WrestleMania 39

WrestleMania Hollywood

Za WWE događaje koji su iza nas

Koji meč vas najviše zanima?

Anketa je završila: 01 tra 2023, 14:45.

Reigns vs Cody
7
21%
Bianca vs Asuka
1
3%
Charlotte vs Rhea
1
3%
Gunther vs McIntyre vs Sheamus
6
18%
Balor vs Edge
5
15%
Rollins vs Logan
2
6%
Dominik vs Rey
1
3%
Usos vs Owens & Zayn
8
24%
Theory vs Cena
1
3%
Lesnar vs Omos
1
3%
 
Ukupno glasova: 33

Avatar
AleksaVP
Administrator
Administrator
Postovi: 13784
Pridružen/a: 25 stu 2016, 12:42
7
Lokacija: Niš, Srbija
Kontakt:
Status: Offline

Re: WrestleMania 39

Post Postao/la AleksaVP »

Bad idea from bad creative
Avatar
KOMANIA
Rank 12
Rank 12
Postovi: 9107
Pridružen/a: 07 srp 2018, 08:21
5
Lokacija: Niška Banja, topla voda, za Nišlije živa zgoda!
O meni: „Za druge se navija, Partizan se voli!“ – Duško Radović
Status: Offline

Re: WrestleMania 39

Post Postao/la KOMANIA »

KOMANIA je napisao/la: 04 tra 2023, 02:05

WrestleMania 39 (night 2)

1. Brock Lesnar defeated Omos (with MVP)
- Dosadan meč koji nije ni trebalo da bude na cardu WM. Jedina dobra stvar je bila u tome što se Lesnar udaljio od titule. Iz ove perspektive je definitivno bolje da smo ovde imali kraj rivalstva između Lensara i Lashleya, jer je Lashley na kraju ostao bez meča na WM. Nakon što je Omos poražen i od Strowmana i od Lashleya, ovde niko nije verovao da ima šanse za ikakvom pobedom. Mislim da je ovo bio 1. put da sam ''navijao'' za Lesnara u nekom meču. Dobro je bilo i to što je trajalo 5 minuta, Lesnar je na kraju pobedio sa samo jednim F5-om i meč koji me je najmanje zanimao je bio iza nas, a čekali su nas zanimljiviji i bolji. Možda su mogli da dobiju neku stipulaciju. Omos nastavlja da squasha jobbere na Rawu, a Lesnar je nažalost ponovo blizu titule, jer rivalstvo sa Cody-em otvara i veliku mogućnost za još jedan meč sa Reignsom.

2. Ronda Rousey and Shayna Baszler defeated Liv Morgan and Raquel Rodriguez, Natalya and Shotzi, and Chelsea Green and Sonya Deville
- Ovo naravno nije bilo dobro kao meč sa muškim timovima, ali nije ni bilo loše. Ništa posebno, osim što su neke žene dobile meč na WM, a dobro je i što su Ronda i Shayna uzele pobedu. Jedino što nije dobro je što one nisu ništa radile u ovom meču, nego se Ronda pojavila na kraju i pokupila pobedu armbarom nad Shotzi. Takođe mi se ne dopada ni to što one kao pobednice nisu automatski i izazivači za Women's tag team titule, već smo na Rawu nakon WM dobili Liv i Raquel koje su pobedile Damage CTRL. Razlog tome je verovatno taj ''sukob'' Ronde i Becky, ali mislim da bi Ronda i Shayna vrlo brzo mogle da uzmu tag team titule od Liv i Raquel koje su postale nove šampionke i skupile su malo momentuma nakon poraza na WM, jer su pobedile Damage CTRL, Natalyu i Shotzi i skinule su titule sa Becky i *Lite* (Trish). Ronda i Shayna imaju debeli razlog da ih sada izazovu za tititule, koje bi verovatno i dobile, dok bi Liv i Raquel mogle na Rheu, odnosno Biancu, i onako nema dovoljno kredibilnih žena na rosteru, a one su nešto bolje predstavljene.

