Godinu dana ProHrvanje foruma

Prošlo je godinu dana od kada je ProHrvanje lansiralo svoj forum. Uz pokoji zlobni komentar kako nećemo uspjeti, kako su mnogi prije nas propali, mi smo se držali svoje filozofije. Nismo se dali pokolebati, i sada, godinu dana kasnije, možemo ponosno kazati kao smo napravili dobar posao.

Kada smo pričali o tome što bi nam bio cilj, govorili smo o tome da bi bilo lijepo kada bi koncem te prve godine imali oko stotinjak novih postova dnevno. Uspjeli smo u tome, štoviše, prosjek nam je preko 125 postova dnevno, što zapravo kazuje koliko je forum aktivan. U konačnici, računica kaže kako je to nešto malo manje od 50 tisuća postova u periodu od godinu dana. Za naše okvire, pošto znamo kako wrestling nije najpopularnija stvar na ovim prostorima, i više nego dobra brojka. Ona koja je još bolja govori o broju pogledanih stranica na forumu – preko milijun u godinu dana!!!

Jasno nam je kako forumi danas nisu pretjerano popularni, danas su socijalne mreže i stranice tipa reddit preuzele tu ulogu. Mlađe generacije nisu upoznate s njima, a mnogi ih ne žele koristiti iz straha kako neće naći istomišljenike. Ako spadate u jednu u te kategorije, imam dobru vijest za vas. Forum je prilično jednostavno koristiti, a stvorili smo prilično dobru zajednicu u kojoj je prihvatljivo imati drugačije mišljenje i gdje se više cijeni konstruktivna rasprava nego uzaludno prepiranje. Stoga vas pozivamo da navratite, bilo da je to prvi puta, ili se vratiti na forum nakon izbivanja s njega.

Imamo puno aktivnih stvari, od dnevnih wrestling vijesti, preko igri koje imamo (tipa uvijek popularne kockarnice, ili pak be the booker) pa čak i turnire u kojima biramo najbolje u određenoj temi. Polako nam se bliži kraj godine kada ćemo birati najbolje mečeve i trenutke godine. Ili pak nagrade za najboljeg hrvača / hrvačicu / tag tim i još ponešto sličnih kategorija. Još jedan dobar razlog za postati našim redovitim članom, dijelom naše zajednice. Planiramo i puno toga za 2018. godinu, želimo biti još veći i još aktivniji, a pri tome ne izgubiti na kvaliteti.

I prije nego dođem do kraja, želim zahvaliti svima onima koji su dio našeg foruma, naše zajednice. Svega ovoga ne bi bilo bez vas. Hvala vam!

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Godinu dana ProHrvanje foruma"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*