Stardom

World Wonder Ring Stardom
Avatar
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 12234
Pridružen/a: 28 stu 2016, 12:26
7
Lokacija: Malehiko
Status: Offline

Re: Stardom

Post Postao/la Rio146 »

Evo mog nekog viđenja Stardom rostera:

Oedo Tai - Oedo Tai je najstariji stable u Stadomu. Prošle godine, nakon što je Tora zauzela lidersku poziciju od Kagetsu bili su jedan od najgorih stableova. Dolaskom Starlight Kid i Momo Watanabe, lagano se mogu vratiti na čelo Stardomea. Imaju potencijala za to.

Saki Kashima - hrvačica koja se nikada nije previše isticala, ali ne smijete ju podcijeniti. Odlično radi u timu, i uvijek može iznenaditi.

Ruaka - mlada hrvačica za koju nisam siguran koliko će još moći napredovati, ali za sada mislim da je blizu svoga plafona.

Starlight Kid - nećemo se lagati imala je jako loš turn, ali od tada postala je puno bolja. Sve je bitnija i bitnija. Njeni promoi su među najboljima u promociji. O in ring skillu suvislo je i pričati. Trenutna High Speed prvakinja. Jedna od svijetlih točki Oedo Taia pa i Stardoma. Neslužbeni lider.

Rina - još jedan potencijal. Mlada je i to joj je najvažnija stavka. Za sada je solidna u multi-woman mečevima, ali uskoro će doći vrijeme da krene raditi nešto ozbiljnije.

Momo Watanabe - ogoman potencijal. Cura koja može nositi promociju na svojim leđima. Žao mi je što do sada nije imala neki veći push, jer je kompanija uvijek davala prednost nekome drugome. Nadam se da je s ovim turnom (iako je i on glupo odrađen), došlo njeno vrijeme. Nadam se da će do kraja godine osvojiti crveni pojas.

Fukigen Death - poznata i kao Kaori Yoneyama. Jedna od najiskusnijih na rosteru. Ima comedy gimmick te može pružiti zabavu u undercardu. Jako se dobro odnosi prema mlađim curama, i mislim da je dobar stepping stone za njih.

Konami - Odličan hard hitter. Ima neku karizmu koja možda ne sjeda na prvu. Odlična je u ringu. Jedva čekam da se vrati.

Natsuko Tora - lider. Dugo je već nema, ali pod njom ovaj stable je pao u teški očaj. Prosječan low-mid carder. Zna biti zanimljiva, ali nema nekih pamtljivih mečeva.

Donna Del Mondo - trenutno po meni najbolji stable (nije najdraži :D) U novu godinu ušle s World, Artist i Goddess titulama. Realno nemaju niti jednu lošu hrvačicu, i to im je veliki plus. Svaka može uzeti po neku titulu.

Giulia - lider DDM-a i jedna od osnivačica. Do prije koji dan Goddess prvakinja sa Syuri. Dugo je nije bilo, ali napravila je fenomenalan povratak. Pobjedila Konami u njenom zadnjem meču prije hiatusa. Najbolji gear ima u Stardomu.

Syuri - rekao bi na istom nivou kao i Giulia. Nova World prvakinja. Stil kao i Konamiin. Dosta strikeova i kickova. Ipak se bavila i MMA-om, pa joj to nije strano. U ringu odlična, na micu također. Uglavnom sami vrh Stardoma.

Maika - ja ju vidim kao najbolji support u promociji. Desna ruka Syuri i Giulie. Uvijek spremna pomoći, i uvijek spremna za akciju. Možda nije odlična u singles mečevima, ali daje neki poseban šmek tag diviziji.

Natsupoi - jedno od lica highflya u Stardomu. Po pitanju in ringa je vrhunska. Nije spot monkey, ali dobro barata tim stilom. Trenutna Artist prvakinja zajedno s Himekom i Maikom.

Himeka - powerhouse DDM-a. Skromna na micu i nekako nesigurna, ali u ringu je fenomenalna. Za glavu je veća od svih, pa svaki njen potez izgleda jako impresivno. Njeni Lariati su čudo.

