Hrvatska wrestling zvijezda odlazi u Impact Wrestling? (spoiler)

Mnoge promjene događaju se u Impact Wrestlingu. Razlog zašto sam rekao ‘Impact Wrestling’, a ne TNA je taj što su odlučili izbaciti TNA iz svog naziva. Spike TV u Ujedinjenom Kraljevstvu bit će sada TV kuća koja će prikazivati Impact u budućnosti.

Uz sve to, otišao je jedan val hrvača iz kompanije (Galloway, Matt i Jeff Hardy, Bennett i Maria…), no Jarrett je svoj Global Force Wrestling projekt, kompaniju koja je odavno trebala započeti s radom, ali nikada nije, pripojio uz TNA i doveo neke veće zvijezde.

Sinoć i preksinoć održala su se snimanja TV epizoda za narednih nekoliko tjedana. No, nešto zanimljivo dogodilo se upravo na sinoćnjem snimanju Impacta jer je jedna od zvijezda koja je došla na to snimanje bio upravo Mario Bokara!

Sjećate se sigurno kako smo prije nekoliko tjedana odradili ekskluzivni intervju s njim u kojem je rekao kako bi mu bila čast doći do neke veće mainstream kompanije kako bi mogao predstavljati Hrvatsku i nositi crveno-bijeli uzorak na svojoj odjeći.

To se upravo dogodilo na sinoćnjem snimanju Impacta. Sudjelovao je u jednom 6-man tag team meču koji bi se trebao prikazati ili 16.3. ili 23.3. na Impactu.

Je li Bokara potpisao? Ne znamo, stupili smo u kontakt s njime, no rekao nam je kako ništa nije potvrđeno, no kako je ovo bio odličan početak za njega. Hoće li Bokara potpisati za Impact? Mi se nadamo i želimo da u tome uspije jer to bi značilo da bismo imali hrvatskog predstavnika u Impactu.

Evo i jedne sličice koja sve ovo dokazuje, a poslao nam je upravo Mario:

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Hrvatska wrestling zvijezda odlazi u Impact Wrestling? (spoiler)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*