3. Gunther (c) defeated Sheamus and Drew McIntyre
- BANGER! Moglo je da traje još par minuta, ali ja sam zadovoljan. Dobili smo prezabavan meč, sa dosta near fallova i kickoutova na finišere. Ono što me je malo iznenadilo jeste to da je publika kod izmenjivanja udaraca Sheamusa i McIntyrea ''navijala'' za Sheamusa. Pošteno su se izubijali chopovima, a neki od najzanimljivijih delova su bili oni zajednički chopovi Sheamusa i McIntyrea na Guntheru, dok ga je Sheamus ''držao na konopcima''. Kasnije je i Sheamus McIntyre-u udario skoro 30 takvih udaraca. Gunther kao pobednik me jeste iznenadio, ali ne smatram to ni lošom odlukom, iako je po meni McIntyre trebalo da dobije WM pobedu i IC titulu, on je ipak imao WM trenutak kada je uzeo titulu od Lesnara na WM 36, a na prošloj WM je i dobio Corbina pred publikom. Može McIntyre da uzme titulu od Gunthera na Backlashu u singles meču. Malo mi smeta što je McIntyre bio pinovan pored Sheamusa. Guntheru je ovo prva WM i dobro je što je dobio, a Sheamus je već imao svojih trenutaka, njemu još samo ostaje da uzme IC titulu u budućnosti kako bi kompletirao Grand Slam, a to ne mora da se desi na WM. Videćemo šta je sledeće za Gunthera.

4. Bianca Belair (c) defeated Asuka
- Ovaj meč je bio jedan od onih koji me je nažalost najmanje zanimao. Bianca već predugo drži titulu i postala je dosadna, možda bi trebala da je izgubi i da promeni karakter, možda i da turna. Asuku već duže ne smatram za preozbiljnu pretnju i šteta što ništa nisu napravili sa ovim njenim novim gimmickom i ''turnom''. Ovde nije postojala nikakva priča, a dva dosadna karaktera su me potpuno ohladila i nisam imao nikakav hajp. Međutim, sam meč je bio dobar, što je se i očekivalo, ali mogu one i puno bolje od ovoga. Po meni je trajao sasvim dovoljno i zadovoljan sam kvalitetom. Ovo nije nešto što će se pamtiti, to je sasvim razumljivo, ali mi nije u redu da Asuka nastavi streak poraza na WM (sada ima 5:0, ako računamo i battle royale sa WM 35, pošto vidim da to negde ni ne računaju). Bianca s druge strane ima 3:0 (tačnije ima i ona jedan poraz u battle royalu, dok je još bila na NXT-u, ali to nije preterano važno). Šta će sada biti sa Biancom i njenim reignom stvarno nzm. Ako ponovo gurnu Becky na nju, onda ne dobijamo ništa time ako joj ona uzme titulu, nego se vrtimo u krug, a Io koja uopšte nema momentuma je baš loš odabir za Biancinu narednu protivnicu. Sa Asukom neće ništa napraviti, možda dobije rematch, ali i u to sumnjam. Draft koji je najavljen mi govori da verovatno neće biti spajanja ženskih titula, a u suprotnom bi verovao da bi možda moglo da dođe do toga.

5. *Snoop Dogg* defeated The Miz
- Gore nego prve večeri. Miz je upisao još jedan poraz i to od jebenog Snoopa. Ne znam šta još da dodam ovde osim da je Miz najveći luzer u kompaniji nakon ove WM. Njega su ponižavali i ranije, ali ovo je verovatno bilo nešto najgore što se desilo u wrestlingu ikada. Dakle, on je trebao da izgubi od Shane-a, ali se ovaj 'ladno povredio. Pa zašto uopšte radi nešto što je bilo nepotrebno, umesto da je poradio na onim užasnim punchevima on pokušava da preskoči Miza i povređuje nogu. Ali tu nije kraj, najveća retardiranost je ta što se meč nastavlja, ali je Mizov protivnik od jednom Snoop Dogg koji ga pobeđuje Rockovim people's elbowom (sjajno, nisu mogli da ga dovedu na WM, pa smo dobili ovo)... Sve ovo jednostavno nije trebalo da se dogodi, a kada smo već dobili onda je Miz mogao da pinuje Shane-a i da bar malo izvade stvari. Miz je trebao da ima meč na poslednjem Rawu sa Riddle-om koji se vratio, ali taj meč iz nekog razloga nismo dobili. Sasvim je u redu da izgubi od njega, ali ta pobeda ništa ne bi značila Riddle-u, kada su ovoga na WM izgazili svi redom i to oni koji nemaju veze sa wrestlingom. Miz već duži period ne radi ništa važno i mislim da će tako biti i na dalje.