MIRAI - nova cura koja je nedavno debitirala. Nisam ju do sada baš puno gledao, ali za sada mi još nije sjela. Odmah je dobila meč za crveni pojas, ali njen in ring skill je upitan. Rano je išta reći, ali vjerujem da je dobar dodatak za Stardom i DDM.

Thekla - je rakija...ovaj, nije rakija, nego nova akvizicija za Stardom. Također debitirala kad i MIRAI, ali dobili smo malo više njenih minuta, pa mogu reći da je solidna u ringu. Vjerujem da joj je neki uppercard limit.

STARS - face frakcija, koja jako varira. Nekad su jako dobre, nekad su predstavljene kao luzerice. U globalu dobra frakcija, ali osim Mayu nemaju nekog mainevent igrača.

Mayu Iwatani - ace Stardoma. Lice kompanije. Po meni je u top 3 svih vremena. Njen rad u ringu je izvanredan. Promo zna botchat, ali na kraju ispadne slatko :D predobar ring gear. Dokazala se u više navrata, kao sami špic joshia. Jednostavno puni paket.

Hazuki - na prvu mi nije legla u STARSe, jer je prije mirovine bila heel i u Oedo Taiu, ali po povratku sve joj bolje leži face persona. Izvanredna u ringu, a solidna na micu. Nadam se da će nekad u budućnosti imati bijeli pojas oko struka.

Hanan - rookie koji je dobio Future titulu. Mlada je, i ima puno mjesta za napredovati, što je plus. Veliki je potencijal, a i vjerujem da bi mogla popuniti Mayuine čizme u STARSima kada ova jednom okonča karijeru. Dal će sustić Mayu kao hrvačicu, e to je već drugi par cipela. Ima potencijal, a hoće li ga ispuniti ostaje da vidimo.

Koguma - žena je čudo. Užasno je simpatična. Kontam da se na nju čovijek ni ne može naljutiti. High speed joj je u malom prstu. Može u sekundi promijeniti stil hrvanja. Od toga da trči po ringu s AZM ili Starlight Kid, do toga da udara stiff chopove s Himekom. Highflying potezi su joj odlični. Rekao bi da je i najbolji seller u kompaniji.

Saya Iida - još jedna koja je ultra simpatična. Po mom skromnom mišljenju Rookie of the Year za 2019. Još jedan powerhouse. Može odraditi jako dobar meč, kada ima dobru protivnicu. Veliki potencijal, a volio bi je vidjeti sa titulom uskoro.

Queen's Quest - stable o kome se jako puno priča u zadnje vrijeme. Bivši lider Momo ih je izdala. Sada su u rasulu, i traže osvetu protiv Oedo Taia i Watanabe. Može se ispričati jedna jako dobra priča.

AZM - najdraža mi hrvačica u kompaniji. Žena je čudo. High speed joj je jedan od najboljih. Inovativna je. Zna prodati priču i emocije. Njen feud s Starlight Kid poprima izgled sve većeg i boljeg feuda. Možda taj feud obilježi Stardom kao promociju, jer ima potencijala. Sami vrh, joshia. Svaka promocija bi bila sretna da ju ima. Nadam se Wonderu uskoro.

Utami Hayashishita - jedna od najover cura u Stardomu. Od njenog debija pa sve do sada, uvijek se vrtila oko titula. Iako su joj se tako karte posložile, moram reći zasluženo je bila prvakinja. Uz pravilan booking, može postati najbolja ikada. Žena može postati ženski Okada.

Saya Kamitani - dobro prati Utami. Debitirala je prije malo jače od dvije godine, a već je bila Goddess i Wonder prvakinja. Također ogroman potencijal. Odličan je highflyer. Fali joj malo iskustva, i vjerujem da može ići u main event uskoro.

Lady C - nova članica QQ. Nedavno je došla u Stardom. Još uvijek je zelena u ringu, ali imam osjećaj da je svakim mečom sve opuštenija, i da će se uskoro osloboditi od bilo kakve treme. Ima užasan signature move.

Hina - sve što sam rekao za Rinu, odnosi se i za nju.

Cosmic Angels - najnoviji i najlošiji stable. Osim lidera Tam i eventualno Sayake, nitko nema nekog potencijala za nešto veliko. Inače imaju idol gimmick.

