Money in the Bank 2023

Za WWE događaje koji su iza nas
Odgovori
Avatar
Hangman98
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 17888
Pridružen/a: 25 ruj 2021, 16:11
2
Lokacija: Bosna i Hercegovina
Status: Online

Re: Money in the Bank 2023

Post Postao/la Hangman98 »

Siniša je u kuciiiii
slika
Avatar
Hangman98
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 17888
Pridružen/a: 25 ruj 2021, 16:11
2
Lokacija: Bosna i Hercegovina
Status: Online

Re: Money in the Bank 2023

Post Postao/la Hangman98 »

WM u Londonu, hm sta kazu ne prate oni sta radi AEW :lol:
slika
Avatar
Dalmatian
Rank 11
Rank 11
Postovi: 4182
Pridružen/a: 07 ožu 2021, 22:53
3
Lokacija: Zadar
O meni: 1X član mjeseca
Status: Offline

Re: Money in the Bank 2023

Post Postao/la Dalmatian »

Mislio sam da Bayley osvaja kofer
Seth odbranio titulu
Bit će napeto između Priesta i Balora sljedećih dana
Baš sam nekako znao da će Priest koštati Balora pobjede,slično je Balor napravio njemu u epizodi Rawa
私はイーサン・カーター三世です
Avatar
Dalmatian
Rank 11
Rank 11
Postovi: 4182
Pridružen/a: 07 ožu 2021, 22:53
3
Lokacija: Zadar
O meni: 1X član mjeseca
Status: Offline

Re: Money in the Bank 2023

Post Postao/la Dalmatian »

Hvala dragome kurcu da je Roman napokon primia pin
Jey ga je prvi pinovao kad je Roman imao prvi poraz u WWE-u.I evo sad je prekinuo njegovu trogodišnju seriju kad je zadnji put primio pin od Corbina.
I onda neki napadaju mog idola Brocka Lesnara(jest da mu zamjeram lijenost)on je med i mlijeko naspram Romana,bar nije držao world dva pojasa kao Roman.
Ja se samo nadam da kad Roman izgubi(valjda od Jeya na Summerslamu)ako dođe do toga,onda nek se novom prvaku daju World titulu,znači ne ono and neew Undisputed Champion ili Universal već samo World
Tako da WWE bude imao World titulu i onu WHC koju ima Seth na Rawu,kao u ona dobra vremena kad su postojale dvije titule.
100 posto će tako i biti.
私はイーサン・カーター三世です
Avatar
Dynamite 7
Rank 13
Rank 13
Postovi: 17455
Pridružen/a: 05 kol 2020, 19:12
3
Lokacija: Island of relevancy
O meni: 😒😒😒
Status: Offline

Re: Money in the Bank 2023

Post Postao/la Dynamite 7 »

Money in the bank recenzija:

Muški MITB meč: (Damian Priest vs Ricochet vs Logan Paul vs LA Knight vs Santos Escobar vs Shinsuke Nakamura vs Butch):
Odmah na početku meča su svi napali i izbacili Logana, kroz čitav su ostali sarađivali da njega spriječe, kasnije je imao onaj pad preko stolova, Ricochet je isto sebi nanosio dosta štete i premalo se fokusirao na kofer. U jednom trenutku je Logan nudio Priestu saradnju ali Priest ga je ipak napao. Problem u ovom meču mi je što mi niko osim Escobara nije dobra opcija za MITB, ali ako ništa to je donijelo neizvjesnost u jednom trenutku sam mislio da će Butch osvojiti, kasnije je LA Knight bio blizu ali ga je Priest zaustavio i osvojio kofer. Nisam oduševljen pobjedom Priesta ali ako ništa ovo zakuhava priču u Judgement Dayu i odnos Priesta i Balora.

Womens tag team titles: Ronda Rousey i Shayna Baszler vs Liv Morgan i Raquel Rodriguez:
Uglavnom se meč svodio na to da Ronda i Shayna muče Liv i ona na sve načine gleda kako da dođe do Raquel i onda Raquel preuzme inicijativu. I kad su se Ronda i Shayna riješile Raquel (Ronda je gurnula s leđa kad je trebala zamijeniti Liv) Shayna s leđa napada Rondu i odlazi! Raquel i Liv to koriste, Liv pogađa Rondi Oblivion i pinuje je za pobjedu.
Mala zanimljivost, Liv je pinovala Rondu drugu godinu zaredom na MITB. Drago mi je da su Raquel i Liv vratile titule koje nisu ni izgubile one su odličan tim.
Što se tiče izvjesnog feuda Ronde i Shayna, ovaj turn me baš iznenadio ali nemam neki interes za njihovu priču obje su mi dosadne i operisane od harizme.