6. Edge defeated "The Demon" Finn Balor
- Sami ulasci obojice su bili kul, ništa previše spektakularno, ali sasvim solidno. Što se tiče meča naravno da se očekivao bolji meč, ali sticajem okolnosti dobili smo samo solidan, koji je Balor donekle uspeo da izvuče da liči na nešto, a on je za uzvrat poražen i dobio je 14 konaca na glavi jer je Edge bio nepažljiv kod bacanja merdevina na njega. Do tog trenutka smo imali Balora koji nije sellao neke udarce (pošto je kao Demon ''jači'', ali ne može da pobedi Edga) i imali smo par spotova sa stolom u uglu kaveza, te sa kendo štapovima kojima je Edge zarobio Balora takođe u uglu kaveza. I onda se desio taj botch sa bacanjem merdevina, nakon nešto više od 5 minuta meča. Dok su Baloru ukazivali pomoć 2-3 minuta, Edge je šetao pored ringa i nije znao šta da radi pa je kao ispod gledao šta da uzme i izvadio je onu kutiju sa alatom, još jedne merdevine i valjda par kendo štapova, na kraju ništa od toga nije iskorišćeno u meču i sve to je delovalo preglupo. Dobro je Balor i nastavio meč narednih 10-ak minuta, te je spasio WM sramnog HIAC-a koji je lako mogao da bude prekinut. Balor je kasnije izgledao dobro i nastavio je, ali ovo je očigledno trebalo da traje duže. Bilo je nekih par dobrih momenata nakon toga, tipa Edgov ddt sa turnbuckle-a i Balorov coupe de grace sa kaveza (sa nešto više visine od turnbuckle-a) na sto u ringu (Edge se izmakao pa je ovaj samo skočio na sto), tako da je u suštini Balor i nakon povrede imao neke bumpove, za razliku od Edga. I jedan i drugi su po jednom kickout-ali na finishere, a Edge je pobedio tako što je stavio stolicu pod Balorovu glavu i udario ga drugom stolicom. Balor je ovo prosto morao da dobije, posebno zato što je ovde izašao u Demon izdanju, koje je sada postalo nebitno nakon dva vezana poraza od Reignsa i Edga. I dok nemam ništa protiv što je izgubio kao Demon jednom protiv Reignsa, ovde to nije smelo da se desi. JD sada izgleda previše slabo, jedino je Ripley kao šampionka pozitivna stvar oko njih i Dominikov poraz od Reya nije loš potez, to se i onako nastavlja, ali ovo je bio ključni meč koji je Balor kao lider (tačnije oni ni nemaju lidera, ali opet se on nekako nameće kao glavni član jer je upravo on preoteo Edgu mesto u stableu). Pobeda ovde Baloru bi mnogo značila, dok Edgove stalne pobede stvarno nemaju smisla, jer njemu nije potreban ovoliki momentum a on ga ima najviše posle Reignsa i još par likova, možda je i tu negde sa Codyem i Lesnarom. Ne znam šta je sledeće za Balora, možda dobijemo na Backlashu JD vs. Rey, Bunny i Escobar. Edge je sa ovakvim momentum spreman za titulu, a nema smisla da ga ponovo gledamo protiv Reignsa.

