi je super što su u meču bili i žene, što znači kako će biti i u tom meču na PPVu. A čak mi se i odluka da Mahabali Shera dobije ovaj meč. Jasno mi je da je popularan u Indiji, čak i vidim prilično velik napredak u odnosu na prije par godina kada je tu bio, no još uvijek smatram kako mu nešto fali i nije me do kraja kupio. Znači li to kako će ugrabiti priliku na PPVu? Nemam pojma, nije nemoguće.

Dobro su odradili overbooking u meču gdje su se sukobila tri tag tima koja će se boriti za titule. Bilo je jasno kako ovdje sigurno nećemo imati isti čisti finiš. Pošto čemu kada imaš isti meč za par dana? A meč je trajao dovoljno da me zainteresira za PPV meč. Nisu sve odluke ovog tipa bile dobre. Recimo Rohit Raju vs Sabu meč u kojem pobjednik dobiva mjesto u ladder meču za X-division. I onda meč završi tako da sudac nabroji do deset dok su i jedan i drugi van ringa, tako da ni jedan nije dobio tu poziciju.

Sam show je prilično brzo prošao, to je uvijek dobra stvar. Ali ostaje taj osjećaj da je prošlotjedna epizoda trebala biti go home show, a ne ova. Jednostavno falilo je onog nečega da sve podigne na višu razinu. Samo po sebi ovo ne bi bila loša epizoda, no kada je go home epizoda, a znamo kako Imapct nema puno PPVa godišnje, osjećaj je kako su ostali malo kratki.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Impact pregled (18/10/2019)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*