Ulice pamte.
Matt Hardy
#Broken
- SwitchBlade
- Rank 11
- 7
- Status: Offline
- Sherpa
- Administrator
- 7
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
Re: Matt Hardy
Matt Hardy: "I think Tony Khan is a great human being, but at the end of the day when it comes for me making the decision about what I do next, it also comes down to making sure that I'm happy and that I'm comfortable with what I'm doing too in all capacities across the board."
Na žalost bez nečega ala broken universe trenutni plafon je osjetno niži
Na žalost bez nečega ala broken universe trenutni plafon je osjetno niži
- ante
- Rank 11
- 7
- O meni: VOLIM LIVNOLADU VOLIM LIVNOLADU VOLIM LIVNOLADU
Pohvalno, ali džaba mu kad ne može hodati kako spada
Možda se Broken Met vraća u TNA
- Sherpa
- Administrator
- 7
- Kontakt:
To bi bila najbolja opcija. Ja ga baš volim, al realno nije donosio baš puno(da, mogao je biti bolje bookiran), i nisam siguran koliko može i u WWEu donijeti.
Broken gimmick je najbolje funkcionirao u TNA-u, možda odradi još jedan run tamo. WWE ga vjerojatno ne želi bez Jeffa, ali uzet Jeffa opet je rizik.
Ako bi se vratio počeo bih i ja opet da pratim TNA. Smatram da je Broken Met nešto najbolje što je ta kompanija imala u svojoj celokupnoj istoriji.
Broken gimmick je voda ispod mosta. Ne možeš ti opet uhvatiti taj buzz kao prvi put.
Istina, ali ako baš želi negdje nastsvit s tim, TNA je najbolje mjesto, pogotovo jer i dalje imaju sličnih gimmicka i uspijevaju ih uklopit u program. Crazy Steve bi bio savršen protivnik za Broken Matta, taman za mid card titulu ili mid card priču
Doduše ne treba zaboraviti da se rastao od TNA na neprijatan način, pa bile i one tužbe za korišćenje Broken gimika. Pitanje je može li se preći preko svega?
Mada ako se Pank vratio u WWE
Mada ako se Pank vratio u WWE
Nema neki izbor, WWE mu neće dat više od još jednog nostalgijskog Hardyz runa, a ostaju mu MLW i NWA i osim TNA-a. Pitanje je i želi li ga TNA uopće opet i koliko bi tražio para
- Sherpa
- Administrator
- 7
- Kontakt:
Ne nužno, premda mislim da nemreš bez Jeffa
Kako je i on bio dio broken universa, da, to bi bilo super