7. Roman Reigns (c) (with Paul Heyman and Solo Sikoa) defeated Cody Rhodes
- Reignsov ulazak nije bio loš i dosta su istrošili vatromete na obojicu. Međutim, već ovde se po reakciji publike videlo da su polako počeli da se hlade od Cody-a. Da se razumemo, ja se definitivno slažem da je postojalo boljih opcija za skidanje titule sa Reignsa, to su pre svega McIntyre i Zayn, ali kad se to već nije desilo ovde je trebalo da izgubi titule, jer Cody zaista izgleda kao zvezda. Otišli su predaleko i bojim se da su dovoljno ludi da ovo razvuku do WM 40, a ne bi me čudilo ni da na kraju upropaste tako dugu vladavinu Reignsovim porazom od Rocka ili Lesnara. Nego da se vratim na ovaj meč. Ja sam već bio jako umoran nakon svega i razočaran Mizovim pokopavanjem, HIAC-om koji nije ispunio očekivanja i Edgovom pobedom, tako da je ovde stvarno trebalo da se desi nešto wow da bi mi ovaj meč sve vreme držao pažnju. To se nije desilo i prva polovina meča mi je bila definitivno dosadna, a tek kasnije su počeli sa overbookingom, finisherima i kickoutima, Solom koga sudija udaljava od ringa jer je smetao Cody-u, uplitanjem Usosa, KO-a i Zayna, tako da sam se tada malo zainteresovao. Možda bih mogao da pogledam meč još jednom, jer sam stvarno bio umoran i pomalo razočaran nekim odlukama te večeri, tako da bi mi meč verovatno bolje seo kada bih ga sad ponovo pogledao. I onda dolazi jako loš kraj, jer je ovo viđeno već 100 puta i Reignsov reign se nastavlja i nakon ove WM. Cody se sprema da završi sa Reignsom, Heyman ometa sudiju, Solo se pojavljuje i udara Cody-a, što Reigns koristi za spear i pobedu. Užas... Jednostavno nema više smisla ovo sa Reignsom. Stvarno sam želeo da dobijemo nešto novo oko title scene. Cody je od povratka imao samo feud sa Rollinsom i Reigsnom, a sa titulom su mogli da naprave svašta. Mečevi sa Guntherom, kasnije da nastavi nešto sa Rollinsom, onda Orton kad se vrati, pa Balor, Styles, Rey, McIntyre, Zayn, Owens, Lashley... pa i Lesnar na kraju krajeva, može i Cena. Ovako je Reigns skoro sve dobio, Backlash će verovatno propustiti, a stvarno ne znam kome se ponovo gleda Reigns sa Lesnarom. Cody koji otpočinje rivalstvo sa Lesnarom ne mora da predstavlja nužno lošu opciju, ali sumnjam da će Cody iz ovoga izaći kao pobednik, a Lesnar ponovo na titulu i Reignsa je užas. Videćemo kako će se stvari razviti do SS, jer ako Reigns tamo odbrani titulu, verovatno je ne gubi pre sledeće WM. Backlash verovatno preskače, u Arabiji će verovatno da brani titulu jer je tada valjda 1000 dana od kada je šampion pa ćemo videti koga će dobiti tu, a koga na SS. Ne bi me čudilo da propusti recimo i MITB, on je bukvalno postao part-time šampion. Znamo koliko je sati kada je Lesnar počeo da se pojavljuje češće nego on, evo Lesnar je najavljen za sledeći Raw.

Ukupan utisak:
- Za razliku od prvog dana drugi je podbacio, i to ne wrestling kvalitetom (koja je svakako bila dobra, ali opet ne u toj meri kao prvog dana) već booking odlukama oko pobednika nekih mečeva. Naravno, IC title meč je bio odličan kao i ona dva meča prvog dana, samo što ovaj nema toliku važnost, a Gunther koji je odbranio titulu nije loša odluka, iako je McIntyre ovde mogao da pobedi. Main event između Reignsa i Cody-a svakako nije bio loš meč, ali se meni nije preterano dopao i na kraju smo dobili Reignsa koji brani titule, što je svakako ostavilo gorak ukus u ustima. Bianca i Asuka su pružile dobar meč, ali je i Biancina pobeda, odnosno Asukin poraz, po meni bio loš odabir, mada to baš ne bih svrstao u onoj kategoriji gde su Reigns, Edge i novi squash nad Mizom. HIAC je bio razočaravajuć, a Edgova pobeda mi je i solidan meč učinila gorim. Lesnarova pobeda, odnosno pobeda Ronde i Shayne su bile ispravne odluke ali sami mečevi su bili nebitni i nisu bili dobri. Miz koji je morao da legne pod jebenog Snoop Dogga, a pre toga da bude isprebijan od strane Shane-a (koji se uz to i povredio) je nešto najretardiranije ikada.
Zadnja izmjena: KOMANIA, dana/u 21 tra 2023, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
slika
Avatar
AleksaVP
Administrator
Administrator
Postovi: 13784
Pridružen/a: 25 stu 2016, 12:42
7
Lokacija: Niš, Srbija
Kontakt:
Status: Offline

Re: WrestleMania 39

Post Postao/la AleksaVP »

Hmm, noup. KO i Sami je bila baš vruća priča, dok one ništa nisu imale bilda osim onog da je Charlotte dobila na WM i da ona sada vraća.