Intercontinental title: Gunther vs Matt Riddle:
Očekivano prilično sigurna pobjeda Gunthera, jako pametno je radio kroz čitav meč i na kraju je radio chopove na Riddleovom povrijeđenom zglobu i uhvatio ga u submission, to mi se jako svidjelo, što je Gunther završio neki meč na drugi način, Riddle je ispao idiot što je hrvao bos. Gunther je strašan u ringu baš izgleda opasno, treba još samo malo poraditi na mikofonu. Eh na kraju meča se vraća Drew Mcintyre, Gunther ga odgurne a Drew radi Glasgow kiss. Očito ćemo imati njihov meč, sve osim rutinske pobjede Gunthera bi bilo loše.


Cody Rhodes vs Dominic Mysterio:
Niko me neće vratiti tih 10 minuta, očekivano najgori meč večeri. Dominic je krenuo na početku bježati ali Cody ga vraća i ima inicijativu. Dominic je malo okrenuo u svoju korist kad se Rhea umiješala ali ipak Cody odnosi pobjedu. To što su njih dvojica imali meč na PLE je sramota, jedino su mogli malkice izvući stvar da su išli u potpunosti na šprdnju i komediju. To se nije desilo i imali smo ovu katastrofu.

Dobili smo povratak John Cene, pitanje je otkud on i šta će tu?
E pa došao je da najavi da će se zalagati da WM bude u Velikoj Britaniji, to je dobra opcija zbog termina ali Britanska publika mi je iritantna tako da s te strane mi ne bi bilo drago. Prekida ga Grayson Waller koju želi da WM bude u Australiji i predlaže Ceni da tad bude njegov gost u Grayson Waller efectu kako bi vratio relevantnost nakon par vezanih poraza, Waller napadne Cenu ali Cena uzvraća i radi AA.

Ženski MITB meč: (Bayley vs Iyo Sky vs Trish Stratus vs Zoey Stark vs Becky Lynch vs Zelina Vega):
Umro sam od smijeha kad su Bayley najavili kao članicu Judgement Daya.Na početku smo uglavnom gledali Zoey i Trish protiv Becky odnosno Bayley i Iyo protiv Zeline. Ključno je bilo kada su Zoey i Trish uzeli lisice i htjeli vezati Becky za ring ali ona se izvukla i zadržala lisice, kasnije je njih koristila da povrijedi Bayley. U jednom trenutku Iyo kreće da se penje ali je zaustavlja Bayley, kasnije Iyo uzima te lisice i veže Bayley i Becky jednu za drugu i uzima kofer dok su ostale žene vani na podu. Slično kao Sami protiv AJ Stylesa i Jeff Hardyja za IC titulu. Nisam zadovoljan ishodom, Iyo je jako dosadna bolje da su dali Bayley kofer da opet bude relevantna. Ovo će svakako uticati na njihov odnos i biće zanimljivo vidjeti šta će biti kad se Dakota vrati. S obzirom kako žene uvijek "šokantno" cashiraju ne bi me čudilo da Iyo večeras cashira nad Rheom.

Seth Rollins vs Finn Balor:
Rollins mi je bio dosadno obučen očekivao sam nešto spektakularnije. Vidimo da mu je Balor nanio štetu ranijim napadima, iskreno očekivao sam malo više od meča, zakuhalo se kada se pojavio novi MR MITB Damian Priest. Prvo je uzeo stolicu i sjedio, onda je ustao kada se Balor spremao za Coupe de grace, to je zbunilo Balora što Seth koristi i ubrzo radi stomp za pobjedu. Sad kad je Priest MITB i omeo je Balora biće zanimljivo pratiti njihov već poljuljani odnos.

