Icarus je postao prvim AoW prvakom!

Prije nekoliko mjeseci imali smo AMA s jednim od najpoznatijih europskih hrvača, Icarusom, koji je do sada hrvao u gotovo svim relevantnim europskim promocijama kao što su HCW, wXw, GFW, GWP, RevPro, Fight Club:Pro, Defiant itd., a može se pohvaliti da je bio u ringu s velikim imenima kao što su Aleister Black, Mark Haskins, Fabian Aichner, Tristan, Archer, Matt Cross, Angelico, Tyler Bate i Pete Dunne.

No, upravo mu se dogodio još jedan vrlo ključan moment u karijeri jer je postao prvim Art of Wrestling prvakom! Art of Wrestling, češka wrestling promocija, imali su svoj event 27.1. pod nazivom “Championship Night”, a Icarus je osvojio turnir koji se sastojao od ukupno 8 hrvača i tako osvojio AoW titulu.

“Ovo je jako poseban trenutak za mene jer se trenutno u Češkoj događa wrestling revolucija. Ja sam dio Art of Wrestling od samoga početka i s ponosom ću predstavljati kompaniju po čitavom svijetu”, izjavio je Icarus nakon osvajanja titule.

Važno je spomenuti kako je Icarus ovu titulu osvojio točno na svoj rođendan! Stoga mu ovom prilikom želimo čestitati 30. rođendan i poželjeti mu mnogo uspjeha u daljenjem nastavku karijere!

Da podsjetimo, Art of Wrestling je osnovan 2008. godine kao portal s člancima, videima i podcastima. Tek 2017. se transformiraju u wrestling promociju i kreću održatavati prve showove, a ove godine su eto uveli titulu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Icarus je postao prvim AoW prvakom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*