Hell in a Cell 2020 predviđanje

Ispred nas je Hell in a Cell PPV. Evo što mislimo o mečevima koje imamo i kako će oni završiti. Ovog puta nam se pridrušio TheViper, moderator na našem forumu.

Roman Reigns (c) (uz Paul Heyman) vs. Jey Uso – Hell in a Cell “I Quit” meč za WWE Universal Championship

Vedran Karlić: Hell in a Cell je toliko opaka stipulacija da joj još treba I Quit stipulacija? Pogotovo nakon zadnjeg meča u kojem je Roman zgazio Usoa. Sorry, ali ne. ja razumijem kako se može ispričati priča, možda čak i isprčaju nešto, ali ja nemam interes za ovo. Prošli meč je odlično odrađen da ovo nije potrebno. Zašto će ako izgube postati njegovi podanici? Zašto bi oni to prihvatili? Zašto bi postali sluge? Samo zato što je Survivor Series idući PPV? Ali hoće, Roman će dobiti.

TheViper: Konačno se nešto zanimljivo dešava oko ove titule, verovatno najbolja priča u kompaniji. Malo mi smeta što su dodali i HIAC stipulaciju, mislim da je I quit dovoljno, jer odgovara završetku njihovog prethodnog meča. Takođe mi se sviđa što će ukoliko Jey izgubi, on i Jimmy postati Reignsovi podanici. Ovo sve verovatno vodi do Reigns vs Rock na WM 37, tako da Roman ovde pobeđuje.

Danilo Otašević: Čim se WWE pohvali za nešto ili shvate da je nešto bilo dobro i interesantno odmah će da to forsiraju dok se ne zapitaš šta ti se uopšte svidelo prvi put. Više problema postoji, prva stvar je što mi je nejasno zašto je ovo morao da bude Hell in a Cell meč, drugo zašto je to “I Quit” jer se onda gubi poenta samog Hell in a Cell meča. Ne možeš da izađeš i da pobediš. Nadam se da će kvalitet meča biti barem približan prethodnom. Nemam sumnje da će Roman ovo dobiti.

Drew McIntyre (c) vs. Randy Orton – Hell in a Cell meč za WWE Championship

Vedran Karlić: Meč koji je po meni lose-lose situacija. Ako Drew dobije, ponovo je dobio Ortona u programu koji se nije trebao nastaviti, ako Randy dobije, vjerojatno ćemo imati on vs Edge na WM. Po meni se ovaj meč nije trebao desiti, a nadam se da će Drew zadržati titulu. Koliko bi u jednom trenu volio Orton vs Cena za 17, mislim da ne treba nakon toliko poraza ponovo imati meč. Dok se Drew vs Lesnar meču ne veselim, ako to žele napraviti.

TheViper: Malo su ovo odužili, ali dobro. Dva verovatno najbolje bookirana wrestlera sa Rawa, ovde verovatno završavaju svoj feud. Jako mi se sviđao njihov SSlam meč, ova stipulacija bi mogla da im da još veću slobodu. Pobednika je jako teško predvideti, jer pobeda može da ode na obe strane. Ono što mi se čini, je da će pobednik ovog meča nositi titulu na WM. Reći ću da Drew pobeđuje, jer postoje glasine da će on i Lesnar imati rematch na istoj. Ortonu i Edgeu (ako je istina za I quit meč) ne treba titula za njihov program.

Danilo Otašević: Ono što smo svi očekivali da će se desiti na Summerslam-u ćemo dobiti ovde. Svi njihovi mečevi su bili pristojni pa se nadam da će i ovde to biti slučaj. Smislena je donekle odluka da ovo bude HiaC meč. Orton ovde dobija da bismo neizbežno gledali Orton/Edge na sledećoj Maniji.

Bayley (c) vs. Sasha Banks – Hell in a Cell meč za WWE SmackDown Women’s Championship

Vedran Karlić: Nakon godinja čekanja kada se nije dogodilo, program se događa kada ne treba. Kada su zajedno bile ponajbolja stvar koju je wwe imao. I onda pravi program kreće uz HiaC stipulaciju. Ne. Mislim da Sasha uzima titulu.

TheViper: Obožavam njihove NXT mečeve, koji su među najboljim koje sam ikada pogledao. Posle 4 godine konačno smo dočekali na njihov main roster PPV meč Obe gotivim iz razloga jer, za razliku od Becky, pa i Charlotte znaju od prosečnih performerki da izvuku pristojan meč. Kada ih upariš, mora da bude nešto odlično. Jedina mana što draft nije došao nakon ovoga, pa da ih razdvoje. Sasha ima skor 0:2, kada su HIAC mečevi u pitanju. Nadam se kako će ovo biti treća sreća. Bayley je prvakinja preko godinu dana i vreme je da izgubi.

Danilo Otašević: Prilično se radujem ovom meču. Jedan od retkih feud-ova u poslednje vreme gde su vrlo lagano gradili i radili na tome. Obe su perfektne u ring-u i nema tu šta nešto preterano da se dodaje. Plašim se samo da ovde ne bude problem booking jedino. Sasha ovo dobija, ali neće ovaj feud ovde da se završi (iako su se feud-ovi uglavnom završavali HiaC mečom).

Jeff Hardy vs. Elias

Vedran Karlić: Bit će meč u kojem će Jeff dobiti i za kojeg je vjerojatno malo koga briga.

TheViper: Najobičniji filler, koji je stavljen čisto jer imamo 3 HIAC meča. Nemam nikakva očevanja, samo predviđam pobedu Eliasa.

Danilo Otašević: Potpuno me ne interesuje šta će se ovde dogoditi. S obzirom da je ovo Elias-ov povratak pretpostavljam da će pobediti.

Otis (mitb) vs. The Miz – Meč za Money in the Bank ugovor

Vedran Karlić: Apsolutna katastrofa kako su potrošili MitB na Otisa iz dva razloga – zato što je bio popularan te što nisu znali što s njim, i zato što nisu vidjeli način kako ga napraviti relevantnim. Što nije pretjerano teško – trebali su ga predstaviti kao nekoga tko predstavlja sve ove obične ljude. Tako da zbilja ne vidim zašto bi zadržao Mitb. Iako, ovo je WWE. Nemojte se čuditi ako Otis iskoristi kofer prije ovog meča. Pa ovo postane non title meč, zato što nisu dogovorili da je meč za titulu.

TheViper: Stavljanje ovog meča mi telefonira da bi Otis mogao da izgubi kofer. Mislim da postoji šansa da će WWE želeti da ponovi istoriju, pre 10 godina Miz je osvojio titulu tako što je izveo cash in na Ortonu. Kako je Orton u meču da titulu, takav scenario je moguć. Otis jeste gotivan, ali nije main event kalibar, pa se nadam da gubi.

Danilo Otašević: Problem sa Otis-om je što se ceo njegov uspon desio u ovoj apokaliptičnoj godini. Mnogo veći pop bi dobio da je kojim slučajem uspeo u svojoj nameri sa Mandy pred publikom. Ovako smo ponovo dobili nepotrebno forsiranje jedne stvare i vrlo brzo je to postalo monotono i dosadno. S obzirom da obojica nemaju nikakve šanse za WWE titulu, mislim da će ovde Otis dobiti da bi na kraju dobio verovatno IC titulu.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Hell in a Cell 2020 predviđanje"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*