GCW Josh Barnett’s Bloodsport 5 recenzija

Možda najunikatniji show u hrvanju danas je održao svoju petu inačicu. Za one koji ne znaju Bloodsport eventovi ciljaju na stil i osjećaj ranog MMA-a. Mečevi se fokusiraju na tehničko hrvanje i izmjene udaraca, ring nema konopce, a meč može završiti samo nokautom ili predajom.

Bad Dude Tito vs Calder McColl

Ivan Sučić: Bloodsport mečevi, više od ijednog drugog hrvanja, ovise o realizmu. Ili barem predodžbi realizma. Ovo je bilo prilično slabo u tom aspektu. Imali su nekoliko OK tehničkih sekvenci, jedan lijep german suplex, i to je to. Submissioni su izgledali kao da odmaraju, udarci su bili jako traljavi.

Calvin Tankman vs Nolan Edwards

Ivan Sučić: David i Golijat. Dosta traljavo, ali bolje od openera čisto jer je bilo kraće.

Kal Jak vs Super Beast

Ivan Sučić: Jako dobro. Na trenutke je djelovalo kao squash jer Super Beast nije dobio puno ofenzive, ali ne mogu osporiti koliko je zabavno gledati dva ogromna lika kako bacaju jedan drugog po ringu.

Royce Isaacs vs Alex Coughlin

Ivan Sučić: Od prve do zadnje sekunde nisu praktički nisu usporili. Non-stop tehničko hrvanje i tranzicije iz poteza u potez. Jedan prelijep bakcdrop suplex, brutalan dragon sleeper za finish. Odlično.

Simon Grimm vs Rocky Romero

Ivan Sučić: Još jedan odličan meč. Borba snage i tehnike, Romero ima milijun poluga ali Grimm je jednostavno prejak da bi ga dugo držao u ijednoj. Pred kraj meča je ovo čak izgledalo kao i klasični meč s obzirom koje je poteze Grimm izvodio. Sjajan finish u kojem Grimm uspije preuzeti inicijativu u meču samo da bi ga Romero neočekivano u armbar.

JR Kratos vs Chris Dickinson

Ivan Sučić: Za mene ovo nije kliknulo, što bude problem kad god gledam Kratosa. Meč nije bio posebno loš, niti je bio dug, ali mogao je ne biti na cardu i kvaliteta showa ne bi patila.

Tom Lawlor vs Jeff Cobb

Ivan Sučić: Nemam riječi. Savršeno. Mogao bi ih gledati cijeli dan. Stvarno se nadam da ovo nije zadnje što smo vidjeli mečeva ove dvojice.

Jon Moxley vs Davey Boy Smith Jr.

Ivan Sučić: MOTN, i to debelo MOTN. Osobno smatram prvo Barnettov Bloodsport najboljim, i njegov meč sa Suzukijem vrhuncem Bloodsporta. Ovo je upravo nadišlo i taj meč, ali i cijeli show, samo na snazi ovog meča. Bilo je krvi, prodali su dojam da se ne podnose, čak uspjeli ispričati i kakvu priču u ringu. Obavezno odgledajte ovaj meč.

Sveukupni dojam

Ivan Sučić: Više-manje sve sam rekao u prijašnjem paragrafu. Nadmašili su najbolji Bloodsport, pametnom dosta. Mox se preporodio od odlaska iz WWE-a,

Be the first to comment on "GCW Josh Barnett’s Bloodsport 5 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*