Goldberg se vraća u WWE?

Hrvačka legenda Bill Goldberg kaže da je i dalje zainteresiran za povratak u ring, ali će prvo morati poravnati svoje klimave odnose sa WWEom.

Tijekom razgovora za Miami Herald u kojem promovira svoj nastup ovog vikenda za Magic City Comic Con događaj u Miamiju, Goldberg je govorio da je u najboljoj formi svog života, iako je prošlog mjeseca proslavio svoj 48. rođendan. Scottu Fishmanu je izjavio slijedeće:

“Još uvijek mogu hrvati. Ja sam vjerojatno u najboljoj formi svog života i to upravo sada. Izjavio sam da nikada ne bi uzeo u obzir bavljenje hrvanjem u dobi od 40 ili više godina. Još samo dva klika do jubilarne 50. Imati djecu mijenja vaš pogled na život. Ako dođe do ostvarenja svega ovog, ja ću to ozbiljno uzeti u obzir. Uz to, rekao je, to neće zaustaviti moje srce u postizanju moje mašte”.

Goldberg je posljednjih godina bio u lošem odnosu sa WWEom, ali WWE je u stanju zakrpati stvari koje su mnogo gore od njegovih.

“Mi znamo da je slab odnos između mene i WWEa. Ja stvarno ne mogu sjesti i gledati onakav proizvod s mojim sinom. Ako me ikada upitaju da radim za njih, ja ću to učiniti”.	

Be the first to comment on "Goldberg se vraća u WWE?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*