Bloodline civil war (Roman Reigns i Solo Sikoa) vs (Jimmy Uso i Jey Uso): Moram pohvaliti komentatore super kako mi je kako se ne slažu i imaju drugačije poglede. Ja sam naravno na strani Barretta (zato što cijeni Romana) koji mi nije bio drag kao kečer ali odličan mi je komentator.
Kao i većina Romanovih mečeva počelo je sporije i imali smo ispitivanje snaga, Solo je bio u ringu i u jednom trenutku mu je Roman naredio da ga pusti u meč, Solo baš nije bio sretan i oklijevao je ali ipak je napravilo izmjenu i ušao je Roman. Odlično mi je što Roman u toku mečeva traži savjete od Heymana tu vidimo koliko je on bitan ustvari, i moram napomenuti da je bezveze što Heyman nosi ona 2 stara pojasa njih treba skloniti. I tako su Roman i Solo veći dio dominirali kad Usosi uzimaju kontrolu i jednom trenutku se sudija povrijedi i ispadne iz ringa, s tim se pretjeruje ali je pogotovo ovaj put izgledalo slabo i neuvjerljivo. E tad sam stvarno bio ubjeđen da Roman i Solo uzimaju, nakon što sudija nije vidio da je Roman pinovan. Meč je imao dobru psihologiju i priču, sviđa mi se što je u jednom trenutku Roman uhvatio Jimmyja u giljotinu (kao podsjećanje na onaj HIAC meč) ali ovaj put je Jimmy izdržao Usosi nisu odustali. Takođe smo imali kombinovani spear i Samoan Spike ( Roman i Solo pokazali da i oni mogu dobro timski raditi) i tad ih je Roman stavio jednog preko drugog i krenuo na pin kao na WM 2021 protiv Edgea i Bryana ja nisam vjerovao svojom očima kada su kickoutali. Roman je bio očajan i doslovno nije znao šta da radi, a i mudrom Heymanu je nestalo ideja. Kasnije Solo skače na komentatorski stol ali promašuje i sebi nanese štetu.
Usosi pogađaju Romanu seriju superkickova, rade double Splash i JEY PINUJE ROMANA ZA POBJEDU USOSA!
ROMAN JE PINOVAN POSLIJE VIŠE OD 3 GODINE! Baš se nisam nadao tome.
Shvatam da žele da se produbi priča i da prikažu da Roman puca ali po meni je pin olako potrošen, to su trebali čuvati za meč kad bude izgubio titulu. Ovo je definitivno signal da vide Usose visoko i vrlo moguće da neki od njih (prije bih rekao Jey) konačno ruši Romana i uzima tu titulu. Stvarno sjajan mainevent sa po meni iznenađujućim krajem. Roman će sad dobiti nervni slom to je sigurno, a bolesni psihotični Roman je najbolji Roman.

Sveukupno: Ovdje smo dobili otvaranje mnogih priča imamo nesuglasice između: Balora- Priesta, Bayley- Iyo, Shayne i Ronde.
Drew i Cena su se vratili i vjerovatno će imati mečeve protiv Wallera odnosno Gunthera. I naravno produžavanje feuda između članova Bloodlinea i gledanje kako Roman prima pin nakon dugo vremena.
WRECK EVEYONE& LEAVE.
Avatar
Dalmatian
Rank 11
Rank 11
Postovi: 4182
Pridružen/a: 07 ožu 2021, 22:53
3
Lokacija: Zadar
O meni: 1X član mjeseca
Status: Offline

Re: Money in the Bank 2023

Post Postao/la Dalmatian »

Nadodao bi još ovo:ovo je Roman radio kod kickouta,prvo Jeyu, pa i ostalima

私はイーサン・カーター三世です
Avatar
Dynamite 7
Rank 13
Rank 13
Postovi: 17455
Pridružen/a: 05 kol 2020, 19:12
3
Lokacija: Island of relevancy
O meni: 😒😒😒
Status: Offline

Re: Money in the Bank 2023

Post Postao/la Dynamite 7 »

Da zaboravio sam napomenuti da je kod kickouta dobio nizak udarac. Pokazalo se ključno što Usosi dobro poznaju Romana pa su bili pripremljeni za njega, nestalo mu je trikova čak se ni Heyman nije mogao sjetiti šta da radi.
WRECK EVEYONE& LEAVE.
Avatar
KOMANIA
Rank 12
Rank 12
Postovi: 9107
Pridružen/a: 07 srp 2018, 08:21
5
Lokacija: Niška Banja, topla voda, za Nišlije živa zgoda!
O meni: „Za druge se navija, Partizan se voli!“ – Duško Radović
Status: Offline

Re: Money in the Bank 2023

Post Postao/la KOMANIA »

Dynamite 7 je napisao/la: 03 srp 2023, 14:39
Zašto bi Iyo keširala na Rhei?
Mislim može na obe ali sigurno će na SD, zašto sada da ponovo komplikuju sa titulama, recimo lepota na Rhei i šta onda, SD ima dve titule ili Iyo prelazi na Raw?
Nijedna kombinacija ne deluje dobro, na SD-u potencijalno keširanje na Asuki i njihov feud bi bili dobri, možda neki triple threat na SS za titulu (Asuka, Bianca, Charlotte I eventualno Bayley), pa da ova kešira i ubaci se u meč i uzme titulu.

Inače, zar Balor nije izveo dva coupe de grace-a van ringa (jedan sa stepenica i jedan sa komentatorskog stola)?
slika
Avatar
Dynamite 7
Rank 13
Rank 13
Postovi: 17455
Pridružen/a: 05 kol 2020, 19:12
3
Lokacija: Island of relevancy
O meni: 😒😒😒
Status: Offline

Re: Money in the Bank 2023

Post Postao/la Dynamite 7 »

To za Rheu sam rekao zato što uvijek bude cash in u roku od 24 sata 🙄.
WRECK EVEYONE& LEAVE.
Odgovori