Michael Cole
- Sherpa
- Administrator
- 8
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
- Status: Online
Michael Cole
Michael Cole Has 65% Hearing Loss, Uses Special In-Ear Piece To Hear
pošto čovjek nema temu, evo je... ovo je zaista sjebano...
pošto čovjek nema temu, evo je... ovo je zaista sjebano...
- The A-Lister (B.L.)
- Rank 13
- 4
- Status: Offline
Re: Michael Cole
Cole je bio prilično dobar komentator tijekom AE. S vremenom je varirao u kvaliteti, sa Patom je trenutno dobar, a uvijek će imat respekt od mene zbog tog kako se ponio kad je Lawler imao srčani.
- Sherpa
- Administrator
- 8
- Kontakt:
Imao je on puno svojih gluposti, koliko je do njega, a koliko do slušalice u uhu u kojoj mu vince govori što mora kazati, to nećemo nikada kompletno znati. No jednog dana kada ode, otići će komentator koji je bio glas wresltinga jednoj kompletnoj generaciji. to se ne smije zanemariti.
Ali mnogima i od tih neće ostati u dobrom sjećanju. Poštujem ga kao čovjeka, trebalo je muda imati izvještavati po Iraku i po Bosni u ratovima, ali kao komentator je očajan.Sherpa je napisao/la: ↑04 stu 2021, 21:05 Imao je on puno svojih gluposti, koliko je do njega, a koliko do slušalice u uhu u kojoj mu vince govori što mora kazati, to nećemo nikada kompletno znati. No jednog dana kada ode, otići će komentator koji je bio glas wresltinga jednoj kompletnoj generaciji. to se ne smije zanemariti.
- Eumaus The Swineherd
- ProHrvanje Urednik
- 6
Cole je pokaza koliko odličan može bit tokom onog UK showa. Garantiram da su za to šta nije uvik takav zaslužanzaslužni primarno Dunn i Vince.
- Sherpa
- Administrator
- 8
- Kontakt:
ja se s ovim slažem. jer ako pogledaš, još uvijek je među boljima koje wwe ima.Eumaus The Swineherd je napisao/la: ↑04 stu 2021, 21:09 Cole je pokaza koliko odličan može bit tokom onog UK showa. Garantiram da su za to šta nije uvik takav zaslužanzaslužni primarno Dunn i Vince.
- The A-Lister (B.L.)
- Rank 13
- 4
Kakav je ostatak? Doslovno dovode likove koji ne znaju ništa o wrestlingu da komentraju Raw.
- AleksaVP
- Administrator
- 8
- Kontakt:
Corey Graves?The A-Lister je napisao/la: ↑04 stu 2021, 21:46 Kakav je ostatak? Doslovno dovode likove koji ne znaju ništa o wrestlingu da komentraju Raw.
- The A-Lister (B.L.)
- Rank 13
- 4
Ma onaj Adnan Virk što je par tjedana izdržal. Mislim da on nije imao veze s wrestlingom. I ovaj novi, Jimmy Smith. Za njega nisam čuo lošeg toliko doduše.AleksaVP je napisao/la: ↑04 stu 2021, 22:35Corey Graves?The A-Lister je napisao/la: ↑04 stu 2021, 21:46 Kakav je ostatak? Doslovno dovode likove koji ne znaju ništa o wrestlingu da komentraju Raw.
- Dalmatian
- Rank 11
- 3
- O meni: 1X član mjeseca
Iako sam već negdje spomenuo da je Cole dosadan komentator,al nije najbolji al nije ni najgori,bar se puti u svoj posao,to šta govori gluposti to je do Vincea kakvih je sve bilo,pa Adnan Virk nije neki komentator pa nije bio ni par tjedana kako kaže A-Lister,veze s hrvanjem nema,nije ni Graves bog zna šta,al mi je smiješan i volim neke njegove izjave.A i bivši je hrvač barem nije reper kao Fil Tilen bar ne govori Talijan veliki pas Roman Reings,ili Leznar je Nijemac,ili za Strowmana čovjek kojega roditelji nisu voljeli.
Da se prikaziva WWE na Rtlu u Hrvatskoj Fil Tilen bi to još govorio,a siguran sam da bi Romana Reingsa prekrstio u Plemenski poglavica,a Sheamusa bi sigurno kad bi ušao u ring svaki put nazivao pa to je čovjek koji je bio tjelohranitelj Bona Voxa.
Fil Tilen bi bio nacionalno blago u Americi,usput bi osim šta bi komentirao za WWE usputno radio posao koji voli a to je rep,i ljudi bi uvelike kupovali njegov album na temelju njegovog komentiranja
Da se prikaziva WWE na Rtlu u Hrvatskoj Fil Tilen bi to još govorio,a siguran sam da bi Romana Reingsa prekrstio u Plemenski poglavica,a Sheamusa bi sigurno kad bi ušao u ring svaki put nazivao pa to je čovjek koji je bio tjelohranitelj Bona Voxa.
Fil Tilen bi bio nacionalno blago u Americi,usput bi osim šta bi komentirao za WWE usputno radio posao koji voli a to je rep,i ljudi bi uvelike kupovali njegov album na temelju njegovog komentiranja
私はイーサン・カーター三世です
- Dynamite 7
- Rank 13
- 4
- O meni: Ruben mi AMORim.
Tilen je prenose WWE-a doveo na novi nivo.
"Mene ovdje nitko ne pita
što ja krijem ispod osmijeha
oko mene svi me vole
jer sam uvijek dobre volje
za drugo me nitko ne pita"
što ja krijem ispod osmijeha
oko mene svi me vole
jer sam uvijek dobre volje
za drugo me nitko ne pita"
- Dalmatian
- Rank 11
- 3
- O meni: 1X član mjeseca
Dobro da se više i ne prenosi WWE to jest emitira u Hrvatskoj,na RTL-u 2,pa još da je spomenuo Chrisa Benoita kad se to emitiralo tada kod nas,pa Vince McMahon odma lično kupi avionsku kartu za Zagreb i traži izručenje Fil Tilena Haagu
私はイーサン・カーター三世です
- The A-Lister (B.L.)
- Rank 13
- 4
Sumnjam da Tilen zna ko je Krispen Wah. Lik ni w o wrestlingu ne zna