Hoćemo li ponovno vidjeti dvije svjetske titule u WWE-u?

Draft je sve bliže, a s njime i brand split. Prije nego je WWE odlučio ujediniti oba rostera u jedan prije nekoliko godina, na svakom brandu su imali po jednu svjetsku titulu. Na Rawu je to bila WWE titulu, a na SmackDownu World Heavyweight titula.

2013. godine na TLC-u, WWE je ujedinio dotične titule u jednu kada je Randy Orton pobijedio Johna Cenu u TLC meču za oba pojasa. Kasnije, kako prvak ne bi nosio obje titule na ramenima, one su zamijenjene jednom novom titulom. WWE je tu titulu krenuo zvati ‘WWE World Heavyweight Championship’.

Sada, kada se brand split ponovno vraća, postavlja se pitanje hoćemo li ponovo vidjeti dvije svjetske titule, po jednu na svakom showu? Kako sam već spomenuo, trenutna titula naziva se WWE World Heavyweight titula. Barem se tako zvala, sve do ovotjednog Raw-a kada je Stephanie nazvala Dean Ambrosea samo WWE prvakom. Isto to je promijenjeno i na njihovoj službenoj stranici te se titula koju Ambrose ima sada naziva samo ‘WWE Championship’.

Je li ovo znak da će se velika zlatna titula ponovno vratiti na naše male ekrane? Odgovor na to pitanje trebali bismo saznati u idućim tjednima.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Hoćemo li ponovno vidjeti dvije svjetske titule u WWE-u?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*