Over Drive

Impact Plus 18.11.2022.

Vraćanje starim vrednostima, staro ime ponovo
Odgovori
Avatar
crocop97
Rank 11
Rank 11
Postovi: 7028
Pridružen/a: 21 stu 2016, 14:00
7
Status: Offline

Over Drive

Post Postao/la crocop97 »

Impact has an updated lineup for this month’s Over Drive event following tonight’s episode of Impact Wrestling. You can check out the card below for the event, which take places in Louisville at on November 18th and airs on Impact! Plus:

* Impact World Championship Match: Josh Alexander vs. Frankie Kazarian
* Impact World Tag Team Championship Match: Heath & Rhino vs. The Major Players
* Impact Knockouts Tag Team Championship Match: Death Dollz vs. Tasha Steelz & Savannah Evans
* Impact X Division Championship Tournament Finals: Black Taurus or PJ Black vs. Trey Miguel or Mike Bailey
* Bully Ray vs. Moose

Na papiru i ne izgleda nešto pretjerano dobro, ali Josh-Kaz i X Division title meč bi mogli bit sjajni. Vjerojatno će najavit još nešto s Callihanom i Youngom i Mickie James će vjerojatno imat neki meč, Maclin bi mogao napravit nešto ili tijekom main eventa ili nakon meča, a Bully-Moose postavljen je iznenađujuće solidno i dosta je neizvjesno kako će se odvit. Možda Edwards i PCO dobiju meč, čini mi se da bi mogli gradit Monster's Ball meč za Hard To Kill u siječnju.
slika
Avatar
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 12357
Pridružen/a: 28 stu 2016, 12:26
7
Lokacija: Malehiko
Status: Offline

Re: Over Drive

Post Postao/la Rio146 »

Jel Grace još uvijek Knockouts prvakinja?
Yes Sir!
slika
Avatar
crocop97
Rank 11
Rank 11
Postovi: 7028
Pridružen/a: 21 stu 2016, 14:00
7
Status: Offline

Re: Over Drive

Post Postao/la crocop97 »

Jest, ali izgleda da neće branit titulu tu, osim ako ne najave nešto kroz sljedeća dva Impacta. Pomaže Mickie i Taylor Wilde protiv VXT-a i Gisele Shaw, mislim da će na Over Driveu bit Mickie-Wilde jer su pokušale dogovorit meč prije nekoliko tjedana, ali su ih prekinule Gisele i VXT, pretpostavljam da Mickie pobjeđuje i nju pa ide na Grace na Hard To Kill-u, a to bi trebao bit veliki meč jer su na liniji i titula i karijerw Mickie James jer ide u penziju ako izgubi bilo koji meč na putu do titule
slika
Avatar
crocop97
Rank 11
Rank 11
Postovi: 7028
Pridružen/a: 21 stu 2016, 14:00
7
Status: Offline

Re: Over Drive

Post Postao/la crocop97 »

Ipak su najavili i meč za Knockouts titulu, Masha-Grace Last Knockout Standing Match. Masha je napala Grace na Impactu nakon što je Grace obranila titulu protiv Gisele Shaw, koliko god da bi ovo mogao bit odličan meč, fali tu builda,pogotovo jer je njihov prvi okršaj bio puno duže i bolje građen.

I Bully-Moose će bit Tables meč jer je Moose udario Bullyu spear kroz stol pa ga je Bully izazvao na tables meč. Samo da Moosea maksimalno zaštite ako mora izgubit...
slika
Avatar
crocop97
Rank 11
Rank 11
Postovi: 7028
Pridružen/a: 21 stu 2016, 14:00
7
Status: Offline

Re: Over Drive

Post Postao/la crocop97 »

Zadnja dva meča sjajna (Grace-Masha ****1/2, Josh-Kaz ****1/2), sve ostalo više manje solidno, a publika je nažalost bila grozna skoro cijeli show. Grace i Masha imale su tu dosta drugačiji meč od prošlog, Grace je bila agresivnija i dominirala je skoro cijelo vrijeme kako ne bi Mashi dala diše i Masha se jedva držala uz nekoliko dobrih pokušaja povratka u meč, Grace joj je dosta kidala noge i Masha je to izvrsno sellala u svakom smislu, od ograničenog kretanja do tog da je stvarno izgledalo da je u ekstremnim bolovima. Grace je obranila Muscle Busterom kroz vrata koja je postavila na ogradu i ring i izvela potez sa stepenica, a dobila je jer se za dlaku pridigla prva, a Mashi su noge otkazale i nije se uspjela ustat kako treba. Mislim da je sasvim ispravna odluka što je Grace zadržala titulu i sad je sve izglednije da ćemo dobit Grace-Mickie na Hard to Kill-u i da bi Grace mogla umirovit Mickie prije nego ostane bez titule.

Josh i Kaz su odradili meč od preko trideset minuta i uspjeli su popunit minutažu bez da djeluje repetitivno i razvučeno, tijekom prve polovice Kaz je pokušavao nabijat tempo bilo je dosta "čistog" hrvanja, a drama kreće u drugoj polovici s ref bumpom kad Kaz slučajno sruši suca i premišlja se da udari Josha titulom i ukrade pobjedu, ali ipak odustaje od tog. Dobro prilagođen wrestling klišej, uplašio sam se da će bit neki zbrzani heel turn. Završnica puna odličnih kontri, stiff udaraca i dobrog sellanja velikih poteza kao što su razne varijacije suplexa. Kaz je već na samom početku meča pripremio teren za Chicken Wing jer napadao Joshu podlaktice i zglobove pa ga je pri kraju uhvatio u tu polugu, koju je pokušao izvući nekoliko puta tijekom meča. Teasanje C4 spikea s vrha užadi je isto bilo odlično, nije bilo ni potrebe da se to zapravo izvede jer je sama pomisao dovoljna. Na kraju Kaz pokušava grčevito izvuć pin tako da je svu svoju težinu postavio vertikalno preko Alexandera kojemu su ramena bila na podu pa je jedini način da se izvuče bilo dizanje Kaza u "bridge" i kontrira u jako lijepi C4. Što se mene tiče, Josh ne mora hrvat više ni minute ove godine, nagradu za wrestlera godine odavno je zaslužio.

Nakon meča izlazi Bully i ne mogu vjerovat da ovo pišem, ali odradili su vrhunsku stvar s njim na kraju. Izašao je s trofejem, čestitao Joshu na pobjedi i sjajnom meču, rukovao se s njim i izazvao ga na title meč na Hard to Killu. Taj je dio odradio pošteno kako je i obećao, ali napao ga je s leđa pored ringa, tj pored Joshove supruge i sina i izmlatio ga stolicom i privezao za donje uže. Izvukao mu je i suprugu iz publike i prijetio da će ju bacit na nezaštićeni dio poda ako mu Josh ne preda titulu. Josh predaje titulu, ali Bullyu ni to nije bilo dosta nego je prijetio i da će ih prebit oboje dok mu supruga leži u naručju. I to je bila odjavna scena, Josh leži prestravljen i tješi ženu. Vjerojatno će i Moose nekako bit uključen u ovo (kojeg je Bully ranije dobio u tables meču) jer je Moose rekao da je svoju karijeru izgradio po uzoru na Bullya i čak je dosta prije ovog Moose napao Joshovu obitelj, ali Bully je ipak izvorno i veće smeće i otišao je nekoliko koraka dalje. Sad se samo nadam da Dreamer neće imat neki meč protiv Bullya jer mu je Bully izigrao povjerenje.
slika
Odgovori