IMPACT! Final Resolution (2020) recenzija

Donosimo vam najnoviju specijalnu epizodu nedeljnog programa pod nazivom Final Resolution. Ukratko, rekao bih svima (čak i najžešćim fanovima ove promocije) da ovaj specijal preskoče. Ni jedan pravi feud nije završen i čak bih rekao da je ovo služio kao početak nekih zaista zanimljivih feud-ova. Krenimo od početka.

Old School Rules Match: Tommy Dreamer vs. Larry D

Mnogo mi je krivo kada vidim da određeni rvači ne znaju kad je dosta. Tommy Dreamer nažalost tu spada. Do pre neku godinu sam pričao kako makar može da izvuče dobar „hardcore“ meč, a sada ne može ni to. Postavio sam sebi pitanje da li je kojim slučajem izbor protivnika bio problem. Podsetiću samo na kratko, ovaj feud se vrteo oko toga da li će Larry D da ode u zatvor. Nepotrebno utrošenih 10ak minuta. U meč su se uključili i Acey Romero i John E Bravo jer je jelte bio no dq, ali ovo čak nije ni bilo zabavno. Mnogo, ali mnogo loše.

1/10

The Sea Stars (Ashley Vox and Delmi Exo) vs. Havok and Nevaeh

Produženi squash meč. Kako čovek ovo da komentariše? Pa nikako. Izolovali su Delmi vrlo brzo u početku meča i očekivao sam barem neki hot tag, ali to nije bio slučaj. Komentatori su rekli da su Sea Stars dugogodišnji, funkcionalan tim, ali nisam imao prilike da vidim to u ovom meču. Nikada nisam bio fan Havok, ali moram da priznam da je tu i tamo imala par zabavnih mečeva. Svaki ženski tag meč u turniru je bio mnogo bolji od ovog meča.

3/10

Tenille Dashwood and Kaleb with a K vs. Alisha Edwards and Eddie Edwards

Nakon dva jako loša meča, ceo specijal je imao seriju prosečnih mečeva (biće još jedan loš, ali o tome kasnije). Ne mogu baš da razumem kada neka promocija da rvačima gimmick gde ne mogu da pokažu šta znaju i umeju u ringu. Primer, ovaj meč. Evidentno je tim Kaleb i Tenille talentovani, ali da ih prvi put gledate i to u ovakvom meču, nikada ne biste stekli takav utisak. Za razliku od njih Eddie i Alisha su jako lepo mixed tag tim i mnogo su poboljšali kvalitet ovog meča. Ipak, uz pomoć Callihan-a heel tim odnosti pobedu. Prvi prosečni meč ove večeri.

5/10

Hernandez vs. Fallah Bahh

Još ovo i stajemo sa lošim mečevima, majke mi. Feud oko novca se konačno završio. Da nije bilo Hernandez-a koji se iznenađujuće dosta potrudio oko ovog meča, ne znam na šta bi ovo ličilo. Verovatno bi mu dao nulu ili nešto slično tome. Nemam šta puno toga da dodam sem da je ovo makar bio zabavan meč, uglavnom zbog sudije.

4/10

Eric Young vs. Rhino

Pazite vi kada mi je ovo drugi najbolji meč na card-u. Da nije tužno bilo bi smešno. Standardan meč od obojice, s tim da je standard za ovu dvojicu nešto više nego ostalih kečera u promociji, pa ovo dobija malkice veću ocenu. Eric je sjajan heel i iako ga ne vidim u igri za titulu u neko skorije vreme, uvek će on naći posao. Desio se i jedan mali plot twist. Cody Deaner je imao heel turn. Da li je u saradnji sa Eric-om to tek treba da vidimo.

6/10

Impact X-Division Title Match: Rohit Raju (c) vs. Manik

Kakav način da Rohit završi svoj sjajan reign kao X-Division šampion nemam reči. Kao što možda znate Rohit je „zabranio“ TJP-u da izazove za titulu. Ovo je bio open challenge i ko dolazi? Manik tj. TJP u kostimu Manik-a. Relativno brz i prosečan meč. Skoro svi X-Divison mečevi ove godine su mi bili bolji od ovog. Nadam se da Rohit vrlo brzo vraća titulu.

5/10

Impact Knockouts Title Match: Deonna Purrazzo vs. Rosemary

Nije se desio dream meč za žensku titulu između Kylie Rae i Doenna Purrazzo, pa je titula cele godine u nekom limbu što se izbora protivnika tiče. Rosemary je zabavn gimmick i sviđa mi se njena saradnja sa Taya-om ove godine, ali sem toga ne bih mogao ništa pozitivno da kažem o njoj. Čak je i Purrazzo-ovoj falio smer u ovom meču. Ne znam zašto, ali tako je bilo. I serija se nastavlja, još jedan prosečan meč na card-u. Dokle više? Još samo jedan meč.

5/10

Karl Anderson vs. Ethan Page

Potencijalni break North-a je jako zanimljiv. Tačka. Skoro svi mečevi na card-u su bili neka vrsta dark mečeva. Znam šta može da izvede Ethan Page i znam šta može da izvede Karl Anderson. Ovo je kao da ne gledam iste ljude. Doduše, moram mnogo da pohvalim promo segment između Omega-e i Anderson-a u sada već legendarnom autobusu. Ako gledate japance, kao meč iz road to programa.

5/10

Impact World Title Match: Rich Swann vs. Chris Bey

EVO GA. Trenutak koji smo svi čekali. Dobar meč na card-u. Idemo. Ne znam da li je zbog toga što sam jedva odgledao tri sata ovog specijala ili je ovo zaista bilo dobro. Svejedno uživao sam. Imalo je svega, od tehničkog rvanaj preko lucha things-a. Uzbudljivo, dinamično i mnogo zabavno. Još više me raduje to što ćemo vrlo brzo da gledamo Moose protiv Rich Swann-a. To bi moglo da bude sjajno.

8/10

Ukupni utisak:

Kao što rekoh u početku, preskočite ovo molim vas. Eventualno pogledajte Swann/Bey ako vam je dosadno.

3/10

Be the first to comment on "IMPACT! Final Resolution (2020) recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*