Tam Nakano - lider, i najbolja cura u stableu. Odlične kickove ima. Odličan je seller. Može i zna ispričati priču u ringu. Njen carry job ostatka stablea, zapravo ograničava njen pravi skill. Odlična je bila u Starsima, ali lako je bilo pored Mayu, treba vući Waku za sobom.

Unagi Sayaka - isprva sam mislio da su ona i Mina tu samo zbog izgleda, ali onda sam se sjetio da ovo nije WWE. Cura zna dostaviti kad treba. Dobro se prilagodi svakom stilu. Mogu je zamisliti kao uppermid card. Mislim da s Minom treba uzeti Goddess titule.

Mina Shirakawa - imam slično mišljenje o njoj kao i o Sayaki, samo ne vidim ju više od midcarda. Zna biti zabavna, ali zna i dostaviti dobre mečeve u undercardu.

Mai Sakurai - nemam neko veliko mišljenje o njoj. Debitirala u 2020., a ima 31 godinu. Lowcard joj je za sada zagarantiran. Nema niti neki gimmick, niti karizme. Hoće li biti išta od ovoga rookiea, ostaje nam da vidimo.

Waka Tsukiyama - još jedna koja je u lowcardu, da ne kažem enhancment talent. Tu je da kupi pinove. Za razliku od Mai barem zna biti zabavna. Gimmick joj je da se trudi i baš svaki put traži da započne meč.
Yes Sir!
slika
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 24459
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
5
Status: Offline

Re: Stardom

Post Postao/la Maki »

Manje više si dobro sve opisao. Mislim da su Mina i Unagi dovedena u velikoj mjeri zbog izgleda. Stardom nije WWE ali da gledaju na taj aspekt gledaju. Ali fino se razvijaju kao kečerke. Unagi je trenutno ispred Mine u tom aspektu ali ne bi me iznenadilo i da je Mina stigne. Oedo Taiev decline nije do Natsuko. Nije ona mogla nikako nadomjestiti Kagetsu koja je osvajala i glavne titule i bila pri samom vrhu. A još su ostali bez Natsu koja je bila jak character i prije svega bez Bee koja je bila najkredibilnija od njih.
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 24459
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
5
Status: Offline

Re: Stardom

Post Postao/la Maki »

Pala mi je na pamet jedna stvar dok sam danas gledao TJPW za značku. I kod njih i u Stardomu šef kompanije je tu na ringsideu. Baš me zanima koliko to izaziva treme za ove neiskusnije kad znaš da je šef tu i da te posmatra. I u WWEu i AEWu Vince i Khan to prate iz backstagea ali ovdje baš možeš vidjeti šefa kako te prati.
Avatar
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 12234
Pridružen/a: 28 stu 2016, 12:26
7
Lokacija: Malehiko
Status: Offline

Re: Stardom

Post Postao/la Rio146 »

Maki je napisao/la: 13 sij 2022, 20:02Mislim da su Mina i Unagi dovedena u velikoj mjeri zbog izgleda. Stardom nije WWE ali da gledaju na taj aspekt gledaju.
Da, ali barem znaju hrvati.
Maki je napisao/la: 13 sij 2022, 20:02Oedo Taiev decline nije do Natsuko. Nije ona mogla nikako nadomjestiti Kagetsu koja je osvajala i glavne titule i bila pri samom vrhu. A još su ostali bez Natsu koja je bila jak character i prije svega bez Bee koja je bila najkredibilnija od njih.
Nije direktno njena krivica, ali Oedo Tai s Kagetsu i Oedo Tai s Torom su kao nebo i zemlja.
Yes Sir!
slika
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 24459
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
5
Status: Offline

Re: Stardom

Post Postao/la Maki »

To stoji. Nisu NXT 2.0 lol.