Frizer
Rank 1
Rank 1
Postovi: 2
Pridružen/a: 14 tra 2023, 22:07
1
Status: Offline

Re: WrestleMania 39

Post Postao/la Frizer »

Treba što prije pokoriti Romana. Vjerojatno će to zadovoljstvo pripasti Edgeu. A onda čekam da netko njega pokori, nadam se da Roman neće tako skoro povratiti naslov :-).
Avatar
Robi
Rank 7
Rank 7
Postovi: 605
Pridružen/a: 17 vel 2017, 21:49
7
Lokacija: On the way home
Status: Offline

Re: WrestleMania 39

Post Postao/la Robi »

Nema šanse da će Edge pobjedit Romana, Edge nije dovoljno jak i Edge je stara zvijezda, koja je pred mirovinom. Roman ga je ''osramotio'' još onda s onim double pinom.
Neko od novijih tko treba postat zvijezda će mu uzet titulu/titule.
Cody, Seth, Jey (jer ima smisla, dodajmo da je Jey bio prvi lik koji je ikad pinnao Romana Reignsa u WWEu). Ako nitko od njih onda bi bilo dobro da Zayn, KO ili Drew, iako su svi oni gubili od Tribal Chiefa.
A ko zna, možda je red na Ceni da osvoji svoju 16u world titulu, gdje bolje nego u borbi GOATova.
Neki spominju Randya, ja ga iskreno ne vidim tu, mogu ga jedino vidjeti kao sljedeću Romanovu žrtvu.
Lesnar i Rock ne budu skinuli titulu sa njega, to nema smisla.
Fuck, znači postoji šansa za to.
Prije će se Dean vratit u WWE i skinut titule sa njega nego Edge.
Avatar
AleksaVP
Administrator
Administrator
Postovi: 13784
Pridružen/a: 25 stu 2016, 12:42
7
Lokacija: Niš, Srbija
Kontakt:
Status: Offline

Re: WrestleMania 39

Post Postao/la AleksaVP »

17*
Avatar
crocop97
Rank 11
Rank 11
Postovi: 6964
Pridružen/a: 21 stu 2016, 14:00
7
Status: Online

Re: WrestleMania 39

Post Postao/la crocop97 »

Nek pričekaju s tim da Flair ode u vječna lovišta, ne gleda mi se baš Cena vs Flair za izjednačavanje rekorda ako Cena sruši Flairov, starom će ego eksplodirat :mrgreen:
slika
Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 57869
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
7
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Online

Re: WrestleMania 39

Post Postao/la Sherpa »

ovo mi zvuči... nemam pojma.. svakako ne pozitivno

slika
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 24594
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
5
Status: Offline

Re: WrestleMania 39

Post Postao/la Maki »

Kayfabe
ante
Rank 11
Rank 11
Postovi: 5315
Pridružen/a: 06 ožu 2017, 15:23
7
Lokacija: Odžak, BiH
O meni: Spiritualni lider JAS-a
Status: Offline

Re: WrestleMania 39

Post Postao/la ante »

slika
Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 57869
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
7
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Online

Re: WrestleMania 39

Post Postao/la Sherpa »

Al bolje ne kazat :D
slika
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 24594
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
5
Status: Offline

Re: WrestleMania 39

Post Postao/la Maki »



Srećom su promjenili odluku.
Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 57869
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
7
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Online

Re: WrestleMania 39

Post Postao/la Sherpa »

Nemrem se složiti s tobom. Jer sigurno nisu imali u planu da će se ovako razviti WM40.
slika
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 24594
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
5
Status: Offline

Re: WrestleMania 39

Post Postao/la Maki »

Moguće ali je na kraju ispalo fenomenalno i sa hindsightom je dobro što je Cody izgubio. Mada mislim da je početni plan bio Roman vs Cody II pa su pivotirali na Roman vs Rock da bi na kraju opet pivotirali na početne postavke.
Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 57869
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
7
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Online

Re: WrestleMania 39

Post Postao/la Sherpa »

Nemrem negirati da je ispalo sjkajno Ali u onom trenutku je to i dalje loša odluka. Žrtvovao si turbo vrućeg sami zayna zbog codya, kojeg si onda žrtvovao za buduću priču (koju zapravo nisi imao, nego što bude, a moglo je ispasti lošije).
slika
Odgovori