Dobila je što je tražilaRio146 je napisao/la: ↑22 vel 2024, 14:02 Kao sto je svima poznato nasilje ne treba tolerirati ni najmanje ni u bilo kojem slučaju. Ružno je vidjet kad muškarac tuče ženu. Debil si, idiot si i kreten si ako to radiš. Tocka. No, da li je po vama opravdano da bude udarena, ako se ti izmičeš nekoliko puta pokušavajući izbjeći fizički sukob, ali svejedno budeš ošamaren, i udaren nekoliko puta?
Pitanja
- ante
- Rank 11
- 7
- O meni: VOLIM LIVNOLADU VOLIM LIVNOLADU VOLIM LIVNOLADU
- Status: Offline
Re: Pitanja
- Rio146
- ProHrvanje Urednik
- 7
Hahaha nisam nijednu ma ne, nego gledam na X-u neki video gdje je žena ošamarila lika 2-3 puta, a onda ga šakom opalila, dok se lik cijelo vrijeme izmicao. Ja napišem kako bi ju nakon toliko izbjegavanja udario, iste sekunde mi X pošalje poruku da me banaju na 12h jer promičem nasilje na njihovoj platformi i moram obrisat komentar.
Yes Sir!
- The A-Lister (B.L.)
- Rank 13
- 4
- O meni: Dobar čovjek. Tako bar kažu. 🇺🇦🇮🇱
Isto bih napravio.Rio146 je napisao/la: ↑22 vel 2024, 17:24Hahaha nisam nijednu ma ne, nego gledam na X-u neki video gdje je žena ošamarila lika 2-3 puta, a onda ga šakom opalila, dok se lik cijelo vrijeme izmicao. Ja napišem kako bi ju nakon toliko izbjegavanja udario, iste sekunde mi X pošalje poruku da me banaju na 12h jer promičem nasilje na njihovoj platformi i moram obrisat komentar.
ipak su beskorisni.
RKO outta nowhere
Ali teško da prosječna žena može nanijet ikakvu štetu ako ne ide na nekog nekim oružjem, čak i ako je utrenirana, što svejedno ne opravdava nasilje s njezine strane, ali debil si ako se spustiš na tu razinu i udariš ju. Najgore nasilje koje žena može vršit je psihičko.
Ali teško da prosječna žena može nanijet ikakvu štetu ako ne ide na nekog nekim oružjem, čak i ako je utrenirana, što svejedno ne opravdava nasilje s njezine strane, ali debil si ako se spustiš na tu razinu i udariš ju. Najgore nasilje koje žena može vršit je psihičko.
- Robi
- Rank 7
- 7
apsoluto, išamaraj kuju, zasluženo jeRio146 je napisao/la: ↑22 vel 2024, 14:02 Kao sto je svima poznato nasilje ne treba tolerirati ni najmanje ni u bilo kojem slučaju. Ružno je vidjet kad muškarac tuče ženu. Debil si, idiot si i kreten si ako to radiš. Tocka. No, da li je po vama opravdano da bude udarena, ako se ti izmičeš nekoliko puta pokušavajući izbjeći fizički sukob, ali svejedno budeš ošamaren, i udaren nekoliko puta?
ovo nije troll, fakat mislim to
- Dynamite 7
- Rank 13
- 4
- O meni: Mržnja ❌️- Ljubav ✅️
Osuđivanje ❌️- Razumijevanje ✅️
Diskriminacija ❌️- Podrška ✅️
Laž ❌️- Istina ✅️
Neprijateljstvo ❌️- Prijateljstvo ✅️ - Status: Online
Mmmmm treba joj dati jedno 30 čistih udaraca i pokazati gdje joj je mjesto.ante je napisao/la: ↑22 vel 2024, 14:18Dobila je što je tražilaRio146 je napisao/la: ↑22 vel 2024, 14:02 Kao sto je svima poznato nasilje ne treba tolerirati ni najmanje ni u bilo kojem slučaju. Ružno je vidjet kad muškarac tuče ženu. Debil si, idiot si i kreten si ako to radiš. Tocka. No, da li je po vama opravdano da bude udarena, ako se ti izmičeš nekoliko puta pokušavajući izbjeći fizički sukob, ali svejedno budeš ošamaren, i udaren nekoliko puta?
"Mene ovdje nitko ne pita
što ja krijem ispod osmijeha
oko mene svi me vole
jer sam uvijek dobre volje
za drugo me nitko ne pita"
oko mene svi me vole
- Master of darkness
- Rank 12
- 5
- O meni: Istraživač filozofije egzistencijalizma
4x Član meseca
Budući pisac - Status: Offline
MMMMM malo je to, jedno 100 da se nauci pameti i da postuje veterana biznisa MMMMMMDynamite 7 je napisao/la: ↑25 vel 2024, 19:36Mmmmm treba joj dati jedno 30 čistih udaraca i pokazati gdje joj je mjesto.ante je napisao/la: ↑22 vel 2024, 14:18Dobila je što je tražilaRio146 je napisao/la: ↑22 vel 2024, 14:02 Kao sto je svima poznato nasilje ne treba tolerirati ni najmanje ni u bilo kojem slučaju. Ružno je vidjet kad muškarac tuče ženu. Debil si, idiot si i kreten si ako to radiš. Tocka. No, da li je po vama opravdano da bude udarena, ako se ti izmičeš nekoliko puta pokušavajući izbjeći fizički sukob, ali svejedno budeš ošamaren, i udaren nekoliko puta?
There was no other way! The world had to be fixed! A purpose given to me! Only I could do it. Who else could have done it, and come this far? Would they have kept going? The only one who can create a new world is me.
- Dynamite 7
- Rank 13
- 4
- O meni: Mržnja ❌️- Ljubav ✅️
Osuđivanje ❌️- Razumijevanje ✅️
Diskriminacija ❌️- Podrška ✅️
Laž ❌️- Istina ✅️
Neprijateljstvo ❌️- Prijateljstvo ✅️ - Status: Online
"Mene ovdje nitko ne pita
oko mene svi me vole
oko mene svi me vole
Imate li običaj da neku knjigu pročitate više puta jer vam se toliko svidjela? Ako je odgovor da koju ste knjigu najviše puta pročitali i koliko puta ako znate?
- Sherpa
- Administrator
- 7
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
Imam, ali tek nakon što je neko vrijeme nisam čitao, tako da sam ih solidan broj čitao dvaput, ali niti jedna nije baš na puno više - lotr na tri, možda na četiri, al mislim ipak tri
U osnovnoj sam dosta puta pročitao Robinson Crusoe. Kasnije sam dvaput Elizabeth Kostova - Povjesničarka.
Uvijek u pravu.