Tehnički je i ovo njen Oedo Tai. Nekako sumnjam da će mijenjati lidera.
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 24459
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
5
Status: Offline

Re: Stardom New Year Stars 2022 In Korakuen Hall - Day 2

Post Postao/la Maki »

Izabrali su jako dobru sliku Hazuki za poster meča. :jršešir:
Avatar
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 12234
Pridružen/a: 28 stu 2016, 12:26
7
Lokacija: Malehiko
Status: Offline

Re: Stardom New Year Stars 2022 In Korakuen Hall - Day 2

Post Postao/la Rio146 »

Slažem se :mrgreen:
Yes Sir!
slika
Avatar
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 12234
Pridružen/a: 28 stu 2016, 12:26
7
Lokacija: Malehiko
Status: Offline

Stardom New Year Stars 2022 – Day 3

Post Postao/la Rio146 »

Yes Sir!
slika
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 24459
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
5
Status: Offline

Re: Stardom New Year Stars 2022 In Korakuen Hall - Day 2

Post Postao/la Maki »

Ako je Hanan tako loše izgledala onda to samo povećava šansu za Lady C mada će biti još showova do 29. pa će se znati hoće li se joj se opet ponoviti loša partija ili je to samo one off.
Avatar
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 12234
Pridružen/a: 28 stu 2016, 12:26
7
Lokacija: Malehiko
Status: Offline

Re: Stardom New Year Stars 2022 In Korakuen Hall - Day 2

Post Postao/la Rio146 »

Ovdje je baš loše izgledala. Ništa joj nije išlo od ruke. Ima još showova, vidjet ćemo kako će to napredovati.
Yes Sir!
slika
Avatar
Hangman98
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 17748
Pridružen/a: 25 ruj 2021, 16:11
2
Lokacija: Bosna i Hercegovina
Status: Offline

Re: Stardom New Year Stars 2022 – Day 3

Post Postao/la Hangman98 »

Odlicna recenzija Rio! Je li ovo neki PPV ili daily show koji furaju prije velikog eventa? Ova Himeka se cini kao prilicno dobar powerhouse (bar u ona 2-3 meca sto sam odgledao) i kao da pokazuje da ima prostora za napredak.

Onako prilicno je solidna u ringu (makar meni kao nekom ko gleda americki stil zenskog hrvanja) tako da moze li se ocekivati neki ozbiljniji booking za nju?

Je li Momo sad clan ovog Oedo Tai tima ili je one time only thing? Kazes da se Lady C popravlja, ono sto sam ja gledao do sad bilo je prilicno lose. Momo vs Hayashishita bi se moglo ispratiti.
slika
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 24459
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
5
Status: Offline

Re: Stardom New Year Stars 2022 – Day 3

Post Postao/la Maki »

U suštini kao NJPWovi Road To showovi. Nisu veliki eventi ali zna se i tu zadesiti neki bitan meč. Služe da se grade feudovi za velike evente.

Momo je full time Oedo Tai sad.
Avatar
Hangman98
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 17748
Pridružen/a: 25 ruj 2021, 16:11
2
Lokacija: Bosna i Hercegovina
Status: Offline

Re: Stardom New Year Stars 2022 – Day 3

Post Postao/la Hangman98 »

Kakva je bila prica oko toga, jel imaju neku historiju ili je cisto onako se pojavila s' njima?
slika
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 24459
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
5
Status: Offline

Re: Stardom New Year Stars 2022 – Day 3

Post Postao/la Maki »

Kad je turnala na QQ pridružila se Oedo Taiu i od tad je s njima.
Avatar
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 12234
Pridružen/a: 28 stu 2016, 12:26
7
Lokacija: Malehiko
Status: Offline

Re: Stardom New Year Stars 2022 – Day 3

Post Postao/la Rio146 »

Hvala Hangmane. Da, ovo su neki road to showovi. Ne očekuj dobre mečeve (iako se zna zalomit), ali na ovim showovima se razrađuju priče. Tako da ako si full time u Stardomu bitno je, ako želiš samo mečeve onda pogledaj samo glavne showove i to je to.

Himeka je odlična. E sad dal je stvarno do nje, ili je do njene konstitucije jer je za glavu veća od svih pa joj svaki potez izgleda brutalno, ali nekako je nesigurna u sebe. U ringu skida glave Lariatima kod od šale, ali na micu je trema hvata. I tu joj je najveća mana. Za sada je odlična u tag diviziji.

Momo je krajem prošle godine imala feud sa Starlight Kid. Imale su meč. Ili će Momo preći u Oedo Tai, ili će Starlight Kid skinuti masku. U sred meča Momo turna nad AZM (svojom tag team partnericom) i QQ, te prelazi u Oedo Tai. Od tada je s njima.
Yes Sir!
slika
Odgovori